Huur een vakantiehuis in Skaverup - Boek hier

Vakantiehuizen in Skaverup, Seeland, Denemarken van verhuring

In Skaverup vindt u rust en vrede en heerlijke, ongerepte natuur met bossen en kusten.

 

Gastenbeoordelingen van Skaverup

 
 

16 gasten hebben Skaverup een gemiddelde beoordeling van 4,06 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Hetty, Amersfoort bezocht het gebiet van
 
03-08-2019 aan 10-08-2019

In Ronnede zijn we naar Camp Adventure geweest. Dit jaar, 2019, is daar een bijzondere toren geopend. De toren heeft een open structuur waardoor je boven in de toren een mooi, vrij uitzicht hebt boven de boomtoppen. Niet goedkoop maar de moeite waard. Er is ook een uitgebreid klimbos.


 

Omgeving

Het gezellige dorp Skaverup ligt op Zuid-Zeeland bij Avnø Fjord en het vaarwater van Småland, in een stil en rustig gebied net ten noorden van de 15 km lange, gedeeltelijk beschermde landengte Knudshoved en Knudshoved Odde. In het dorp kunt u inkopen doen. De dichtstbijzijnde grotere stad is Vordingborg, dat 10 km van Skaverup ligt.

 
Pad langs de kust van het gezellige vakantiepark Skaverup Uitzicht op de Avnø Fjord vanuit het vakantiepark Skaverup Uitkijkbankje bij de vakantiehuizen in het vakantiegebied Skaverup Het badstrand bij de vakantiehuizen van Skaverup
 

Strande

Het strand bij Avnø Fjord net buiten Skaverup is een kiezel- en zandstrand dat uitstekend geschikt is voor kustvisserij.

Natuur

Het bos Oreby Skov ligt een paar kilometer ten zuiden van Skaverup. Vanaf verschillende plaatsen in het bos is er uitzicht over Storstrømmen. Knudshoved Odde is 15 km lang. De landtong strekt zich uit in het vaarwater van Småland en scheidt Avnø Fjord van de rest van het vaarwater. De landtong is enkel toegankelijk te voet of met de fiets. Op de landengte ligt onder meer het bos Knudsskov, met water aan de noord- en de zuidkant.

Activiteiten

Sportvissers komen aan hun trekken lang heel de kust en in de Put & Take-vismeren in de streek. De dichtstbijzijnde golfbanen zijn Sydsjællands Golfklub bij Næstved en Næstved Ny Golfklub (beide ca. 23 km), Møn Golfklub bij Stege (37 km) en Falster Golf Klub bij Eskildstrup (38 km).

Bezienswaardigheden

Brengt u een bezoek aan de mooi gelegen handelsstad Vordingborg met haar talrijke bezienswaardigheden en attracties. Het kenteken van de stad is Gåsetårnet (de Ganzentoren); de best bewaarde middeleeuwse toren van het Noorden, gebouwd door Valdemar Atterdag in 1365. Sydsjællandsk Museum (het Museum van Zuid-Zeeland) bevat rijke collecties van de oudheid tot nu. De interessante historische Botanische Tuin is onder meer ingedeeld in een renaissancetuin en een kruidentuin. De kerk van Vordingborg heeft een erg fraai barok retabel en een weelderig versierd koorhek.

Dagje uit

Bonbonland biedt meer dan 70 activiteiten voor het hele gezin; onder meer de meest fantastische glijbaan van Denemarken 'Vild-svinet', een raftingbaan, draaimolens, circus, kindertoneel, een zeerovereiland en nog veel meer (31 km). Het krokodillenpark Krokodille Zoo in Eskilstrup biedt de grootste verzameling van verschillende soorten krokodillen in Europa. Hier zijn ook schildpadden, varanen en een anaconda te zien (38 km). Middelaldercentret is een openluchtmuseum bij Sundby op Falster, waar men een authentiek, 14e eeuws dorp heeft herschapen met huizen, werkplaatsen, schepen, vaartuigen en een katapult (49 km). Møns Klint is een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Denemarken. De indrukwekkende witte krijtrotsen verheffen zich uit de zee en bieden een duizelingwekkend zicht, zowel vanop het strand als vanop de rotsen (57 km). In Knuthenborg Safaripark bij Bandholm op Lolland zwerven wilde dieren rond in hun natuurlijke omgeving - vlak bij uw auto of bus (69 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Skaverup

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Skaverup Vakantiehuis, Skaverup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 91-6500

    
   1 week van EUR 508,-
    
  •  

   Skaverup Vakantiehuis, Skaverup

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 92-6512

    
   1 week van EUR 277,-
    
  •  

   Skaverup Vakantiehuis, Skaverup

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 91-6507

    
   1 week van EUR 447,-
    
  •  

   Skaverup Vakantiehuis, Skaverup

   8 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   550 m tot water
   Reg. nr.: 92-6518

    
   1 week van EUR 315,-