Huur een vakantiehuis in Udsholt Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Udsholt Strand, Seeland, Denemarken van verhuring

Udsholt Strand ligt aan het Kattegat in de natuurschone omgeving aan de noordkust van Zeeland.

 

Gastenbeoordelingen van Udsholt Strand

 
 

16 gasten hebben Udsholt Strand een gemiddelde beoordeling van 4,44 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Aan de kust van het Kattegat, waar je een heerlijk verfrissende duik kunt nemen, ligt Udsholt Strand. Geniet van de zilte zeelucht, de kabbelende golven en de heerlijke natuur. Udsholt Strand is de ideale vakantieplek voor jullie die graag aan het strand willen liggen en zonnebaden, maar zo af en toe ook gebruik willen maken van de diverse activiteiten en bezienswaardigheden die Zeeland rijk is. Binnen een straal van 2 km liggen winkels voor de dagelijkse boodschappen en de dichtstbijzijnde grotere stad is Hillerød (30 km) met Frederiksborg Slot als grootste blikvanger. Een andere bezienswaardige stad is Helsingør 'Porten til Øresund', ca. 32 km van Udsholt Strand.

 
Lange zwemsteiger bij het heerlijke badstrand van het vakantiegebied Udsholt Strand Pad naar het strand bij het vakantiepark Udsholt Strand Badgasten op het lange badstrand van Udsholt Strand De zwemsteiger bij het brede zandstrand van Udsholt Strand
 

Strande

Udsholt Strand is bijzonder kindvriendelijk. Het heerlijke, brede Smidstrup Strand is een zandstrand met stenen, de zeebodem bestaat uit zand, je vindt er een zwemsteiger alsmede de Europese Blauwe Vlag. In de zomer zijn er op strand strandwachten aanwezig die een oogje in het zeil houden. Naast het wachthuisje van de strandwachten ligt een kampvuurplaats. Dit strand is een van de weinige stranden waar je een kampvuur mag maken. Net achter het strand liggen er grote groene gebieden. Geniet vanaf het strand of de zwemsteiger, van het prachtige uitzicht over zee.

Natuur

Heatherhill bij Rågeleje, is een groot, beschermd, heuvelachtig en bijzonder natuurschoon gebied dat helemaal tot aan het Kattegat loopt. Het grootste deel van Heatherhill bestaat uit heide. Op de met heide bedekte heuvels grazen de schapen en zorgen voor een natuurlijke vegetatie (ca. 3 km). De steile hellingstrekking 'Gilbjerghoved', 35 meter boven de zeespiegel, ligt bij Gilleleje (8 km). Vanaf Gilbjerghoved heb je een prachtig uitzicht over het landschap en het Kattegat. Bij helder weer kun je het eilandje Hesselø zien liggen. Gilbjerg is een geliefde plek voor trekvogels. Tibirke Bakker is een met heide bedekte heuvels, beschermd natuurgebied. Vanaf de diverse uitzichtpunten heb je een fantastisch uitzicht over het meer Arresø, het bos Gribskov en een stukje van het Roskilde Fjord (12 km).

Activiteiten

Langs de kust kan er uitstekend gevist worden, speciaal bij het rif van Smidstrup Strand. In de omgeving zijn ook div. Put & Take vismeren. In Noord-Zeeland liggen vele golfbanen, zoals de golfbaan van Passebækgård Golfklub (12 km), Gilleleje Golfklub (16 km), Helsinge Golfklub (18 km) en Asserbo Golfklub (23 km). Deze banen zijn de dichtstbijzijnde. De hoge hellingen en de gunstige windcondities op Heatherhill maken het een geliefd gebied voor paragliders. In het badplaatsje Gilleleje (8 km) vinden jullie tennisbanen en diverse natuur belevenissen langs de vele wandelroutes die er in dit gebied liggen.

Bezienswaardigheden

Bezoek Smidstrup Farmen, een kinderboerderij, waar je ook op de tractor kunt rijden of een ritje op de pony's kunt maken (4 km). Het bad- en vissersplaatsje Gilleleje is zeer zeker een bezoekje waard. Slenter door het oude dorpsdeel met de kleine visserhuisjes en smalle, idyllische straatjes. Geniet van het gezellige havensfeertje waar je direct vanaf de vissersboten vers gevangen vis kunt kopen (6 km). In het Gilleleje Museum is er een tentoonstelling over de visserij en kun je een oud visserhuis bezichtigen. In het mooie beschermde natuurgebied 'Rusland' in Dronningmølle, ligt het Rudolf Tegner Museum. Bezichtig de sculpturen van gips, marmor en brons. Vele van zijn sculpturen zijn opgesteld in het prachtige natuurgebied (16 km).

Dagje uit

In Nordsjælland vinden jullie meerdere interessante kastelen, zoals het sprookjesachtige slot, Frederiksborg Slot in Hillerød (28 km), Fredensborg Slot in Fredensborg (33 km). Dit is de zomerresidentie van Koningin Margrethe. En bijvoorbeeld Kronborg Slot in Helsingør (32 km). Het wereldberoemde museum voor moderne kunst 'Louisiana', ligt in Humlebæk. Het prachtige gebouw en het mooie park direct aan het Øresund, zijn zeker een bezoekje waard (38 km). In Rungstedlund ligt het Karen Blixen Museum (out of Africa) met een galerie, haar privé vertrekken, een fototenstoonstelling, een bibliotheek en een café (44 km). Breng ook een bezoekje aan Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken met heel veel cultuur, attracties en bezienswaardigheden, zoals Tivoli, het Experimentarium, het Planetarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg slot met de kroonjuwelen en de langste winkelstraat 'Strøget' van Europa (63 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Udsholt Strand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Udsholt Strand Vakantiehuis, Udsholt Strand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   335 m tot water
   Reg. nr.: 93-1925

    
   1 week van EUR 458,-
    
  •  

   Udsholt Strand Vakantiehuis, Udsholt Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 93-1924

    
   1 week van EUR 626,-
    
  •  

   Udsholt Strand Vakantiehuis, Udsholt Strand

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 93-1818

    
   1 week van EUR 458,-
    
  •  

   Udsholt Strand Vakantiehuis, Udsholt Strand

    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: no   •   1250 m tot water
   Reg. nr.: 93-1923

    
   1 week van EUR 712,-
    
  •  

   Udsholt Strand Vakantiehuis, Udsholt Strand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1100 m tot water
   Reg. nr.: 93-1816

    
   1 week van EUR 626,-
    
  •  

   Udsholt Strand Vakantiehuis, Udsholt Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   650 m tot water
   Reg. nr.: 93-1921

    
   1 week van EUR 626,-
    
  •  

   Udsholt Strand Vakantiehuis, Udsholt Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   1500 m tot water
   Reg. nr.: 93-1801

    
   1 week van EUR 573,-