Huur een vakantiehuis in Ore Strand, Sj. - Boek hier

Vakantiehuizen in Ore Strand, Sj., Seeland, Denemarken van verhuring

Ore Strand ligt bij het strand en niet ver van diverse indrukwekkende natuur belevenissen, steden en de vele bezienswaardigheden van Zeeland.

 

Gastenbeoordelingen van Ore Strand, Sj.

 
 

7 gasten hebben Ore Strand, Sj. een gemiddelde beoordeling van 4,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Ore Strand is gelegen aan het Smålandsfarvandet, slechts 3 km van Vordingborg. Slechts enkele honderden meters van het vakantiegebied ligt een mooie strand met een heerlijke vakantiestemming, lekker fris water en groene arealen. Bij de plaatselijke koopman kun je de noodzakelijke boodschappen doen. Geniet van een onbekommerde vakantie met de beroemde Deense gezelligheid.

 

Strande

Ore Strand ligt slechts enkele honderden meters van het zomerhuisgebied en strekt zich meerdere kilometers langs de kust van het Smålandsfarvandet. Hier vinden jullie grote grasgebieden en meerdere zwemsteigers. Svinø Strand, ca. 19 km van het vakantiegebied, is bijzonder kindvriendelijk en heeft een goede zandbodem.

Natuur

Maak eens een wandeling langs de wandelroute 'Bakkebøllestien', het oude spoorwegtraject tussen Vordingborg en Kalvehave. Je komt door een vruchtbare natuur, langs velden, door bossen met een rijk vogelleven. Geniet onderweg van het uitzicht over het vaarwater Storstrømmen. Ook in het bos Oreby Skove, (7 km) kom je onderweg langs diverse fantastische uitzichtpunten. Het natuurgebied Kulsbjerge (ca. 11 km) bestaat uit 3 heuvels. Vanaf het hoogste punt in de omgeving (107 boven de zeespiegel) hebben jullie een prachtig uitzicht over het zuidelijke deel van Sjælland. Op de 15 km lange landtong Knudshoved Odde (15 km) ligt het bos, Knudsskov, dat zowel in het noorden als het zuiden door water wordt omgeven. In dit heerlijke natuurlandschap groeit van alles, hoge bomen, manshoge varens, bramen en geurende bloemen. Af en toe kun je hiervandaan ook de zeehonden in het water zien spelen. Je hebt toegang tot de landtong te voet of met de fiets.

Activiteiten

Bij het toeristkantoor in Vordingborg (ca. 3 km) kun je fietsen huren en genieten van een heerlijke fietstocht in de frisse lucht. Ook wandelkaarten zijn bij het toeristkantoor te koop. Visliefhebbers kunnen uitstekend vissen langs de gehele kust en in de in de omgeving gelegen Put & Take vismeren. De dichtstbijzijnde golfbaan vinden jullie bij Sydsjællands Golfklub bij Næstved en bij Næstved Ny Golfklub (beide banen ca. 31 km), bij Falster Golf Klub in Eskilstrup (ca. 34 km) en bij Møn Golfklub Stege (36 km).

Bezienswaardigheden

Bezoek de beschermde vuurtoren Ore Fyr uit 1895 (1 km). Vordingborg met het zuidlandse sfeertje is ook zeker een bezoekje waard. Geniet van de gezellige sfeer in de jachthaven die slechts enkele honderden meters van het centrum met de vele winkeltjes ligt. Het kenmerk van de stad is de Gåsetårnet, de toren maakt deel uit van een van de grootste middeleeuwse slotruïnes van Denemarken. Bezoek evt. Sydsjællands Museer, diverse musea in een gebouw met diverse verzamelingen uit de oudheid tot aan heden. De tuin, Historisk Botanisk Have, werd aangelegd na de Eerste Wereldoorlog. Hier kunnen jullie genieten van de heerlijk geurende bloemen en planten en de unieke rust die er heerst. Krokodille Zoo i Eskilstrup heeft de grootste verzameling van verschillende krokodillen, schildpadden, leguanen en anaconda's (22 km).

Dagje uit

Gavnø Slot, op het eilandje Gavnø (27 km) is een van de mooiste bloemenparken van Denemarken met vele vlindersoorten. Het mooie eilandje Enø (36 km) is verbonden met het gezellige visserij- en badplaatsje Karrebæksminde via een brug. Hier vinden jullie een gezellige sfeer, een jachthaven, een midgetgolfbaan, goede inkoopmogelijkheden, restaurants en cafeetjes. In Holme-Olstrup ligt het waanzinnig leuke pretpark Bonbonland met 70 attracties voor de hele familie. Hier kun je je uitleven in de rutsjebaan, carrousels, het kindertheater, circus en nog veel meer leuks (46 km). Een van de meest spectaculaire plekjes van Denemarken is Møns Klint. Deze indrukwekkende, steil uit zee verrijzende, witte krijtrotsen zijn absoluut de moeite van het bezoeken waard (48 km). Reserveer ook wat tijd voor een bezoekje aan Kopenhagen met vele attracties zoals Tivoli, Planetarium, Experimentarium, Rosenborg Slot en de langste winkelstraat 'Strøget' van Denemarken (106 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ore Strand, Sj.

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Ore Strand, Sj. Vakantiehuis, Ore Strand, Sj.

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 92-6522

    
   1 week van EUR 369,-
    
  •  

   Ore Strand, Sj. Vakantiehuis, Ore Strand, Sj.

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   123 m tot water
   Reg. nr.: 92-6516

    
   1 week van EUR 416,-