Huur een vakantiehuis in Næsby Strand, Sj. - Boek hier

Vakantiehuizen in Næsby Strand, Sj., Seeland, Denemarken van verhuring

Næsby Strand - een strand met fijn zand en schoon water - is gelegen in de bocht Musholm Bugt op Sjælland.

 

Gastenbeoordelingen van Næsby Strand, Sj.

 
 

gasten hebben Næsby Strand, Sj. een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Ga eens op vakantie op Sjælland aan de milde Musholm Bugt. Zowel de zee als bijvoorbeeld winkels vinden jullie in een radius van 300 meter. De dichtstbijzijnde grotere stad is Slagelse (ca. 15 km) met talrijke winkels en restaurants, attractieve groene gebieden en vele interessante musea. Verheug jullie op een vakantie met de hele familie aan Næsby Strand. Hier liggen de mooiste stranden, vinden jullie vele activiteiten voor kinderen, ook bij minder goed weer, en fantastische natuurbelevenissen in het Sjællandse landschap.

 

Strande

Næsby Strand is een kindvriendelijk strand met ietwat stenen en schoon water. Kongsmark Strand (ca. 4 km) is bijzonder geschikt voor windsurfers en wandeltochtjes. 's-Ochtends vroeg kun je hier langs de vloedlijn barnsteen vinden. Stillinge Strand (ca. 8 km) is een breed, kindvriendelijk strand met fijn zand. Het strand heeft de Europese Blauwe Vlag en is geschikt voor rolstoelgebruikers. Hier ligt o.a. een midgetgolfbaan en ook surfers komen hier goed aan hun trekken. Vanaf het strand kun je genieten van de prachtige zonsondergangen.

Natuur

Het bos Slagelse Lystskov is een heerlijk bosgebied met o.a. het meer 'Studentersøen' (ca. 19 km). Het schiereiland Reersø heeft een unieke natuur met 3 waadgebieden; 'Flasken', 'Skiften' en 'Vejlen'. Hier leven vele waadvogels en eenden. Vanaf de uitzichttoren kun je het drukke vogelleven bestuderen (ca. 24 km). Het vierde grootste meer van Denemarken is het meer Tissø. Het meer wordt omgeven door een beschermd natuurgebied met vele waad- en watervogels. Aan de oostzijde van het meer ligt het kleine beukenbos 'Klinteskov'. Tissø is aangewezen door de Europese Unie als vogelbeschermgebied (ca. 25 km).

Activiteiten

Visliefhebbers kunnen uitstekend vissen langs de kust van Musholm Bugt en in het zoetwatermeer Tissø. Golfspelers kunnen de baan van Korsør Golf Klub proberen (ca. 11 km). Mocht het weer eens een dagje iets minder zijn dan ligt in Slagelse (ca. 15 km) een zwembad met glijbanen een sauna en een restaurant.

Bezienswaardigheden

Bij Slagelse ligt de 1000 jaar oude vikingburcht Vikingeborgen Trelleborg en in het bijbehorende museum kun je opgegraven voorwerpen bewonderen, zoals gereedschap, wapens, kleding etc. (6 km). De gedenkstenen (Mindestenene) in Mullerup Mose indiqueren de plaatsen waar vondsten van jagers en vissers uit het steentijdperk, de geschiedenis van Denemarken met ca. 1000 jaar verlengd hebben (14 km). Breng een bezoekje aan Slagelse met het, mooi gerestaureerde, oude stadsdeel. Het stadje heeft verder een interessant museum met een oude koopmanswinkel en interessante historische verzamelingen, galerieën, leuke winkels en meerdere eetgelegenheden (15 km). In Slagelse kunnen jullie bijvoorbeeld de oude landbakkerij en de beschermde molen Skovsgård Mølle og Bagerimuseum bezoeken. In Slagelse ligt ook Gerlev Legepark, een speelplaats voor de hele familie hier kun je oude spelen en sporten uit heel Europa proberen.

Dagje uit

Breng een bezoekje aan het schiereilandje Reersø met de wit gekalkte vakwerkboerderijen met rieten daken uit de 17e eeuw, een gezellige visserijhaven, het Reersø Museum, en een unieke natuur met een druk vogelleven en vele kunstenaarsateliers. Rond Bjerge liggen er meerdere Jættestuer (hunebedden) zoals Regnarshøj en Rævehøj. Hiervandaan hebben jullie een prachtig uitzicht over het Storebælt (26 km). Aan de oostzijde van Tissø liggen maar liefst 7 hereboerderijen met mooie lanen, omgeven door groene velden en bossen. Bezichtig bijvoorbeeld de 3 middeleeuwse boerderijen Søbygård, Kattrup en Selchausdal (ca. 30 km). In de tuinen van 'Birkegårdens Haver' bij Tågerup vind je een Engelse, Japanse en Deense tuin met tamme dieren. Het is een mooie belevenis en een genot voor het oog en de neus (ca. 47 km). In Holme-Olstrup ligt het attractiepark Bonbonland met 70 attracties zowel ter water, ter land en in de lucht. Kortom plezier voor de hele familie (55 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Næsby Strand, Sj.

Zoek vakantiehuis