Huur een vakantiehuis in Klint - Boek hier

Vakantiehuizen in Klint, Seeland, Denemarken van verhuring

Vlak bij de vakantiehuizen in Klint op Noord-Seeland vind je mooie stranden met stapels stenen, een charmante haven en het unieke natuurgebied Klintebjerg, dat aan het Kattegat ligt. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Klint ben je omgeven door prachtige natuur en vele bezienswaardigheden.

 

Gastenbeoordelingen van Klint

 
 

15 gasten hebben Klint een gemiddelde beoordeling van 4,13 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
04-08-2018 aan 11-08-2018

Zie bovenstaande


 

Omgeving

Klint ligt aan de spits van Noord-West-Zeeland, ten oosten van Sjællands Odde en ca. 5 km van Nykøbing Sjælland. Strand en natuur liggen vlakbij. In de buurt van Klint zijn er talrijke bezienswaardigheden en attracties voor het hele gezin. In Klint zijn er restaurants en bestaat de mogelijkheid om de dagelijkse inkopen te doen.

 
Het klif Klintebjerg Klint bij het vakantiepark Klint aan de kust van Noord-Seeland Zwemsteiger bij de haven in het vakantiepark Klint De kleine, gezellige jachthaven van Klint Eindeloze stapels stenen bij het strand van het vakantiegebied Klint
 

Strande

De heerlijke stranden bij Klint wisselen af tussen kiezelstranden en zandstranden met grasbegroeide hellingen achter het strand. De stranden zijn kindvriendelijk; het water wordt maar geleidelijk aan dieper.

Natuur

Als gevolg van vele jaren kalkontginning, is de Kattegatkust bij Klint gekenmerkt door steile, met gras begroeide hellingen. In de heuvels zijn nog steeds kalkbrokken te vinden. Klint Bakker (de Heuvels van Klint) is een uniek natuurgebied met goede wandelpaden. Bij het bos Ulkerup Skov en Overdrev (de Meent) bij Nykøbing Sjælland zijn nog steeds oude percelen van huizen, omheiningen en de dorpsvijver van een dorp in het bos zichtbaar. Bij Havnsø bevindt zich de meest uitgestrekte kustheide van Zeeland, met graslanden, kleinen vennen, heidekruid en zeldzame flora. Bij Hovvig, ten oosten van Nykøbing, kunt u een spannend vogelreservaat bezoeken.

Activiteiten

De streek beschikt over verschillende golfterreinen, onder meer Odsherred Golfklub en Mensalgård Pay & Play-Golfbane met 9 holes. Sportvissers komen aan hun trekken langs de kust of op zee aan boord van een vissersboot vanuit bijvoorbeeld Sjællands Odde. Er bevinden zich ook 3 Put & Take-vismeren in de streek. Op verschillende plaatsen in de streek worden rijpaarden verhuurd. In Nykøbing Sjælland is er een bowlingcentrum.

Bezienswaardigheden

Nykøbing Sjælland is een sfeervolle handelsstad met een wandelstraat en talloze winkels en cafésterrasjes (5 km). Het pretpark Sommerland Sjælland biedt meer dan 60 attracties voor het hele gezin; een gezellige kanotocht, een wilde rit op de glijbaan of een bezoek aan het grootste waterpretpark van Zeeland, met onder meer Splash Land waar georganiseerde watergevechten worden gehouden (5 km). Het hunebed bij Højby is een van de best bewaarde hunebedden met twee grafkamers van Denemarken. Het hunebed is 26 meter in diameter en was grafkamer voor 98 mensen. Een tentoonstelling van de opgraving is te zien in het nabijgelegen Museum van Stenstrup (8 km). Brengt u ook een bezoek aan Lumsås Mølle (de Molen van Lumsås), een molenmuseum in werking, waar het graan op ouderwetse manier wordt gemalen. Hier kunt u de indrukwekkende constructie van de molen bewonderen en eventueel meel kopen (8 km).

Dagje uit

Het dierenpark Odsherreds Zoo Dyrepark bij Asnæs biedt 600 dieren verdeeld over 100 soorten (28 km). Sagnlanet Lejre is een dorp uit de ijzertijd, waar u kunt varen in uitgeholde boomstammen, brandhout hakken met bijlen uit de ijzertijd, graan malen en kleine broodkoekjes bakken (66 km). In het vikingscheepvaartmuseum van Roskilde zijn 5 verschillende schepen uit de vikingtijd en andere noordse boottypes tentoongesteld. Het museum beschikt bovendien over een eigen eiland en haven (75 km). De hoofdstad Kopenhagen, met haar rijke cultuurleven, musea, muziek, toneel, galeries, attracties en de langste winkelwandelstraat van Europa 'Strøget' ligt op 94 km van Klint. Hier vindt u onder meer attracties zoals Tivoli, het Planetarium, het Experimentarium, de Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot met de kroonjuwelen, København Zoo (de Dierentuin van Kopenhagen) en nog veel meer.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Klint

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Klint Vakantiehuis, Klint

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 90-1005

    
   1 week van EUR 307,-
    
  •  

   Klint Vakantiehuis, Klint

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   550 m tot water
   Reg. nr.: 90-1047

    
   1 week van EUR 500,-
    
  •  

   Klint Vakantiehuis, Klint

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   450 m tot water
   Reg. nr.: 90-1044

    
   1 week van EUR 553,-
    
  •  

   Klint Vakantiehuis, Klint

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 90-1028

    
   1 week van EUR 283,-