Huur een vakantiehuis in Kindvig Enge - Boek hier

Vakantiehuizen in Kindvig Enge, Seeland, Denemarken van verhuring

Het vredige vakantiegebied Kindvig Enge ligt aan de kust van zuidoost-seeland - tegenover Nyord en Møn.

 

Gastenbeoordelingen van Kindvig Enge

 
 

gasten hebben Kindvig Enge een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Bij het kleine charmerende vissersdorpje en zomerhuisgebied Kindvig Enge vind je rust, gezelligheid en een mooie natuur. Kindvig Enge is een oud zomerhuisgebied waardoor de vegetatie hoog en dicht is, en zodoende zorgt voor afscherming en luwte rond de percelen. Aan de kust vind je een kleine jachthaven en een lange pier. Het gebied wordt omgeven door vlakke landschappen en groene weides. Hier is frisse zeelucht, een heerlijke natuur en rust. Wil je graag wat meer beleven, dan is het niet ver naar grotere plaatsen, natuurbezienswaardigheden en diverse attracties. Dagelijkse boodschappen kun je doen in Mern (5 km), Præstø (13 km) en Vordingborg (16 km) zijn grotere plaatsen - stadjes met goede shop mogelijkheden.

 

Strande

Er is geen zandstrand bij Kindvig Enge, maar je kunt baden vanaf de zwemsteiger bij de kleine jachthaven. Bij de zwemsteiger bestaat de zeebodem uit steen en de diepte is ca. 1 meter. Bij Sandvig (3 km noordwaarts) en Kalvehave (11 km zuidwaarts) zijn goede stranden te vinden. Op het schiereilandje Feddet, 26 km noordwaarts, kun je lekker luieren op een breed wit zandstrand met lage duinen.

Natuur

Kindvig Enge wordt omgeven door akkers en groene weilanden, net ten zuiden van het zomerhuisgebied ligt het mooie bos Viemose Skov, met een prachtige ongerepte, gevarieerde natuur en een rijke fauna (ca. 6 km). Feddet, is een 5 km lang schiereiland, met een afwisselend natuurlandschap, dat zich uitstrekt tot in het Præstø Fjord. Het beschermde heidegebied met duinen, strand en strandweilanden heeft een rijk vogeleven, dat je kunt observeren vanuit de vogeltoren. Zowel Præstø Fjord als ook de kleine eilandjes Maderne en Feddet zijn beschermde vogelgebieden (26 km). Geniet van de spectaculaire, stijl uit zee verrijzende, witte krijtkrots Møns Klint. De rots bestaat uit verschillende lagen krijt, klei en grind, en de rots is nog steeds ‘in beweging’ (38 km).

Activiteiten

Visliefhebbers kunnen een hengeltje uitgooien bij Kindvig Enge, in het Præstø Fjord, op het Feddet of in één van de Put & Take vismeren in de omgeving. In de ongerepte natuur, die Kindvig Enge omgeeft, kun je heerlijk wandelen en fietsen. Rønnede Golfklub heeft een natuurschone 18-holes golfbaan. Rønnede heeft ook een zweefvliegclub (35 km).

Bezienswaardigheden

Breng een bezoekje aan het Kalvehave Labyrintpark. De labyrintgangen zijn een ware uitdaging voor zowel groot als klein (9 km). Præstø is een charmant oud handelstadje, met winkeltjes, eetgelegenheden en diverse bezienswaardigheden, zoals de pottenbakkerij Rødeled met een historische atmosfeer. Zie hoe een homp klei omgevormd wordt tot een mooi gebruiksvoorwerp (13 km). Bezoek ook het handelstadje Vordingborg met de winkelstraat, gezellige cafeetjes, bezienswaardigheden en natuurlijk de Gåsetoren, één van de grootste middeleeuwse slotruïnes van Denemarken (16 km).

Dagje uit

Maak een vaartochtje op het Præstø Fjord met de toerboot Fjordkaperen. De boot vaart, van Præstø (13 km) naar Fed Havn op Feddet. Bonbonland in Holme-Olstrup, boordevol attracties voor het hele gezin, probeer de achtbaan het 'Vildsvinet', de raftingbaan, de draaimolens, het circus, kindertheater, piratenmeer en nog heel veel meer (44 km). De wilde dieren ontmoet je in het Knuthenborg Safaripark nabij Bandholm op Lolland. Hier leven de dieren in hun ’natuurlijke omgeving’ - direct rond jullie auto (67 km). De hoofdstad Kopenhagen heeft attracties zoals Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot, København Zoo en nog veel meer (103 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Kindvig Enge

Zoek vakantiehuis