Huur een vakantiehuis in Fano, Nyby - Boek hier

Vakantiehuizen in Fano, Nyby, West Jutland, Denemarken van verhuring

De vakantiehuizen van Nyby zijn fraai gelegen in een glooiend duingebied achter het heerlijke badstrand van Fanø

 

Gastenbeoordelingen van Fano, Nyby

 
 

14 gasten hebben Fano, Nyby een gemiddelde beoordeling van 4,50 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiepark Nyby op Fanø bevindt zich in het mooie natuurgebied Torp Plantage, dicht bij het brede, kilometerslange zandstrand van Rindby. De gezellige vakantiehuizen liggen in een glooiend duingebied, en de meeste huizen hebben een rustige ligging met uitzicht over de omgeving of de zee. Het gebied kent een rijke fauna en vaak zult u vooral konijnen, maar ook fazanten en reeën rond de vakantiehuizen kunnen zien. In Nyby kunt u uitstekend boodschappen doen, omdat de supermarkt daar het hele jaar door geopend is. Nyby heeft, behalve mooie natuur en een heerlijk strand, ook een leuke midgetgolfbaan met piratenthema en een grote paardenboerderij waar u paarden kunt huren voor een tocht door de natuur, met of zonder begeleiding. Nyby ligt vlak bij het populaire Rindby Strand, waar u verschillende restaurants en winkels zult aantreffen.

 
De vakantiehuizen van Fanø, Nyby liggen achter het brede strand bij Rindby De mooie midgetgolfbaan van Pirat Golf in Fanø, Nyby Het reddingsstation van Fanø, Nyby Het heerlijke, brede zandstrand van Rindby, vlak bij het vakantiepark Nyby op Fanø
 

Strande

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Nyby zit u niet ver van het heerlijke Noordzeestrand van Fanø. Fanø heeft een van de beste en meest kindvriendelijke stranden van Denemarken: een 18 km lang, breed, schoon en wit zandstrand met duinen die beschutting bieden. Het strand beschikt over de Blauwe Vlag, helder water en een fijne zandbodem. Ook mag u met de auto het brede zandstrand van Rindby op. Dankzij de grote verschillen in de waterstand tussen eb en vloed maakt u hier grote kans om barnsteen te vinden. U kunt er ook wandelen, zwemmen, surfen, vliegeren en allerlei andere strandactiviteiten doen tijdens uw vakantie in Nyby.

Natuur

De vakantiehuizen van Nyby liggen midden in het 10 ha grote, prachtige natuurgebied Torp/Melbjergdal Plantage, dat gekenmerkt wordt door bos en hei en een rijke fauna. De fazanten en wilde konijnen komen vaak tot vlak bij uw vakantiehuis. Ook zijn er veel vogelsoorten, en bij de zandbanken aan de kust kunt u zeehonden zien. Vlak bij Nyby ligt het duingebied Fanø Klitplantage, waar u verschillende wandelroutes kunt volgen, uw hond kunt loslaten in een hondenbos en een heerlijke bosspeelplaats met barbecueterrein kunt bezoeken. Als u de zandwoestijn van Fanø wilt zien, moet u helemaal naar het noordelijke gedeelte van het Noordzeestrand. Daar vindt u Søren Jessens Sand – een spectaculair gebied waar de Noordzee en de woestijn samenkomen.

Activiteiten

Vlak bij de vakantiehuizen van Nyby ligt de midgetgolfbaan Piratgolf, een leuke uitdaging voor het hele gezin in een spannende piratenomgeving. Niet ver van de midgetgolfbaan staat een grote paardenboerderij, waar u paarden kunt huren en vanuit het zadel uw vakantieomgeving en de natuur van Fanø kunt ontdekken. Het brede zandstrand van Rindby nodigt uit tot allerlei strandactiviteiten, zoals zwemmen, vliegeren, blowkarten, kitebuggyen en wind- en kitesurfen. Als u graag golft, kunt u uw geluk beproeven op de mooie seaside golfbaan achter de eerste duinenrij van Fanø bij Fanø Bad. Sportvissers kunnen hun hengel uitwerpen aan de kust van Fanø of in een Put & Take-vismeer in Rindby. Elk jaar in juni vindt op het Rindby Strand het indrukwekkende vliegerfestival Fanø International Kite Fliers Meeting plaats. In augustus wordt op dit strand een kleiner vliegerfestival voor gezinnen georganiseerd.

Bezienswaardigheden

In Nordby, 2 km van uw vakantiehuis in Nyby, kunt u een bezoek brengen aan het Fanø Museum, dat in een klein Fanø-huis is ingericht. Hier kunt u een verzameling van 200 jaar oude meubelen, gereedschap en andere interessante voorwerpen bekijken. In Nordby vindt u ook het Fanø Scheepvaart- en Klederdrachtmuseum, met scheepsmodellen, kleding en diverse interessante galerieën. Sønderho, 9 km naar het zuiden, is in het verleden uitgeroepen tot dorp van het jaar. Dit idyllische museumdorp heeft mooie, rietgedekte huizen en knusse steegjes. Hier vindt u ook Hannes Hus, een eenvoudig en nagenoeg authentiek Sønderho-huis uit de 18e eeuw, een mooie windmolen en het Fanø Kunstmuseum, waar u schilderijen en aquarellen met motieven uit de natuur van Fanø kunt bekijken.

Dagje uit

Maak tijdens uw verblijf in een vakantiehuis op Fanø kennis met de bruisende handelsstad Esbjerg en zijn rijke cultuurleven. Bezoek bijv. het Esbjerg Kunstmuseum, een barnsteenmuseum, een openluchtmuseum of het Visserij- en Scheepvaartmuseum, of ga lekker winkelen en heerlijk eten in het centrum van de stad. Ook kunt u een uitstapje maken naar LEGOLAND, waar meer dan 50 attracties spanning en sensatie bieden voor het hele gezin! (66 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Fano, Nyby

Zoek vakantiehuis
 
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Fano, Nyby Vakantiehuis, Fano, Nyby

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 28-4238

    
   1 week van EUR 669,-
    
  •  

   Fano, Nyby Vakantiehuis, Fano, Nyby

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 28-4220

    
   1 week van EUR 704,-
    
  •  

   Fano, Nyby Vakantiehuis, Fano, Nyby

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 28-4050

    
   1 week van EUR 509,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Fano, Nyby Vakantiehuis, Fano, Nyby

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1250 m tot water
   Reg. nr.: 28-2008

    
   1 week van EUR 637,-