Huur een vakantiehuis in Bredebro - Boek hier

Vakantiehuizen in Bredebro, West Jutland, Denemarken van verhuring

: Boek een vakantiehuis of -appartement in Bredebro

 

Gastenbeoordelingen van Bredebro

 
 

9 gasten hebben Bredebro een gemiddelde beoordeling van 3,89 van de 5 sterren gegeven.

 

Algemeen

Als u een vakantiehuis of -appartement in Bredebro huurt, wordt u omringd door de prachtige natuur van een uniek landschap met kwelders, heidevelden en de Waddenzee. De brede zandstranden van de Noordzee liggen op korte rijafstand, en hetzelfde geldt voor Rømø. Rond Bredebro vindt u vele bezienswaardigheden en gezellige stadjes, en het is nog geen 20 km naar de Duitse grens.
Bredebro is een stationsstadje tussen Ribe en Tønder en stond vroeger bekend om zijn kantproductie. Tegenwoordig is Bredebro een handels- en industriestad, waar o.a. het hoofdkantoor van de schoenenfabriek Ecco is gevestigd. 
In het dunbevolkte kwelderlandschap was Bredebro vroeger een oversteek- en brugplaats over de rivier de Brede Å, die door de stad loopt en uitmondt in de Noordzee. Ten westen van de kerk Brede Kirke bevindt zich een deels bewaard gebleven oud stadsdeel van Bredebro. De Brede Kirke dateert uit de 13e eeuw en is fraai gelegen aan de rivier de Brede Å.

 
De Brede Å meandert door het landschap rond het vakantiegebied Bredebro Gezellig plein met waterkunst in Bredebro Charmante herberg in het vakantiegebied Bredebro De visrijke Brede Å stroomt vlak langs uw vakantiehuis in Bredebro
 

Strande

Een groot deel van de kust ten westen van Bredebro bestaat uit kwelders, maar bij Emmerlev Klev vindt u een kindvriendelijk strand met een zandbodem en ondiep water. Als u een tochtje naar Rømø maakt, heeft u toegang tot het populaire brede zandstrand met volop ruimte voor badgasten, surfers en strandzeilers. Lakolk Strand op Rømø is een van de mooiste en breedste stranden van Europa.

Natuur

De natuur aan de Zuid-Jutse westkust is uniek, en daarom is het ook niet vreemd dat u hier het grootste nationale park van Denemarken aantreft. Nationalpark Vadehavet strekt zich van de Duitse grens in het zuiden uit naar Blåvandshuk in het noorden en beslaat de vier gemeentes Tønder, Esbjerg, Fanø en Varde. Een groot deel van Nationalparken Vadehavet bestaat uit Waddenzee, maar het nationale park bevat ook duinen, kwelders en strandweides. De unieke flora en fauna profiteren hier van de grote voedselrijkdom van de Waddenzee. Het gebied kent vele wandel- en fietsroutes en is een waar paradijs voor vogelaars. Achter de dijken van de Waddenzee bij Ballum Enge kunt u ganzen, eenden, blauwe reigers, uilen en vele waadvogels zien. Hier doet zich in het voor- en najaar ook het indrukwekkende natuurfenomeen Sort Sol (Zwarte Zon) voor, waarbij enorme zwermen spreeuwen grote zwarte formaties vormen aan de hemel.

Activiteiten

Geniet van de mooie natuur langs de rivier de Brede Å tijdens een kanotocht in het rivierdal van Løgumkloster naar Bredebro. De rivier slingert zich een weg door het mooie landschap, dat een interessante fauna heeft. De tocht is afwisselend met zowel rustig water als plaatsen waar een sterke stroming staat. U kunt kano''s huren bij Vidaa Kano en Løgumkloster Kanoudlejning.
Er zijn veel paden en wandelroutes in het fraaie rivierdal tussen Bredebro en Løgumkloster, waar u langs de Brede Å kunt wandelen. Neem een picknickmand mee, rust even uit en geniet van de natuur om u heen. Brede Å is een waar paradijs voor sportvissers en behoort tot de top 10 beste visrivieren van Denemarken. Vooral de zeeforel en zalm zijn hier bijzonder bijtgraag. 
In Bredebro Idrætscenter og Camping vindt u een openluchtbad, fitnesscentrum, tennisbanen en allerlei andere mogelijkheden om te trainen en te sporten. 

Bezienswaardigheden

U bereikt de Trøjborg Slotsruin via de brug over de oude slotgracht, die nog steeds de restanten van het vroegere majestueuze kasteel omgeeft, dat vroeger o.a. toebehoorde aan Koningin Margrethe de 1e. Trøjborg heeft een lange, interessante geschiedenis, die helemaal terugvoert tot de 14e eeuw. Het bezoek aan de kasteelruïne is gratis (8 km). Maak kennis met het leven in het kwelderlandschap door de jaren heen in het Mølle- og Marskmuseum, dat gevestigd is in de grootste Hollandse molen van Denemarken (18 km). Bezoek de cultuurstad Løgumkloster en ontdek de mooie, oude kloosterkerk, die hier in de 12e eeuw door monniken werd gesticht (10 km). In Møgeltønder treft u oude, geplaveide straatjes, het Schackenborg slot en park en de oude slotkerk uit de middeleeuwen en de renaissance. Een mooi, oud stadje, dat elk jaar door vele toeristen wordt bezocht (17 km).

Uitstapjes

In Hjemsted Oldtidspark bij Skærbæk kunt u een ijzertijddorp bezoeken en zien hoe de mensen in die tijd leefden. Er zijn ook actieve werkplaatsen. Het museum presenteert tentoonstellingen over de oudheid en archeologische vondsten die ter plaatse zijn gedaan (15 km). 
LEGOLAND ligt op ca. 93 km van Bredebro. Hier vindt u niet alleen 50 miljoen legosteentjes, maar ook heel veel leuke attracties voor het hele gezin. 
Proef de gezellige sfeer in Tønder, de oudste handelsstad van Denemarken met geplaveide straatjes en oude huizen. Bezoek de historische musea, leuke winkels en vele uitstekende restaurants (14 km).
Ga op zeehondensafari in de Waddenzee en beleef een onvergetelijk avontuur. Vaar vanuit Havneby (35 km) op Rømø of ga naar Mandø (41 km), vanwaar u kunt lopen of meerijden met een tractorbus of paard-en-wagen.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Bredebro

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Bredebro Vakantiehuis in een stad, Bredebro

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   25000 m tot water
   Reg. nr.: 29-4044

    
   1 week van EUR 500,-
    
  •  

   Bredebro Vakantiehuis op het platteland, Bredebro

    

   Slaapplaatsen: 3   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   10000 m tot water
   Reg. nr.: 29-4055

    
   1 week van EUR 216,-
    
  •  

   Bredebro Vakantieappartement in een stad, Bredebro

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   12300 m tot water
   Reg. nr.: 29-4024

    
   1 week van EUR 282,-
    
  •  

   Bredebro Vakantieappartement in een stad, Bredebro

    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   12300 m tot water
   Reg. nr.: 29-4025

    
   1 week van EUR 247,-
    
  •  

   Bredebro Vakantieappartement, Bredebro

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   22000 m tot water
   Reg. nr.: 29-4032

    
   1 week van EUR 200,-
    
  •  

   Bredebro Vakantieappartement in een stad, Bredebro

    

   Slaapplaatsen: 2   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   12300 m tot water
   Reg. nr.: 29-4030

    
   1 week van EUR 204,-
    
  •  

   Bredebro Vakantieappartement in een stad, Bredebro

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   22000 m tot water
   Reg. nr.: 29-4023

    
   1 week van EUR 251,-
    
  •  

   Bredebro Vakantieappartement in een stad, Bredebro

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 0
   Huisdieren toegestaan: no   •   12300 m tot water
   Reg. nr.: 29-4031

    
   1 week van EUR 251,-