Huur een vakantiehuis in Groot-Kopenhagen - Boek hier

Vakantiehuizen in Groot-Kopenhagen, Seeland, Denemarken van verhuring

Als u in een rustige omgeving wilt overnachten, maar toch in de buurt van de bruisende gezelligheid van de hoofdstad wilt zitten, is Groot-Kopenhagen de juiste keuze.

 

Gastenbeoordelingen van Groot-Kopenhagen

 
 

gasten hebben Groot-Kopenhagen een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Groot-Kopenhagen beslaat een gebied rond de hoofdstad waarin u nooit verder dan 15 km van het centrum verwijderd bent. U vindt er rustige en gezellige vakantiegebieden met goede bus- en treinverbindingen naar Kopenhagen. Geniet van de nabijheid van de zee en het bruisende stadsleven. Ook zijn er verschillende goede badstranden in de omgeving.

 

Strande

Het gebied Groot-Kopenhagen heeft een aantal heerlijke en kindvriendelijke badstranden. Geniet bijvoorbeeld van het fijne zandstrand met de zwemsteiger en kleine, begroeide duinen bij Brøndby Strand, en het mooie zandstrand met zwemsteiger bij Ishøj Strand. Iets dichter bij het centrum ligt het Amager Strandpark op een 2 km lang kunstmatig eiland, met een grote lagune met zandbodem en duinen. Ten noorden van Kopenhagen vindt u het populaire Bellevue Strandbad. Probeer ook het havenzwembad Islands Brygge, het havenzwembad Fisketorvet, het strand Urban Beach op het terrein van de voormalige Carlsberg-brouwerij en het havenzwembad Sluseholmen.

Natuur

Groot-Kopenhagen heeft heel veel mooie, groene gebieden. Geniet bijvoorbeeld van de mooie Botanische Tuin in het centrum van Kopenhagen, maak een wandeling in het gezellige bos Brøndby¬ Skov, of in Kongelunden op het eiland Amager, dat rijk is aan vele planten en vogels, of in het grote natuurpark Dyrehaven, met het onlangs gerenoveerd Eremitageslot en de vele herten. Op ongeveer 25 km van het centrum ligt Furesøen, het diepste meer van Denemarken. Hier kunt u varen, vissen, zwemmen en rond het eiland wandelen.

Activiteiten

De vele bossen, parken en groene gebieden nodigen uit tot het maken van wandel- en fietstochten. Er zijn ook veel golfbanen in de omgeving. Zo kunt u onder andere een balletje slaan op de uitstekend onderhouden banen van de Brøndby Golfclub, het Copenhagen Golf Center en de Helsingør Golfclub. Sportvissers kunnen hun geluk beproeven vanaf de kust, in de havens of in een van de Put & Take-vismeren in de omgeving. Daarnaast vindt u in dit gebied veel zwembaden, bowlingbanen en andere sportfaciliteiten.

Bezienswaardigheden

Groot-Kopenhagen heeft een groot cultureel aanbod met vele musea, galerieën, theaters en podia. U kunt er winkelen en genieten van de gezellige drukte op Strøget, de langste voetgangerszone van Europa, en enkele van de vele bezienswaardigheden van de stad bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld Tivoli, de Blauwe Planeet, de Kopenhagen Zoo, het Planetarium, het Experimentarium, de Carlsberg Glypthoteek, het pretpark Bakken of de kroonjuwelen in het Rosenborg Slot.

Dagje uit

In het spectaculaire kunstmuseum Arken in Ishøj (20 km fra centrum) kunt u wisselende tentoonstellingen bekijken. Ten noorden van Groot-Kopenhagen kunt u een bezoek brengen aan het Karen Blixen Museum in Rungsted (27 km) of het Louisiana museum voor moderne kunst in Humlebæk (35 km), dat vele interessante tentoonstellingen en een fraai uitzicht over de Sont te bieden heeft. Het Kronborg Slot in Helsingør (45 km) is indrukwekkend om te zien - zowel van buiten als van binnen. Bekijk de Koninklijke Zalen en de duistere Kazematten onder het kasteel. Bezoek het pretpark Bonbon-Land in Holme Olstrup, waar u veel plezier zult beleven aan de meer dan 70 leuke attracties voor het hele gezin (ca. 75 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Groot-Kopenhagen

Zoek vakantiehuis