Huur een vakantiehuis in Honsinge Lyng - Boek hier

Vakantiehuizen in Honsinge Lyng, Seeland, Denemarken van verhuring

Hønsinge Lyng is een heerlijk, rustig vakantiegebied met een van de beste badstranden van Noord-West-Zeeland.

 

Gastenbeoordelingen van Honsinge Lyng

 
 

1 gasten hebben Honsinge Lyng een gemiddelde beoordeling van 3,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiegebied Hønsinge Lyng ligt aan Sejrøbugten (de Baai van Sejrø), ten zuiden van Sjællands Odde, tussen Vig Lyng en Ellinge Lyng. Het ligt dichtbij strand, bos en attracties en bezienswaardigheden voor het hele gezin. In de stad zijn er restaurants en kunt u de dagelijkse inkopen doen.

 
Heerlijk, breed zandstrand bij het vakantiepark Hønsinge Lyng Bij Hønsinge Lyng kunt u zwemmen aan een breed zandstrand met heerlijk zwemwater Achter het strand van Hønsinge Lyng ligt een prachtig bosgebied Mooie bomen achter het strand bij het vakantiepark Hønsinge Lyng
 

Strande

Bij Hønsinge Lyng ligt een van de beste stranden van Odsherred; een heerlijk badstrand met zand en lage duinen. Het strand is kindvriendelijk aangezien het water maar geleidelijk aan dieper wordt, en er is plaats voor iedereen. Om het strand te bereiken moet u een brug oversteken die de kust en de zandbanken verbindt.

Natuur

Het gebied rondom het strand bij Hønsinge Lyng is beschermd, maar mag graag worden betreden. De streek is met haar prachtige natuur, bossen, boomaanplantingen met dennenbomen en sparren en afwisselende heuvellandschapen ideaal voor fiets- en wandeltochten. Bij Hovvig, ten oosten van Nykøbing, kunt u een spannend vogelreservaat bezoeken.

Activiteiten

In Hønsinge Lyng is er een minigolfbaan. De streek beschikt over verschillende golfterreinen, onder meer Odsherred Golfklub en Mensalgård Pay & Play-Golfbane met 9 holes. Sportvissers komen aan hun trekken langs de kust of op zee aan boord van een vissersboot vanuit Havnsø of Sjællands Odde. Er bevinden zich ook 3 Put & Take-vismeren in de streek.

Bezienswaardigheden

Het licht en het landschap in Noord-West-Zeeland trekken veel kunstenaars aan. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een van de vele kunstenaars en kunstambachtslui in hun galeries en tentoonstellingsruimtes. Het hunebed bij Højby is een van de best bewaarde hunebedden met twee grafkamers van Denemarken. Het hunebed is 4,5 meter hoog, 26 meter in diameter en was grafkamer voor 98 mensen. Een tentoonstelling van de opgraving is te zien in het nabijgelegen Museum van Stenstrup (11 km). Brengt u ook een bezoek aan Lumsås Mølle (de Molen van Lumsås), een molenmuseum in werking, waar het graan op ouderwetse manier wordt gemalen. Hier kunt u de indrukwekkende constructie, het fraaie interieur en de witte molenwieken van de molen bewonderen en eventueel meel kopen (13 km). Dragsholm Slot in Hørve is het oudste kasteel van Denemarken. De oorspronkelijke vesting uit de vroege Middeleeuwen heeft een gevangeniskerker en bijhorende spookverhalen (19 km).

Dagje uit

Het dierenpark Odsherreds Zoo Dyrepark bij Asnæs biedt 600 dieren verdeeld over 100 soorten (11 km). Nykøbing Sjælland is een sfeervolle handelsstad met een wandelstraat en talloze winkels en cafésterrasjes (12 km). Het pretpark Sommerland Sjælland bij Nykøbing biedt meer dan 60 attracties voor het hele gezin; een gezellige kanotocht, een wilde rit op de glijbaan of een bezoek aan het grootste waterpretpark van Zeeland (12 km). U kunt ook met de veerboot van Havnsø (23 km) over Sejerøbugten (de Baai van Sejerø) oversteken naar het eiland Sejerø, dat het mildste klimaat van Denemarken heeft en beschikt over een licht heuvelachtig landschap, talrijke kleine badstranden en verschillende grafheuvels en menhirs. De hoofdstad Kopenhagen, met haar rijke cultuurleven, musea, muziek, toneel, galeries, attracties en de langste winkelwandelstraat van Europa 'Strøget', ligt op 81 km van Hønsinge Lyng.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Honsinge Lyng

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Honsinge Lyng Vakantiehuis, Honsinge Lyng

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 90-3041

    
   1 week van EUR 383,-
    
  •  

   Honsinge Lyng Vakantiehuis, Honsinge Lyng

    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 90-3517

    
   1 week van EUR 361,-
    
  •  

   Honsinge Lyng Vakantiehuis, Honsinge Lyng

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   750 m tot water
   Reg. nr.: 90-3045

    
   1 week van EUR 880,-