Huur een vakantiehuis in Gudmindrup Lyng - Boek hier

Vakantiehuizen in Gudmindrup Lyng, Seeland, Denemarken van verhuring

Het gezellige vakantiegebied Gudminderup Lyng ligt aan Sejrøbugten (de Baai van Sejrø), ten zuiden van Sjællands Odde.

 

Gastenbeoordelingen van Gudmindrup Lyng

 
 

7 gasten hebben Gudmindrup Lyng een gemiddelde beoordeling van 4,57 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiegebied Gudminderup Lyng biedt strand en een schitterende natuur met bossen en beschermde natuurgebieden. In de onmiddelijke nabijheid bevinden zich verschillende bezienswaardigheden en attracties voor het hele gezin. In het dorp van Højby, dat 3 km achter het strand en het vakantiehuisgebied ligt, zijn er winkels voor de dagelijkse inkopen en restaurants. Enkele kilometers verder ligt Nykøbing Sjælland, dat tal van restaurants, winkelgelegenheid en culturele belevenissen biedt.

 
Breed zandstrand met duinen en helder, kindvriendelijk zwemwater bij Gudmindrup Lyng Strandwachterstoren op het brede zandstrand bij het vakantiegebied Gudminderup Lyng Uitzicht vanaf de duinen op het noordelijke deel van het strand bij Gudmindrup Lyng Helder, ondiep en kindvriendelijk zwemwater bij het strand van Gudmindrup Lyng
 

Strande

Gudminderup Strand is een heerlijk zandstrand met lage duinen. Het badstrand is kindvriendelijk; het water wordt maar geleidelijk aan dieper. Het strand werd in 2007 door het Dagblad Jyllandsposten uitgeroepen tot één van Denemarkens beste stranden. Geniet vooral van de fraaie zonsondergang over het water.

Natuur

Het vakantiehuisgebied bij Gudminderup Lyng is omgeven door strand, het bos Ellinge Skov en een groot, beschermd natuurgebied. Op een 60 ha groot terrein met wandelpaden is het meer Højby Sø herschapen. Rondom het meer groeien een aantal interessante planten. Bij het bos Ulkerup Skov en Overdrev (de Meent) bij Nykøbing Sjælland zijn nog steeds oude percelen van huizen, omheiningen en de dorpsvijver van een dorp in het bos zichtbaar. Het gebied rondom het strand bij Hønsinge Lyng is beschermd, maar mag graag worden betreden. De streek is met haar prachtige natuur, bossen, boomaanplantingen met dennenbomen en sparren en afwisselende heuvellandschappen ideaal voor fiets- en wandeltochten. Bij Hovvig, ten oosten van Nykøbing, kunt u een spannend vogelreservaat bezoeken.

Activiteiten

In Nykøbing Sjælland kunt u bowlen in het bowlingcentrum van de stad, dat ook vermaak biedt voor de allerjongsten. De streek beschikt over verschillende golfterreinen, onder meer Højby Golfbane, Odsherred Golfklub en Mensalgård Pay & Play-Golfbane met 9 holes. Sportvissers komen aan hun trekken langs de kust, in de kanalen van Lammefjord of op zee aan boord van een vissersboot vanuit Havnsø of Sjællands Odde. Er bevinden zich ook 3 Put & Take-vismeren in de streek.

Bezienswaardigheden

Het hunebed bij Højby is een van de best bewaarde hunebedden met twee grafkamers van Denemarken. Het hunebed is 4,5 meter hoog, 26 meter in diameter en was grafkamer voor 98 mensen. Een tentoonstelling van de opgraving is te zien in het nabijgelegen Museum van Stenstrup (4 km). Nykøbing Sjælland is een sfeervolle handelsstad met een wandelstraat, talloze winkels en cafésterrasjes en een goed cultureel aanbod. Sommerland Sjælland (Zomerland Zeeland) biedt meer dan 60 attracties voor het hele gezin; een gezellige kanotocht, een wilde rit op de glijbaan of een bezoek aan het grootste waterpretpark van Zeeland (9 km). Brengt u ook een bezoek aan Lumsås Mølle (de Molen van Lumsås), een molenmuseum in werking, waar het graan op ouderwetse manier wordt gemalen. Hier kunt u de indrukwekkende constructie, het fraaie interieur en de witte molenwieken van de molen bewonderen en eventueel meel kopen (7 km).

Dagje uit

Het dierenpark Odsherreds Zoo Dyrepark bij Asnæs biedt 600 dieren verdeeld over 100 soorten (19 km). U kunt ook met de veerboot van Havnsø (32 km) over Sejerøbugten (de Baai van Sejerø) oversteken naar het eiland Sejerø, dat het mildste klimaat van Denemarken heeft en beschikt over een licht heuvelachtig landschap, talrijke kleine badstranden en verschillende grafheuvels en menhirs. Sagnlandet Lejre bestaat uit 4 huizen en 8 kleinere werkplaatsen uit de ijzertijd. Hier kunt u varen in uitgeholde boomstammen, brandhout hakken met bijlen uit de ijzertijd en graan malen (56 km). In het vikingscheepvaartmuseum van Roskilde zijn schepen uit de vikingtijd, kopieën van vikingschepen en andere noordse boottypes tentoongesteld. Het museum beschikt bovendien over een eigen eiland en haven (63 km). Brengt u ook een bezoek aan de hoofdstad Kopenhagen (96 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Gudmindrup Lyng

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Gudmindrup Lyng Vakantiehuis, Gudmindrup Lyng

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 90-2509

    
   1 week van EUR 558,-
    
  •  

   Gudmindrup Lyng Vakantiehuis, Gudmindrup Lyng

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 90-2510

    
   1 week van EUR 655,-
    
  •  

   Gudmindrup Lyng Vakantiehuis, Gudmindrup Lyng

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: no   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 90-2534

    
   1 week van EUR 668,-