Huur een vakantiehuis in Raageleje - Boek hier

Vakantiehuizen in Raageleje, Seeland, Denemarken van verhuring

Rågeleje is vanouds een populaire vakantiebestemming in de mooie omgeving aan de noordkust van Zeeland.

 

Gastenbeoordelingen van Raageleje

 
 

30 gasten hebben Raageleje een gemiddelde beoordeling van 4,40 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Michel, Wormer bezocht het gebiet van
 
28-07-2018 aan 11-08-2018

Restaurant Casablanca is een aanrader, de locatie achter het restaurant is mooi. Copenhagen, Hillerod en Helsingor is leuk om wat Deense cultuur te zien. Ook het strand en de haventjes van Gilleleje en Hornbaek zijn leuk.


 

Omgeving

Net achter het kilometerlange, heerlijke Noord-Zeelandse badstrand en vlakbij uitgestrekte, beschermde natuurgebieden ligt het oude, charmerende vissersdorp Rågeleje. Langs de kust is er een heerlijke strandpromenade met een kiosk, café en restaurant. U kunt er de dagelijkse inkopen doen en er zijn verschillende restaurants in de omgeving. De dichtstbijzijnde grotere steden zijn Helsinge (10 km) en Gilleleje (11 km). Mist u vooral de mooie zonsondergangen niet, bijvoorbeeld vanop het strand of vanaf het beschermde natuurgebied Heatherhill. In deze streek vindt u rust en vrede, velden, strand en frisse lucht.

 
Sfeervolle, gestreepte badhuisjes bij het heerlijke badstrand van Rågeleje Strandwachterspost bij het badstrand van het vakantiegebied Rågeleje Gezellige, gestreepte badhuisjes bij het uitnodigende badstrand van Rågeleje Helder, ondiep en kindvriendelijk zwemwater bij het strand van Rågeleje
 

Strande

Rågeleje Strand is een lang, prachtig badstrand met fijn zand en een beetje kiezel, en biedt goede beschutting tegen de wind. Het strand heeft de Blauwe Vlag (goede kwaliteit zwemwater). Tijdens de schoolvakanties houdt een strandwachter de badgasten in het oog. Het strand ligt langs de strandpromenade en Strandvejen (de Strandweg). Het strand is naar het noordwesten gewend en ligt daarom relatief onbeschut aan het Kattegat. Het biedt daarom goede mogelijkheden voor wind- en kitesurfers.

Natuur

Heatherhill is een bijzonder fraai, beschermd heuvelgebied met uitgestrekte, met heidekruid begroeide hellingen die tot aan Kattegat reiken. Het grootste deel van Heatherhill is begroeid met heidekruid en heideplanten en op de met heidekruid begroeide hellingen lopen schapen vrij rond. De fraaie hellingen en valleien nodigen uit tot wandeltochten. Tibirke Bakker (de Heuvels van Tibirke) is een natuurgebied met heuvels die met heidekruid zijn begroeid. Vanaf een uitkijkplaats in het gebied kunt u Arresø, het bos Grib Skov en een stukje van Roskilde Fjord zien. Het bos Grib Skov is met zijn 5600 ha een van de grootste bossen van Denemarken. Hier vindt u talrijke gemarkeerde wandel- en fietsroutes en verschillende mooie en historische plaatsen. Arresø is met zijn 40 km2 het grootste meer van Denemarken en biedt rijkelijk de gelegenheid voor wandel- en fietstochten langs het meer. Een fiettocht rondom het hele meer is 50 km lang (26 km).

Activiteiten

Voor sportvissers zijn er goede mogelijkheden voor kustvisserij langs heel de kust van Noord-Zeeland. Er zijn talrijke golfterreinen in Noord-Zeeland en de golfbanen van Helsinge Golfklub met 18 holes (10 km), Asserbo Golf Klub bij Frederiksværk, Passebækgård met een baan van 9 holes en Gilleleje Golfklub met een baan van 18 holes, liggen het dichtst bij Rågeleje. De steile hellingen en gunstige wind maken van Heatherhill een geliefkoosde plek voor paragliders. De gunstige wind maakt het gebied ook geschikt voor windsurfen terwijl de prachtige natuur uitnodigt tot fiets- en wandeltochten.

Bezienswaardigheden

U kunt ook een bezoek brengen aan de Smidstrup Farm, een boerderij met alle Deense boerderijdieren (8 km). Helsinge is een actieve en prettige handelsstad met bezienswaardigheden, musea, wandelstraten, fonteinen, winkels en restaurants. De stad ligt tussen Arresø en het meer Esrum Sø (10 km). Brengt u ook een bezoek aan Gilleleje met zijn oude stadswijk, kleine vissershuisjes en sfeervolle haven (11 km). In het Rudolf Tegners Museum bij Villingebæk worden de gipsen en marmeren beeldhouwwerken van beeldhouwer Tegner tentoongesteld (19 km). Het klooster Esrum Kloster is een oud cisterciënzerklooster met een mooie kloostertuin en een kleine kloosterapotheek. Het klooster ligt in een prachtig natuurgebied bij het meer Esrum Sø (23 km).

Dagje uit

Noord-Zeeland beschikt over een groot aantal interessante kastelen, onder meer Kronborg Slot, bij de 'poort' tot Øresund (de Sont) (39 km), Frederiksborg Slot, dat er met zijn torens en spitsen bijna sprookjesachtig uitziet (24 km), en Fredensborg Slot, de zomerresidentie van koningin Magrethe (28 km). Louisiana in Humlebæk is een museum voor moderne kunst. De unieke museumgebouwen en het fraaie oude park bieden het optimale kader voor de kunstwerken (38 km). Het Karen Blixen Museum is ingericht met galerie, tentoonstellingen, de woonkamers van Karen Blixen zelf, diazaaltje, bibliotheek en café (40 km). Brengt u ook een bezoek aan de hoofdstad Kopenhagen, met musea, muziek, toneel, galeries, attracties en de langste winkelwandelstraat van Europa 'Strøget'. Hier vindt u onder meer attracties zoals Tivoli, het Planetarium, het Experimentarium, de Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot met de kroonjuwelen, København Zoo (de Dierentuin van Kopenhagen) en nog veel meer (71 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Raageleje

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 93-2033

    
   1 week van EUR 1018,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   550 m tot water
   Reg. nr.: 93-2082

    
   1 week van EUR 564,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   1300 m tot water
   Reg. nr.: 93-2083

    
   1 week van EUR 564,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   30 m tot water
   Reg. nr.: 93-2081

    
   1 week van EUR 643,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 93-2080

    
   1 week van EUR 1300,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 93-2030

    
   1 week van EUR 643,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1250 m tot water
   Reg. nr.: 93-2051

    
   1 week van EUR 480,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   1500 m tot water
   Reg. nr.: 93-2058

    
   1 week van EUR 494,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 93-2034

    
   1 week van EUR 504,-
    
  •  

   Raageleje Vakantiehuis, Raageleje

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 93-2078

    
   1 week van EUR 712,-