Huur een vakantiehuis in Harboor - Boek hier

Vakantiehuizen in Harboor, West Jutland, Denemarken van verhuring

De vakantiehuizen in het vakantiegebied Harboør liggen in een groene omgeving achter de hoge duinen aan de Noordzee. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Harboør ben je omgeven door de Noordzee, strand, duinen, groene natuur en de Limfjord. Dit gebied is ideaal als je op zoek bent naar ongerepte natuur en rust en stilte.

 

Gastenbeoordelingen van Harboor

 
 

30 gasten hebben Harboor een gemiddelde beoordeling van 4,60 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Jan, nietap bezocht het gebiet van
 
25-08-2018 aan 01-09-2018

Het zeeaquarium in Thyboron is een aanrader. Als tussenstop is het plaatstje Ribe de moeite waard voor een bezoek.


 

Omgeving

De omgeving van Harboør wordt gekenmerkt door de rust. Beleef de harde wind en de ruwe natuur aan de kust of geniet van het rustige water en de groene weilanden aan het Limfjord. Voor de dagelijkse boodschappen en restaurants kun je in Harboør terecht.

 
Resten van een bunker tussen de golfbrekers op het strand van Harboør Toegang via de hoge duinen naar het strand van Harboør Bunker biedt beschutting op het zandstrand van Harboør Bunkers op het brede Noordzeestrand bij Harboør
 

Strande

De Noordzeekust bestaat uit lange witte zandstranden. De dichstbijzijnde stranden zijn Vrist (4 km), Vejlby (7 km) en Thyborøn (9 km). Op alle deze stranden waait de Europese Blauwe Vlag en de zeebodem is van zand. Vliegeren en met modelvliegtuigjes vliegen zijn populaire strandactiviteiten, ongeacht de tijd van het jaar.

Natuur

Hier is de natuur nog ongerept en schoon. Het heuvelachtige morenelandschap, om Harboør heen, is een ideaal wandel- en fietsgebied en op de afgezette routes vind je fantastische uitzichten over de omgeving. Geniet van de mooie natuur in de omgeving van Harboør Tange wat ook een uniek vogelgebied is. Vrist Enge tussen Lemvig en Harboør bestaat uit 5 kleinere meertjes. In deze grote watergebieden is een rijk vogelleven.

Activiteiten

Je kunt heerlijk wandelen aan het strand door de duinen, langs het fjord en bij het meertje 'Ferring Sø'. Golfspelers kunnen terecht op de golfbanen in Fjerritslev, Lemvig, Struer en Thisted (Nordvestjysk Golfklub). Op de brede stranden kun je vliegeren, zandkastelen bouwen, zwemmen, surfen of beachvolleyballen. Harboør Tange is een populair visgebied. Het hele jaar door kun je hier verschillende soorten vis vangen. Je kunt ook zeevissen vanaf een zeekotter bij het 'Jyske Rev'. Er zijn talrijke visrijke riviertjes, beekjes en 'Put&Take'- meertjes in het gebied.

Bezienswaardigheden

Bezoek het kerkje van Harboør en het kerkhof, met oude grafstenen van omgekomen reddingsmensen en Duitse, Russische en Engelse zeelieden. Het gebied om Harboør heen is, vanwege de ligging tussen het fjord en de zee, bekend door het bijzondere licht. Dit licht heeft door de jaren heen vele kunstenaars aangetrokken. Bezoek de kunstwerkplaatsen en bekijk hoe de kunstenaars werken. In het 'Vejlby Sommerpark' kun je vissen, paardrijden, op frontbikes rijden, midgetgolfen en de dieren van de kinderboerderij bekijken (7 km). De vesting van Thyborøn was de grootste vesting van Denemarken tijdens de Tweede Wereldoorlog, en bestaat uit maar liefst 64 bunkers (9 km).

Dagje uit

Jesperhus Blomsterpark is het grootste bloemenpark van Scandinavië met kleurrijke bloemen, een Junglezoo met mooie tropische vogels en een piraat-, speel- en waterland met diverse activiteiten (60 km). Hjerl Hede Frilandsmuseum bij Vinderup is een spannend en levendig openluchtmuseum voor de hele familie. Bekijk hoe men 150 jaar geleden leefde op het platteland (60 km). LEGOLAND, 140 km van Harboør, bestaat uit 50 mio. bouwsteentjes. Hier zijn talrijke activiteiten voor het hele gezin.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Harboor

Zoek vakantiehuis