Huur een vakantiehuis in Veddinge Bakker - Boek hier

Vakantiehuizen in Veddinge Bakker, Seeland, Denemarken van verhuring

Veddinge Bakker is een groen, glooiend vakantiepark met uitzicht op Sejrøbugten

 

Gastenbeoordelingen van Veddinge Bakker

 
 

gasten hebben Veddinge Bakker een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het mooie en rustige vakantiepark Veddinge Bakker ligt in een glooiend gebied bij bos en strand. Vanuit de meeste vakantiehuizen of vanaf de heuvels rondom kunt u genieten van het uitzicht op de baai Sejrøbugten en het schiereiland Sjællands Odde. In de nabije omgeving vindt u boerderijwinkels, dorpen met supermarkten, goede restaurants, golfbanen en verschillende interessante attracties. Bezoek bijv. de Odsherred Zoo, het Dragsholm Slot of het pretpark Sommerland Sjælland. Veddinge Bakker is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die wil genieten van de natuur maar ook graag in de buurt zit van bezienswaardigheden voor het hele gezin.

 

Strande

Bij Veddinge Bakker ligt een mooi en kindvriendelijk badstrand. Dit strand is ook heel geschikt voor sportvissers en windsurfers. Bij Hønsinge Lyng, 7 km ten noorden van Veddinge Bakker, bevindt zich een van de beste stranden van Odsherred. Dit mooie, kindvriendelijke strand is omgeven door lage duinen en kunt u bereiken via een brug die de kust verbindt met de zandbanken.

Natuur

Veddinge Bakker wordt omringd door glooiende bossen, die bijna helemaal doorlopen tot aan het strand. Vanaf de heuvel Esterhøj achter Veddinge Bakker kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de baai Sejrøbugten. Bij Ordrup, even ten zuiden van Veddinge Bakker, ligt de landtong Ordrup Næs, dat deels een beschermd natuurgebied is met loof- en naaldbomen. Hier grazen vaak schapen en ander vee. Als u geluk heeft, ziet u vanaf de punt van de landtong misschien wel bruinvissen en zeehonden. Het beschermde natuurgebied Vesterlyngen bij Havnsø is het grootste heidegebied van Seeland. Dit is een uniek gebied met weilanden, meertjes, heidevelden en zeldzame bloemen en planten (20 km).

Activiteiten

Sportvissers kunnen in Odsherred vissen vanaf de kust, in Put&Take-meren en vanuit een viskotter op zee. Golfers kunnen de twee nabijgelegen golfbanen bezoeken van de Dragsholm Golfclub, ca. 7 km ten zuiden van Veddinge Bakker, en de Odsherred Golfclub, ca. 16 km naar het noordoosten. Op het natuurschone Ordrup Næs kunt u een pad volgen over de hele landtong, die door de gunstige windomstandigheden ook uitstekend geschikt is om te vliegeren. En op ca. 50 meter uit de kust kunt u duiken naar een oude nederzetting uit de steentijd.

Bezienswaardigheden

Bij Høve, vlak achter Veddinge Bakker, ligt de heuvel Esterhøj, met 3 grafheuvels uit de bronstijd. Deze heuvel biedt in alle windrichtingen een prachtig uitzicht. 3 km vanaf het vakantiepark vindt u de Odsherred Zoo, de enige dierentuin in Denemarken met een Rescuecenter. Hier leven de dieren in een natuurlijke omgeving en kunt u ze van heel dichtbij bekijken. In het Tropenhuis kunt u kennismaken met interessante dieren uit Zuid-Amerika. En in het park lopen de pauwen, konijnen en kippen vrij rond.

Dagje uit

Bezoek het fraaie Dragsholm Slot, het oudste kasteel van Denemarken dat dateert uit de vroege middeleeuwen. Het kasteel is omgeven door een mooi kasteelpark en beschikt tevens over een uitstekend restaurant (11 km). Sommerland Sjælland is een heerlijk familiepretpark met meer dan 60 leuke attracties voor het hele gezin. Maak een gezellig kanotochtje, waag u aan een wilde rit in de achtbaan, bewaar uw evenwicht op het enorme klimrek of neem een duik in het grootste zwemparadijs van Seeland (13 km). Vanuit Havnsø kunt u met een veerboot naar het ongerepte eilandje Nekselø, waar u in een totaal andere wereld terechtkomt. Dit eiland is ongerept, glooiend en heeft een prachtige natuur met heel veel vogels. De overtocht duurt ca. 20 min. en het kost ongeveer 2 uur om rond het hele eiland te lopen. U kunt ook varen naar het eilandje Sejerø, dat het mildste klimaat van Denemarken heeft. Hier vindt u een glooiend landschap, veel kleine badstrandjes en verschillende grafheuvels en menhirs.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Veddinge Bakker

Zoek vakantiehuis