Huur een vakantiehuis in Klegod - Boek hier

Vakantiehuizen in Klegod, West Jutland, Denemarken van verhuring

Klegod aan de Jutse westkust heeft een breed zandstrand met duinen en mooie vakantiehuizen in het duinlandschap aan de Noordzee. Je overnacht er in een rustige omgeving, maar zit er vlak bij de attracties en bezienswaardigheden van Sondervig. Klegod biedt veel recreatiemogelijkheden in de natuur.

 

Gastenbeoordelingen van Klegod

 
 

105 gasten hebben Klegod een gemiddelde beoordeling van 4,68 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Jos, Vleuten bezocht het gebiet van
 
03-08-2019 aan 10-08-2019

Er is een surf school vlakbij in Hvide Sande. Leuk!


BF, Leek bezocht het gebiet van
 
27-04-2019 aan 04-05-2019

Legoland en Givskud zoo waren wel heel ver weg, maar wel heel mooi. Voor heel kleine kinderen was kaarsenmaken in Lys Hvide Sande een leuke activiteit. Mooie resultaten.


Kim, Barneveld bezocht het gebiet van
 
01-09-2018 aan 08-09-2018

Zanda in Sondervig is erg leuk voor kinderkleding!


Hetty, Wierden bezocht het gebiet van
 
25-08-2018 aan 01-09-2018

prachtig duinen gebied heerlijk om te wandelen of fietsen


Fleur, UTRECHT bezocht het gebiet van
 
28-04-2018 aan 05-05-2018

Natuurlijk zijn we naar Legoland geweest. We moesten bij de kassa erg lang in de rij staan. Vertrek vroeg! Bij de vuurtoren van Hvide Sande kun je koffie drinken en ijsjes kopen. Er is een klein museum en een winkel. Buiten is een erg leuke speeltuin voor de kinderen. Je kunt ook de vuurtoren beklimmen.


 

Omgeving

De 35 km lange en slechts 2,5 km brede landtong Holmsland Klit, tussen de Noordzee en het Ringkøbing Fjord, is een prachtig en rustig vakantiegebied met indrukwekkende duinen en beschermde natuurgebieden. Houd je van sport of van cultuur, dan is dit gebied ook erg interessant. Het gebied is bijzonder geschikt voor alle vormen van watersport, doordat de zee en het fjord ontelbare mogelijkheden bieden. In Klegod vind je een kleine supermarkt, die het hele jaar open is. In Søndervig, ongeveer 5 km van Klegod, kun je terecht voor een wat breder assortiment. Ook zijn er goede eetgelegenheden.

 
Het brede Noordzeestrand met fijn, wit zand en hoge duinen bij Klegod Uitzicht over het brede zandstrand vanaf de duinen bij Klegod Een zomerse dag met badgasten op het strand van Klegod Gezellige vakantiehuizen in het groene, glooiende duinlandschap achter het strand van Klegod
 

Strande

Het zandstrand is lang en breed met fijn zand en duinen. Het strand leent zich uitstekend voor zwemmen, zonnebaden, wandelen en andere water- en strandactiviteiten.

Natuur

Deze streek biedt een uniek stukje Deense natuur. Geniet van het bijzondere landschap met de zee aan de ene kant en de fjord aan de andere kant. Klegod en de omgeving langs het Holmsland Klit, vormen een buitengewoon gebied, omgeven door natuurbeschermde duinlandschappen en water aan alle kanten.

Activiteiten

Ringkøbing Fjord is één van de bekendste surfgebieden van Noord-Europa. De laagwatergebieden en de gunstige windcondities zorgen ervoor dat het makkelijk en veilig is om hier surfen te leren. In Søndervig, circa 5 km. van Klegod, ligt een golfbaan met 18 holes en een zwembad. Sportvissers kunnen vissen vanaf de kust, in de zee of in het vispark 'Klegod Ørredsø'.

Bezienswaardigheden

Het vogelreservaat 'Tipperne' aan de Ringkøbing Fjord is een vogelmekka - duizenden trekvogels kunnen hier bestudeerd worden. Vanaf de 38 meter hoge Nr. Lyngvig Fyr (vuurtoren), die tussen Hvide Sande en Søndervig ligt, heb je een fantastisch uitzicht over het water en de omgeving.

Dagje uit

De mooie, oude handelsstad Ringkøbing, met de huisjes met rode dakpannen en de oude straatjes, ligt circa 16 km. van Klegod en is zeker de moeite waard. LEGOLAND, circa 90 km. van Klegod, bestaat uit 50 miljoen Lego-steentjes. Hier vind je vele attracties voor de hele familie. Het leeuwenpark in Givskud is een leeuwenpark en een dierentuin. Ontmoet meer dan 1000 dieren uit de hele wereld op het 60 hectare grote terrein.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

28 Vakantiehuizen in Klegod

Zoek vakantiehuis