Huur een vakantiehuis in Fjand - Boek hier

Vakantiehuizen in Fjand, West Jutland, Denemarken van verhuring

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Fjand zit je tussen de Noordzee en de Nissum Fjord in. De vakantiehuizen liggen in een rustige, groene omgeving, vlak bij een bootjeshaven met gemeenschappelijke faciliteiten en een breed badstrand met hoge duinen. Omdat Fjand een zeer gezinsvriendelijk gebied is, zijn de vakantiehuizen hier erg populair.

 

Gastenbeoordelingen van Fjand

 
 

22 gasten hebben Fjand een gemiddelde beoordeling van 4,50 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Fjand wordt omgeven door de zee, het fjord, heide en bos. Ontdek dit gevarieerde en unieke natuurgebied. Van Fjand is er een mooi uitzicht over het Nissum Fjord en het eilandje Fjandø, dat in de fjord ligt, iets buiten het vaste land. Fjandø is een natuurreservaat, en daarom verboden toegang voor bezoekers gedurende de zomermaanden. Het gebied bij Nissum Fjord heeft een rijke flora en fauna. Bezoek de gezellige boerderijwinkeltjes rondom Fjand. In de omgeving kunt u barnsteen kopen. Er zijn ook galleries en kunst/interieurwinkeltjes.

 
Heerlijk zandstrand met bunkers bij Fjand Toegang door de hoge duinen naar het strand van Fjand Uitzicht over het brede zandstrand vanaf de duinen bij Fjand De vakantiehuizen van Fjand liggen in een groene omgeving vlak achter de duinen bij de Noordzee
 

Strande

Bij Fjand ligt een wit zandstrand met duinen. Hier waait de Blauwe Vlag. Zwemmen, zonnebaden, wandelen, het kan allemaal aan het strand. Vooral vliegeren is hier erg populair.

Natuur

U kunt zowel genieten van de Noordzee, met het prachtige zandstrand, of van Nissum Fjord met het eilandje Fjandø, waar een rijk vogelleven is en goed viswater. De zomerhuizen liggen in een licht glooiend gebied waar het landschap uit heide en bos bestaat. Ten zuiden van Fjand ligt de Husby Klitplantage, waar u het meest westelijk gelegen eikenbos van Denemarken vindt. Er liggen hier wandel- en fietspaden, en daarmee is de plantage ideaal om te fietsen of te wandelen.

Activiteiten

In het gebied ligt een natuurspeelplaats en een midgetgolfbaan. Mogelijkheid voor windsurfen. De sportvisser kan vissen in het fjord, in de zee, de riviertjes en het meer in Fjand Fiskepark. Goede fiets- en wandelroutes. U kunt natuurlijk ook een strandwandeling maken, ongeacht het weer.

Bezienswaardigheden

Op de grote herenboerderij Nr. Wosborg, die uit de middeleeuwen dateert, kunt u zien hoe het dagelijkse leven op een Deense boerderij eruitziet. Het ¿Strandingsmuseeet¿ in Thorsminde toont hoe men leefde aan boord van de Engelse oorlogsschepen ¿St. George¿ en ¿Defence¿.

Uitstapjes

Bezoek de gezellige provinciestad Ringkobing met zijn pleinen, vakwerkhuizen en aantrekkelijke jachthaven (33 km). In het Ringkobing Museum kun je vondsten uit een ijzertijddorp bij Fjand bekijken. Het handelsstadje Holstebro ligt 38 km verderop en heeft leuke winkels, restaurants, een mooie rivieromgeving en heel veel kunst en cultuur. Bekijk bijv. het beroemde bronzen beeld "Kvinde på Karre" (Vrouw met Kar) voor Det Gamle Raadhus. Op ongeveer 65 km van Fjand kun je het openluchtmuseum Hjerl Hede bezoeken, een van de beroemdste bezienswaardigheden van Jutland. In Hjerl Hede loop je door een idyllisch dorpje tussen de huizen, werkplaatsen, tuinen en stallen door, en ontdek je hoe het leven er 200 jaar geleden uitzag. Iets verder weg, op het Limfjordeiland Mors, kun je het bloemenpark, de junglezoo, de speelplaats en de gezinsattracties van het park Jesperhus bezoeken (100 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Fjand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Fjand Vakantiehuis, Fjand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 20-8056

    
   1 week van EUR 431,-
    
  •  

   Fjand Vakantiehuis, Fjand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   525 m tot water
   Reg. nr.: 21-3010

    
   1 week van EUR 398,-
    
  •  

   Fjand Vakantiehuis, Fjand

   9 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   25 m tot water
   Reg. nr.: 20-8063

    
   1 week van EUR 318,-
    
  •  

   Fjand Vakantiehuis, Fjand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 20-8102

    
   1 week van EUR 268,-
    
  •  

   Fjand Vakantiehuis, Fjand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   1300 m tot water
   Reg. nr.: 20-8104

    
   1 week van EUR 523,-
    
  •  

   Fjand Vakantiehuis, Fjand

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 20-8070

    
   1 week van EUR 266,-