Huur een vakantiehuis in Blaavand - Boek hier

Vakantiehuizen in Blaavand, West Jutland, Denemarken van verhuring

Blaavand is een aantrekkelijk vakantiegebied aan de Noordzee met vakantiehuizen voor iedereen. Dankzij de mooie natuur, het gezellige centrum, de fijne badstranden en vele bezienswaardigheden is het huren van een vakantiehuis populair in Blaavand. Je vindt er alles voor een heerlijke vakantie in een vakantiehuis.

 

Gastenbeoordelingen van Blaavand

 
 

1243 gasten hebben Blaavand een gemiddelde beoordeling van 4,68 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
R., Hattem bezocht het gebiet van
 
10-08-2019 aan 17-08-2019

Komen al vele jaren aan de Deense Westkust en dat zegt al genoeg!


Lex, Berkel-Enschot bezocht het gebiet van
 
20-07-2019 aan 03-08-2019

Aangezien de accommodatie wifi heeft is het makkelijk te kijken wat er te doen is in de omgeving van blavand op tripadvisor (of in de omgeving van varde - voetbalminigolf, of outrup blotevoetenpad.


jan, Tiel bezocht het gebiet van
 
04-05-2019 aan 11-05-2019

Stranden in Blavand liggen op sommige stukken vol met torenschelpen, zeer mooi en apart. Andere stranden hebben weer meer stenen op het strand. Heel apart.


Marcel, Veendam bezocht het gebiet van
 
27-04-2019 aan 04-05-2019

Een bezoek aan het Tirpitz museum is een aanrader!


Henk, Gieten bezocht het gebiet van
 
27-04-2019 aan 04-05-2019

De ligging van het huis is heel mooi met vanaf het balkon mooi uitzicht op zee. Een dagje naar het historische stadje Ribe is erg aan te bevelen. Voor de kinderen is LegoLand in Billund natuurlijk een aanrader.


Marrit, Heerenveen bezocht het gebiet van
 
27-04-2019 aan 04-05-2019

Natuurlijk legoland, de bunkers op het strand, Esbjerg met de beelden in de haven en winkelcentrum Broen (4 uur gratis parkeren) van waaruit je ook zo het centrum van Esbjerg in kan lopen.


Esther, Alphen aan den Rijn bezocht het gebiet van
 
23-02-2019 aan 02-03-2019

Tirpitz is een must see, een absolute aanrader.


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
25-08-2018 aan 08-09-2018

De museums in blaavand zijn een aanrader. Varde is een leuk stadje voor een bezoek, minibuy is een opschaal gebouwd gebouwen van varde, Maar de werkplaats is interessant voor hobbyisten ,is maar 2 dagen voor publiek open. Verder zijn alle strand plaatsjes mooi. De weg naar henne via vejers is een mooie route. Een bezoek aan de fylso is de moeite waard.


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
11-08-2018 aan 18-08-2018

Bakker en slager. Rij ondanks de afstand toch naar Arhus en Ribe


Hilda, Loppersum bezocht het gebiet van
 
02-06-2018 aan 09-06-2018

Het museum Tirpitz is de moeite waard. Verder hebben we heerlijk gegeten bij de pizzeria in Blavand.


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
28-04-2018 aan 05-05-2018

We zijn nu voorde vierde keer in Blavand op vacantie de laatste keer in de zelfde accomendatie, nu met klein kinderen erbij.De ligging is perfect om naar dorp/zwembad en strand te lopen. Bezoek het museum Tipitz. Wandel bij goed weer eens naar de vuurtoeren via het strand. Het uitzicht is schitteren vanaf de toren(niet zo geschikt voor de oudjes). Breng een bezoek aan het zwemparadijs bij de camping ideaaal voor de kleintjes en smorgens van 9-10 uur voor de senioren. Wat betreft eten en drinken is alles wel goed. Ga eens een bezoekje brengen aan vejers/henne strand, of het brandweermuseum in oksbol. Blavand is een leuk maar toeristisch dorpje, met in de vacatie periodes soms erg druk maar dat geeft ook weer de sfeer aan. Wij wensen de bezoekers aan blavand veel vacantie plezier.


 

Omgeving

Blaavand is zowel ´s avonds als overdag, een levendige vakantieplaats voor de hele familie. Er zijn vele winkeltjes en goede restaurants, ´s zomers vaak met gezellige terrasjes. Er zijn cafeetjes en pubs. Ook is er een kaarsenmakerij, een glasblazer, een pottenbakkerij, een barnsteenslijperij, een mini-dierentuin, en er zijn vele interessante musea. De meeste zomerhuizen liggen in een rustig recreatief gebied met een prachtige natuur, dichtbij Blaaand waar van alles te doen is. In Blaavand kun je een heerlijk vakantiehuis met zwembad huren, en in veel van onze huizen zijn honden toegestaan. Let op: In dit gebied vinden militaire oefeningen plaats!

 
Een zomerse dag met veel badgasten op het badstrand Hvidbjerg Strand bij Blaavand De 39 meter hoge vuurtoren van Blaavandshuk op het meest westelijke puntje van Jutland Rietgedekte vakantiehuizen in het glooiende duingebied achter het strand van Blaavand Muildierbunker op het strand van Blaavand
 

Strande

Blaavand is omgeven door een eindeloos wit zandstrand, en daarom is het bijzonder aantrekkelijk om een vakantiehuis te huren in Blaavand. Bezoek het Hvidbjerg Strand, wat in de luwte van het Horns Rev (rif) ligt. Het strand is kindvriendelijk. Een paradijs voor iedereen die van zon, water, wind en strand houdt. Resten van betonnen bunkers uit de Tweede Wereldoorlog, liggen bij Blaavandshuk Fyr. Geniet van de zonsondergang vanaf het strand, de duinen of vanuit het plaatsje Blaavand. Ook kunt u een wandeling langs het strand maken.

Natuur

Blaavand is omgeven door een unieke natuur, die bestaat uit grote heide- en bosgebieden, witte zandstranden, een groenblauwe Noordzee en Blaavandshuk, het meest westelijke puntje van Denemarken. In het achterland van Blaavand bevindt zich het grootste wildbestand van Denemarken. De Kargaard Plantage is een uniek, licht glooiiend landschap, dat bestaat uit duinen, heide en oude eikenbomen. Filso, ooit één van de grootste meren van Denemarken, is vandaag de dag een 150 hectare groot vogelreservaat. Skallingen is een beschermd schiereiland, dat iets buiten Blaavand ligt. Skallingen is één van de mooiste natuurgebieden van het land, met uitzicht over zowel Esbjerg als Fano. Vele trekvogels rusten en vinden hun voedsel op het eiland Skallingen. U kunt de trekvogels bestuderen vanaf één van de vele observatieposten.

Activiteiten

Blaavand is een gebied met vele recreatiemogelijkheden, dus er is van alles te doen tijdens je verblijf in een particulier vakantiehuis. Golfen, vliegeren, vissen, beachvolleybal, paardrijden, bowling enz. Of beklim een bunker op het strand. Maak een wandeling in de grote staatsbossen, of langs het prachtige strand. Rondom Blaavand vindt u een netwerk aan wandel- en fietspaden, waar verschillende wandel- en fietsroutes zijn aangegeven. Ho Faaremarked, de schapenmarkt in Ho, is een ware trekpleister. Elk jaar wordt deze markt, rond eind augustus, in Skallingen gehouden.

Bezienswaardigheden

Horns Rev, het Horns Rif, vormt het fundament voor het grootste windmolenpark ter wereld, dat in de zee gebouwd is. Bezoek de windmolententoonstelling bij de Blaavandshuk Fyr, de vuurtoren van Blaavand, in het westelijkste puntje van Denemarken. Vanaf de 39 meter hoge vuurtoren, gebouwd rond 1900, is er een fantastisch uitzicht over de Noordzee, Blaavand en over de omgeving. De ruïnes van de betonnen bunkers uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog, liggen om de vuurtoren heen. Aal kirke (kerk) in Oksbol, dateert uit het jaar 1100. De kerk is erg beroemd door de kalksteenschilderijen. Een Duits kerkhof voor vluchtelingen ligt iets buiten Oksbol. Het Blaavand Natuurcentrum toont de flora en fauna van de westkust. Tirpitz-stillingen is een oude Duitse bunker, waar een tentoonstelling de functie van deze bunker tijdens de Tweede Wereldoorlog, toont.

Dagje uit

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Blaavand kun je allerlei leuke uitstapjes maken. Breng een bezoek aan Esbjerg en ontdek o.a. het museum, het kunstmuseum, het Fiskeri- og Sofartsmuseet en het gezellige centrum van deze aantrekkelijke stad. Vanuit de haven van Esbjerg kun je een boottocht maken naar het prachtige eiland Fano met zijn idyllische dorpjes en brede zandstrand. Of maak een dagtochtje naar LEGOLAND®, waar jong en oud zal genieten van de vele bezienswaardigheden en bijzondere LEGO-creaties.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Blaavand

Zoek vakantiehuis
 
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 26-0692

    
   1 week van EUR 1524,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   50 m tot water
   Reg. nr.: 26-0756

    
   1 week van EUR 918,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 26-0388

    
   1 week van EUR 486,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 26-0642

    
   1 week van EUR 755,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 26-0760

    
   1 week van EUR 356,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 26-0618

    
   1 week van EUR 578,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 26-3156

    
   1 week van EUR 807,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 26-0227

    
   1 week van EUR 529,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 26-0765

    
   1 week van EUR 505,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 26-3118

    
   1 week van EUR 673,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 26-0451

    
   1 week van EUR 604,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 26-0737

    
   1 week van EUR 1026,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   1800 m tot water
   Reg. nr.: 26-3117

    
   1 week van EUR 626,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1500 m tot water
   Reg. nr.: 26-3128

    
   1 week van EUR 750,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 12   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 26-0746

    
   1 week van EUR 1159,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 26-3115

    
   1 week van EUR 527,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 26-0690

    
   1 week van EUR 512,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1700 m tot water
   Reg. nr.: 26-0740

    
   1 week van EUR 859,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 26-3165

    
   1 week van EUR 616,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 26-0420

    
   1 week van EUR 527,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 26-3032

    
   1 week van EUR 483,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 26-0650

    
   1 week van EUR 1021,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   8 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 26-0775

    
   1 week van EUR 468,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 26-0744

    
   1 week van EUR 779,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 26-3037

    
   1 week van EUR 872,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 13   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: 2   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 26-0498

    
   1 week van EUR 1638,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 26-0771

    
   1 week van EUR 897,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 26-0419

    
   1 week van EUR 545,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 26-0792

    
   1 week van EUR 651,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   8 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 26-0736

    
   1 week van EUR 434,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 26-0730

    
   1 week van EUR 360,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 12   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: 1   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 26-0694

    
   1 week van EUR 1117,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 26-0712

    
   1 week van EUR 490,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 26-3125

    
   1 week van EUR 469,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   2500 m tot water
   Reg. nr.: 26-0788

    
   1 week van EUR 1413,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 26-3130

    
   1 week van EUR 592,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1600 m tot water
   Reg. nr.: 26-0066

    
   1 week van EUR 429,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   2500 m tot water
   Reg. nr.: 26-3135

    
   1 week van EUR 437,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 26-0190

    
   1 week van EUR 428,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 26-3123

    
   1 week van EUR 608,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   2500 m tot water
   Reg. nr.: 26-0750

    
   1 week van EUR 1724,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   2000 m tot water
   Reg. nr.: 26-3081

    
   1 week van EUR 389,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1500 m tot water
   Reg. nr.: 26-0459

    
   1 week van EUR 712,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1300 m tot water
   Reg. nr.: 26-0340

    
   1 week van EUR 422,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1500 m tot water
   Reg. nr.: 26-3179

    
   1 week van EUR 351,-
    
  •  

   Blaavand Vakantiehuis, Blaavand