Huur een vakantiehuis in Smidstrup Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Smidstrup Strand, Seeland, Denemarken van verhuring

De vakantiehuizen in het vakantiegebied Smidstrup Strand aan de noordkust van Seeland liggen vlak bij badstranden, mooie natuur, gezellige vakantieplaatsen en interessante bezienswaardigheden voor het hele gezin. Dankzij de vele recreatiemogelijkheden zijn de vakantiehuizen van Smidstrup Strand erg populair.

 

Gastenbeoordelingen van Smidstrup Strand

 
 

14 gasten hebben Smidstrup Strand een gemiddelde beoordeling van 4,07 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiehuisgebied Smidstrup Strand ligt midden tussen Rågeleje en Gilleleje. Hier vindt u een heerlijk strand, prachtige natuurgebieden, rust en vrede, en goede mogelijkheden voor activiteiten en bezienswaardigheden voor het hele gezin. Het stadje Smidstrup ligt achter de kust en heeft een aantal winkels en eetgelegenheden te bieden.

 
Uitzicht over Smidstrup Strand vanaf de hoge heuvels achter de kust Uitzicht op het brede strand bij het vakantiepark Smidstrup Strand Strandwachterspost op het witte zandstrand van Smidstrup Zwemsteiger bij het badstrand van het vakantiegebied Smidstrup Strand
 

Strande

Het prachtige, brede zandstrand met kiezel heeft een zandbodem, de Blauwe Vlag (goede kwaliteit zwemwater) en een zwemsteiger met hek en trap. In het zomerseizoen zijn er strandwachters op het strand. Naast de strandwachtpost bevindt zich een kampvuurplaats. Smidstrup Strand is een van de weinige plaatsen in Denemarken waar men een vuurtje mag aansteken op het strand. Vlak achter het strand bevinden zich uitgestrekte groene gebieden. Geniet u ook van de unieke zonsondergang vanaf het strand of de zwemsteiger.

Natuur

Gilbjerghoved ligt ca. 35 m boven de zeespiegel. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het gebied en over Kattegat, en bij helder weer is zelfs Hesselø zichtbaar. Heatherhill is een bijzonder fraai, beschermd heuvelgebied met uitgestrekte, met heidekruid begroeide hellingen die tot aan Kattegat reiken. Het grootste deel van Heatherhill is begroeid met heidekruid en heideplanten en op de met heidekruid begroeide hellingen lopen schapen vrij rond (6 km). Tibirke Bakker (de Heuvels van Tibirke) is een heerlijk beschermd natuurgebied met heuvels die met heidekruid zijn begroeid. Vanaf een uitkijkplaats in het gebied kunt u Arresø, het bos Grib Skov en een stukje van Roskilde Fjord zien (12 km). Het bos Grib Skov is een van de grootste bossen van Denemarken. Hier vindt u talrijke gemarkeerde wandel- en fietsroutes, verschillende mooie, historische plaatsen en het meer Esrum Sø, mooi omgeven door ongerepte landschappen med bossen en weilanden (17 km).

Activiteiten

Langs de kust en vooral bij het rif tegenover Smidstrup Strand zijn er goede mogelijkheden om te vissen. Daarnaast zijn er ook Put & Take-vismeren in de streek. Er zijn talrijke golfterreinen in Noord-Zeeland. De golfbanen van Gilleleje Golfklub, Helsinge Golfklub, Asserbo Golf Klub, Passebækgård liggen het dichtstbij. De steile hellingen en gunstige wind maken van Heatherhill een geliefkoosde plek voor paragliders. In Gilleleje zijn tennisbanen te huur. Laat u ook innemen door de prachtige natuur langs een van de vele wandelroutes in de streek.

Bezienswaardigheden

Een bezoek waard is de Smidstrup Farm, een boerderij waar u alle Deense boerderijdieren kunt zien, met een tractor kunt rijden en aan ponyrijden kunt doen (2 km). Brengt u ook een bezoek aan Gilleleje met zijn oude stadswijk, idyllische straatjes en kleine vissershuisjes. Bij de sfeervolle haven is er veel leven en vaak kunt u rechtstreeks op de vissersboten vis kopen (6 km). In Gilleleje Museum kunt u een tentoonstelling over visserij en een oud vissershuis gaan bekijken. In het Rudolf Tegners Museum bij Villingebæk worden de gipsen en marmeren beeldhouwwerken van beeldhouwer Tegner tentoongesteld (13 km). In het beschermde natuurgebied Rusland bij Dronningmølle bevindt zich onder meer een kunstmuseum en een grote verzameling bronzen beeldhouwwerken die in openlucht zijn tentoongesteld (14 km).

Dagje uit

Noord-Zeeland beschikt over een groot aantal interessante kastelen, onder meer Kronborg Slot, bij de 'poort' tot Øresund (de Sont) (35 km), Frederiksborg Slot, dat er met zijn torens en spitsen bijna sprookjesachtig uitziet (28 km), en Fredensborg Slot, de zomerresidentie van koningin Magrethe (32 km). Louisiana in Humlebæk is een museum voor moderne kunst. De unieke museumgebouwen en het fraaie, oude park bieden het optimale kader voor de kunstwerken (36 km). Het Karen Blixen Museum in Rungstedlund is ingericht met galerie, tentoonstellingen, de woonkamers van Karen Blixen zelf, diazaaltje, bibliotheek en café (44 km). Brengt u ook een bezoek aan de hoofdstad Kopenhagen met musea, muziek, toneel, galeries, attracties en de langste winkelwandelstraat van Europa 'Strøget'. Hier vindt u onder meer attracties zoals Tivoli, het Planetarium, het Experimentarium, de Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot met de kroonjuwelen, København Zoo (de Dierentuin van Kopenhagen) en nog veel meer (75 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Smidstrup Strand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Smidstrup Strand Vakantiehuis, Smidstrup Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 93-1790

    
   1 week van EUR 971,-
    
  •  

   Smidstrup Strand Vakantiehuis, Smidstrup Strand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 93-1572

    
   1 week van EUR 792,-
    
  •  

   Smidstrup Strand Vakantiehuis, Smidstrup Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 93-1916

    
   1 week van EUR 972,-
    
  •  

   Smidstrup Strand Vakantiehuis, Smidstrup Strand

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 93-1822

    
   1 week van EUR 655,-
    
  •  

   Smidstrup Strand Vakantiehuis, Smidstrup Strand

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   900 m tot water
   Reg. nr.: 93-1786

    
   1 week van EUR 695,-