Huur een vakantiehuis in Hove Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Hove Strand, Seeland, Denemarken van verhuring

Van Høve Strand heb je uitzicht over Sejerø-bugt met de landtong Sjællands-Odde op de achtergrond.

 

Gastenbeoordelingen van Hove Strand

 
 

17 gasten hebben Hove Strand een gemiddelde beoordeling van 4,12 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het rustige en gezellige zomerhuisgebied Høve Strand ligt op de noordkust van West-Sjælland direct aan Sejerø-bugt. Hier vinden jullie rust, een heerlijke natuur, strand en water waar je heerlijk kunt zwemmen, surfen, duiken, vissen of zeilen. Het gebied is ideaal voor natuurliefhebbers en sportvissers. De dagelijkse boodschappen kun je hier in de omgeving doen en ca. 30 km naar het zuidoosten ligt Holbæk. Hier vind je vele winkels, restaurants, activiteiten en veel cultuur.

 
Uitzicht over Høve Strand en het bos Høve Skov vanaf de heuvel Esterhøj Mooi badstrand bij het vakantiepark Høve Strand Bootje op het water in het zuidelijke deel van de baai bij Høve Strand Uitzicht op de huizen en de molen van Høve vanaf een heuvel achter Høve Strand
 

Strande

Bij Høve Strand ligt een heerlijk kindvriendelijk zandstrand met lage duinen en de Europese Blauwe Vlag. Høve Strand is zeer geliefd bij windsurfers. Tussen Høve Strand en Ordrup, een paar kilometer naar het zuiden, ligt ook een kindvriendelijk zandstrand met een zandterras met tafels en stoelen. Hier ligt een rooster zodat ook rolstoelgebruikers en kinderwagens tot aan het water kunnen komen. Bij Hønsinge Lyng (7 km naar het noorden) ligt een van de beste stranden van Odsherred. Het is eveneens een kindvriendelijk strand met duinen, jullie moeten echter over een brug die de kust met het rif verbindt.

Natuur

Het mooie bosgebied bij Høve strekt zich bijna tot aan het strand. In het oude bos staan vele loofbomen, en in het najaar als de bladeren verkleuren vind je hier vele eetbare kastanjes. Vanaf de heuvel Maglehøj bij Høve kun je genieten van het fantastische uitzicht over Sejerø-bugt en het bos Jyderup Skov. Ordrup, enkele kilometers ten zuiden van Høve Strand, wordt omgeven door bos en water. Hier ligt de landtong Ordrup Næs, een ten dele beschermd natuurgebied met loof- en naaldbomen. Vanaf het puntje kun je marsvin (kleine dolfijnsoort) en spelende zeehonden zien. Vesterlyngen, nabij Havnsø, is het grootste heidegebied van Sjælland met graasweilanden, kleine meren en een zeldzame flora. Het is een beschermd gebied en hier ligt een heerlijk, voor het publiek toegankelijk, strand (17 km).

Activiteiten

Langs de gehele kust van West-Sjælland kunnen jullie die van vissen houden prima terecht. Verder kun je vissen in een van de Put & Take vismeren of ga eens zeevissen. Dit kan aan boord van een van de viskotters die uitvaren vanuit Havnsø of Sjællands Odde. In Høsninge Lyng (7 km) ligt een midgetgolfbaan. Golfliefhebbers kunnen terecht bij Odsherred Golfklub en op de 9-holes golfbaan Mensalgård Pay & Play. Op meerdere plaatsen in de omgeving kun je paarden huren. Op Ordrup Næs vind je een wandelpad dat helemaal rond dit wonderschone gebied loopt. Vanwege de goede windcondities in Ordrup Næs is het ook een geliefd plekje om te vliegeren. Heb je zin om te gaan duiken dan kun je bij Ordrup Næs, ca. 50 vanaf het land, voorwerpen vinden van een oude nederzetting uit de steentijd.

Bezienswaardigheden

Vanaf de mooie oude Høve Mølle heb je een mooi uitzicht over Sejerø-bugt en Sjællands-Odde. In Odsherreds Zoo Dyrepark bij Asnæs kun je genieten van 600 dieren, verdeelt over 100 verschillende diersoorten (3 km). Dragsholm Slot in Harve is het oudste slot van Denemarken. De oorspronkelijke vesting uit de vroege middeleeuwen heeft een gevangenhol maar hier kun je ook luisteren naar griezelige spookverhalen. Bij het slot hoort een mooi slotpark (12 km). Bij Højby ligt een van de best bewaard gebleven Jættestuer van Denemarken. Deze Jættestue (hunebed) heeft 2 grafkamers met plaats voor 98 mensen. Het graf is 4,5 meter hoog en 26 meter in diameter (14 km). In het nabijgelegen museum Stenstrup Museum kun je een tentoonstelling zien met de opgravingen die hier gedaan zijn (16 km).

Dagje uit

Ga eens met het veerbootje vanuit Havnsø, over Sejerø-bugt, naar het autovrije eilandje Neselø met een mooi landschap en een rijke fauna en mooie panorama uitzichten. Of zeil eens naar Sejerø dat het mildste klima van Denemarken heeft. Sejerø heeft een glooiend landschap, vele kleine stranden, meerdere grafheuvels en een bautasteen. In Nykøbing Sjælland ligt het Sommerland Sjælland met meer dan 60 attracties, kano's, glijbanen en het grootste waterland van Sjælland en nog veel meer leuks voor jong en oud (17 km). Breng ook een bezoekje aan Kopenhagen met veel cultuur, musea, muziek, theaters, galerieën, attracties zoals Tivoli, het Planetarium, het Experimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot met de kroonjuwelen, København Zoo en de langste winkelstraat van Europa ¿Strøget¿ en nog veel en veel meer (90 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Hove Strand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Hove Strand Vakantiehuis, Hove Strand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 3   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 90-3511

    
   1 week van EUR 305,-