Huur een vakantiehuis in Ferring - Boek hier

Vakantiehuizen in Ferring, West Jutland, Denemarken van verhuring

De vakantiehuizen van Ferring zijn fraai gelegen in een groene omgeving achter de hoge duinen van het Noordzeestrand. Ferring is een mooi en rustig vakantiegebied met een heerlijk strand. Achter de vakantiehuizen ligt het grote meer Ferring So. Ferring heeft een museum en een vuurtoren en biedt recreatiemogelijkheden voor het hele gezin in de natuur.

 

Gastenbeoordelingen van Ferring

 
 

25 gasten hebben Ferring een gemiddelde beoordeling van 4,36 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het dorpje Ferring ligt temidden van de klif 'Bovbjerg' aan de Jutse westkust, vlak onder het 5 km. lange meer 'Ferring Sø' en 10 km. ten zuiden van het vakantiegebied Vejlby Klit. Het handelsstadje Lemvig ligt 14 km. ten oosten van Ferring. In Ferring ligt een museum ter ere van de schilder Jens Søndergaard, een geologisch minimuseum en er zijn een paar winkels. Ten zuiden van Ferring vind je de 26 meter hoge vuurtoren 'Bovbjerg Fyr'. Ferring is een rustige vakantieplaats temidden van een schitterende natuur. In dit beroemde en goed bezochte vakantiegebied kun je vissen, zwemmen, wandelen, fietsen, vliegeren, hanggliden, paragliden of musea bezoeken.

 
Het vakantiepark Ferring tussen de Noordzee en het meer Ferring Sø Het heerlijke Noordzeestrand bij Ferring Uitzicht over het brede strand van Ferring naar het zuiden Het gezellige vakantiepark ligt vlak achter de duinen bij Ferring
 

Strande

Het strand is een breed zandstrand met erg hoge duinen. Er is dan ook een trap naar het strand. Vliegeren, hanggliding, paragliding en met modelvliegtuigjes vliegen zijn populaire activiteiten hier op het strand. Het strand is autovrij.

Natuur

De karakteristieke steile hellingen bij Ferring strekken zich over een gebied van 3,5 km. Vanaf de hele kust is er een prachtig uitzicht over de zee. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Vogels trekken naar de grote waadgebieden bij Ferring Sø. Tussen de Noordzee en Ferring Sø is de afstand slechts 1,5 km. De 6,7 hectare grote 'Klosterhede Plantage' met bos, open heidegebieden en rivierendalen liggen 10 km landinwaarts.

Activiteiten

Je kunt heerlijk wandelen op het strand, in de duinen of bij de 'Ferring Sø'. Er zijn talrijke wandel- en fietsroutes. Eén van de populairste routes is de 'Udsigtsruten' (uitzichtroute), van Ferring, langs de kant van de klif naar Bovbjerg Fyr, vervolgens naar Trans Kirke (kerk) en weer terug via het strand. Hanggliding en paragliding zijn hier erg populair door de steile hellingen. De sportvisser kan uitstekend vissen in de zee, de fjord en in het meertje 'Vejlby Klit Fiskesø'. Je kunt je eigen boot huren en een tochtje maken op 'Ferring Sø'. Bovendien kun je goed surfen in het gebied.

Bezienswaardigheden

In Ferring ligt een klein, romantisch kerkje, vlakbij Bovbjerg Klint (klif) aan de Noordzee. Het Jens Søndergaard Museum ligt op het uiterste puntje van de klif. Hier schilderde de kunstenaar zijn schilderijen van de omgeving en in het bijzonder van de woeste zee. De 26 meter hoge, rode vuurtoren van Bovbjerg is de hoogste punt van het gebied, met een uitzicht van maar liefst 35 km. Ten westen van de vuurtoren ligt een bijzonder goed bewaard gebleven grafheuvel uit de Bronstijd, namelijk 'Hesthøj'. In de mooie oude arbeiderswoningen van het kustinspectoraat heeft men een spannend minimuseum ingericht, over de streekgeschiedenis en de kustontwikkeling. In 'Vejlby Sommerpark' kun je vissen, paardrijden, op frontbikes rijden en midgetgolfen. Ook is er een kinderboerderij.

Dagje uit

De mooie, oude handelsstad Ringkøbing, met de huisjes met rode dakpannen en de oude straatjes, ligt circa 57 km van Ferring en is zeker de moeite waard. Holstebro ligt 55 km van Ferring. Hier kunt u te kust en te keur winkelen in het autovrije centrum van de stad. In het stadje, dat rijk aan kunst en cultuur is, liggen gezellige caféetjes rondom de kleine riviertjes die door de stad kronkelen. Hjerl Hede Frilandsmuseum bij Vinderup is een spannend en levendig openluchtmuseum voor de hele familie. Bekijk hoe men 150 jaar geleden leefde op het platteland. 'Jesperhus Blomsterpark' op het eiland Mors is het grootste bloemenpark van Scandinavië met de Junglezoo (dierentuin) en Legeland (speelland). LEGOLAND, 130 km van Ferring, bestaat uit meer dan 50 miljoen bouwsteentjes. Hier vind je activiteiten voor het hele gezin.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ferring

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Ferring Vakantiehuis, Ferring

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   50 m tot water
   Reg. nr.: 20-3038

    
   1 week van EUR 432,-
    
  •  

   Ferring Vakantiehuis, Ferring

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 20-3062

    
   1 week van EUR 924,-
    
  •  

   Ferring Vakantiehuis, Ferring

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 20-3058

    
   1 week van EUR 326,-
    
  •  

   Ferring Vakantieappartement, Ferring

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 20-3011

    
   1 week van EUR 296,-
    
  •  

   Ferring Vakantiehuis, Ferring

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 20-3060

    
   1 week van EUR 316,-
    
  •  

   Ferring Vakantiehuis, Ferring

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 20-3003

    
   1 week van EUR 359,-
    
  •  

   Ferring Vakantiehuis, Ferring

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 20-3037

    
   1 week van EUR 305,-
    
  •  

   Ferring Vakantiehuis, Ferring

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 20-3039

    
   1 week van EUR 326,-