Huur een vakantiehuis in Tengslemark Lyng - Boek hier

Vakantiehuizen in Tengslemark Lyng, Seeland, Denemarken van verhuring

Verhuur van vakantiehuizen bij Tengslemark Lyng in Odsherred

 

Gastenbeoordelingen van Tengslemark Lyng

 
 

3 gasten hebben Tengslemark Lyng een gemiddelde beoordeling van 4,67 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Tengslemark Lyng ligt in de gemeente Odsherred, waar u een mooie, gevarieerde natuur zult aantreffen. Het is niet ver naar Rørvig Havn en Havnebyen op het schiereiland Sjællands Odde, waar u verse vis kunt kopen. Bezoek de vele bezienswaardigheden, musea en attracties in de omgeving. Tengslemark Lyng is een mooi, bosrijk vakantiepark aan de baai Sejerø Bugt, dat zich uitstrekt van het plaatsje Lumsås vlak bij Sjællands Odde in het noorden naar Høve Strand in het zuiden. Het park ligt vlak bij Sjællands Odde, gezellige dorpen, attracties en bezienswaardigheden.

 

Strande

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis bij Tengslemark Lyng zit u vlak bij een van de beste stranden aan de baai Sejerø Bugt. Hier vindt u een mooi, breed zandstrand met duinen, waar u op winderige dagen de beschutting van een duinpan kunt opzoeken. Het brede strand heeft mooi zand en dankzij het ondiepe water van de Sejerø Bugt is het strand zeer kindvriendelijk en daarmee ook heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Bedenk wel dat het strand niet beschikt over een parkeerplaats of toiletfaciliteiten.

Natuur

De natuur van Odsherred is bijzonder mooi en bevat een aantal historische overblijfselen, zoals grafkamers. De Solvognen (Zonnewagen), een beroemde vondst uit de bronstijd, werd ontdekt in Trudholm mose, en in het Odsherred Museum kunt u hier een replica van bekijken. Het Geopark Odsherred wordt beschermd door de UNESCO en is een groot gebied met daarin de drie heuvels Vejrhøjbuen, Vigbuen en Højbybuen, die gedurende de ijstijd zijn ontstaan.

Activiteiten

De Mensalgård Golfklub en Odsherred Golfklub liggen vlak bij Tengslemark Lyng. De omgeving is ideaal voor sportvissers, die mooie visstekken zullen vinden aan de gevarieerde kustlijn. De baai Sejerø Bugt trekt daarnaast vele zeekajakkers aan. Als u graag fietstochten maakt, kunt u de uitstekende, gemarkeerde fietspaden in de omgeving volgen. Ook zijn er speciale MTB-routes. Als u de natuur van Odsherred te paard wilt ontdekken, kunt u terecht bij de dichtstbijzijnde paardenverhuur, vlak bij Asnæs. Onder de juiste windomstandigheden is de baai Sejerø Bugt ideaal voor wind- en kitesurfers. En als u uw hond heeft meegenomen naar het vakantiehuis, mag u deze loslaten in het hondenbos bij Asnæs, het bos Høve Skov of het bos Grønnehave Skov bij Nykøbing Sjælland.

Bezienswaardigheden

Noordwest-Seeland kent vele getalenteerde kunstenaars en ambachtslui. Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Tengslemark Lyng kunt u hun galerieën en expositieruimtes bezoeken. Het Odsherred Kunstmuseum presenteert een grote collectie werken van de Odsherred-schilders en heeft wisselende exposities (22 km). Ontdek de meer dan 20 mooie brandweerauto''s en brandweeruitrustingen in het Odsherred Brandmuseum (22 km). De grafkamer bij Højby bestaat uit twee kamers, is 4,5 m hoog, heeft een diameter van 26 m en was een grafkamer voor 98 mensen. De vondsten van de opgraving kunt u bekijken in het nabijgelegen Stenstrup Museum (2 km). In het werkende molenmuseum Lumsås Mølle kunt u zien hoe het meel op de ouderwetse manier wordt gemalen (5 km). Het Dragsholm Slot in Hørve is het oudste slot van Denemarken. Hier ziet u de oorspronkelijke vesting uit de vroege middeleeuwen met bijbehorende gevangeniskelder (23 km).

Uitstapjes

Het is ongeveer 95 km naar Kopenhagen, met bezienswaardigheden als musea, galerieën en attracties, winkels, restaurants en Strøget, de langste autovrije winkelstraat van Europa. Daarnaast kunt u attracties bezoeken als Tivoli, het Planetarium, Experimentarium, de Carlsberg Glyptotek, het Rosenborg Slot met de kroonjuwelen, de København Zoo en nog veel meer. De dierentuin Odsherreds Zoo Dyrepark bij Asnæs is met zijn 600 dieren verdeeld over 100 soorten ook een bezoek waard (14 km). Nykøbing Sjælland is een gezellige handelsstad met een voetgangerszone, vele winkels en terrasjes (10 km). Het pretpark Sommerland Sjælland biedt meer dan 60 attracties voor het hele gezin; maak een gezellige tocht in een kano, een wilde rit in de achtbaan of neem een duik in het grootste zwemparadijs van Seeland (11 km). Vanuit Rørvig Havn kunt u met een kotter een vistocht maken of mee op zeehondensafari (16 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Tengslemark Lyng

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Tengslemark Lyng Vakantiehuis, Tengslemark Lyng

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   900 m tot water
   Reg. nr.: 90-2528

    
   1 week van EUR 393,-
    
  •  

   Tengslemark Lyng Vakantiehuis, Tengslemark Lyng

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 90-2531

    
   1 week van EUR 1017,-