Huur een vakantiehuis in Løgumkloster - Boek hier

Vakantiehuizen in Løgumkloster, West Jutland, Denemarken van verhuring

Vakantiewoning in Løgumkloster vlak bij de Waddenzee en de Noordzee

 

Gastenbeoordelingen van Løgumkloster

 
 

19 gasten hebben Løgumkloster een gemiddelde beoordeling van 4,11 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Richard, Klazienaveen bezocht het gebiet van
 
16-08-2019 aan 19-08-2019

Logumkloster is van alle noodzakelijke winkels voorzien. Als je wil hoef je voor een lang weekend de auto niet te gebruiken. Alles naast de deur of paar minuten lopen: bakker, supermarkt, restaurantjes, warenhuis, fakta, superbrugsen, etc. - Ook de fransk hotdogs haal je om de hoek. Drankje haal je uit de kroeg tegenover. Waar je trouwens geen last van hebt (geluid en dergelijke) in het appartement. Bezienswaardigheden: - Om de hoek het logumkloster en de logumkirke. Zeker even binnen wandelen - Tonder (het Las Vegas van Denemarken) op kwartiertje rijden. - Romo (waddeneiland, 1/2 uurtje) - In de directe omgeving leuke bezienswaardigheden en middeleeuwse atracties. Even in de auto en rondje rijden. Je komt van alles tegen. - Ribe en het Ribe vikingcenter is ook prima te doen. Maar zoals gezegd, wil je auto parkeren en een weekend even verder niks: helemaal prima te doen.


romkje, Oudehorne bezocht het gebiet van
 
02-05-2019 aan 04-05-2019

mogeltonder eens bekijken is erg mooi


 

Omgeving

Løgumkloster is een gezellig stadje met heel veel cultuur en geschiedenis. U overnacht er in een gezellige, oude stadssfeer met een kasteel en een mooie kloosterkerk. De brede zandstranden van de Noordzee liggen op korte rijafstand, en hetzelfde geldt voor het eiland Rømø. De omgeving biedt vele bezienswaardigheden en gezellige stadjes en het is nog geen 20 km naar de Duitse grens.

 

Strande

Natuur

De natuur aan de Zuid-Jutse westkust is uniek en een groot gebied valt onder het Nationalpark Vadehavet. Het nationale park bestaat voor een deel uit Waddenzee, maar bevat ook duinen, kwelders en strandweides. De unieke flora en fauna profiteren hier van de grote voedselrijkdom van de Waddenzee. Het gebied kent vele wandel- en fietsroutes en is een waar paradijs voor vogelaars. Achter de dijken van de Waddenzee bij Ballum Enge kunt u ganzen, eenden, blauwe reigers, uilen en vele waadvogels zien. In het voor- en najaar doet zich hier het indrukwekkende natuurfenomeen Sort Sol (Zwarte Zon) voor, waarbij zwermen spreeuwen grote zwarte formaties vormen aan de hemel.

Activiteiten

Geniet van de mooie natuur langs de rivier de Brede Å tijdens een kanotocht in het rivierdal van Løgumkloster naar Bredebro. De rivier slingert zich door het fraaie landschap en de tocht is afwisselend met zowel rustig water als plaatsen waar een sterke stroming staat. U kunt kano''''s huren bij Vidaa Kano en Løgumkloster Kanoudlejning. Er zijn veel paden en wandelroutes in het fraaie rivierdal tussen Bredebro en Løgumkloster, waar u langs de Brede Å kunt wandelen. Brede Å is een waar paradijs voor sportvissers en behoort tot de top 10 beste visrivieren van Denemarken. Vooral de zeeforel en zalm zijn hier bijzonder bijtgraag.

Bezienswaardigheden

De Løgumkloster Kirke werd van ca. 1225-1325 gebouwd als kloosterkerk voor de cisterciënzerordes. Alleen een deel van de zuidvleugel is bewaard gebleven. Ten westen van de kerk staat een kasteel dat in 1614 werd gebouwd als jachtslot voor de hertog van Gottorp. Het kasteel biedt tegenwoordig onderdak aan de Præstehøjskolen en Folkekirkens Pædagogiske Institut. Ten zuidoosten van de kerk ligt het Løgumkloster Refugium, dat in 1960 werd opgericht. De Trøjborg Slotsruin was vroeger een kasteel dat o.a. toebehoorde aan Koningin Margrethe de 1e. U kunt de kasteelruïne gratis bezoeken (17 km). Ontdek het leven in het kwelderlandschap door de jaren heen in het Mølle- og Marskmuseum, dat gevestigd is in de grootste Hollandse molen van Denemarken (18 km). In Møgeltønder treft u oude, geplaveide straatjes, het Schackenborg slot met park en de oude slotkerk uit de middeleeuwen en de renaissance. Een mooi, oud stadje, dat elk jaar door vele toeristen wordt bezocht (17 km).

Dagje uit

Bezoek het wereldberoemde attractiepark LEGOLAND, waar u met het hele gezin een leuke en gezellige dag met heel veel activiteiten zult beleven (95 km). Breng een bezoek aan het eiland Rømø en geniet van het heerlijke zandstrand en de twee gezellige stadjes Havneby en Lakolk met hun cafés, restaurants en winkels. U bereikt Rømø via een 9,2 km lange dam (37 km). Proef de gezellige sfeer in Tønder, de oudste handelsstad van Denemarken met geplaveide straatjes en oude huizen. Bezoek de historische musea, leuke winkels en vele uitstekende restaurants (17 km). Hjemsted Oldtidspark is een dorp uit de ijzertijd met actieve werkplaatsen, waar de ambachten uit die tijd worden gedemonstreerd. Het museum presenteert tentoonstellingen over de oudheid en archeologische vondsten die hier zijn gedaan (20 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Løgumkloster

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Løgumkloster Vakantiehuis, Løgumkloster

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   21000 m tot water
   Reg. nr.: 29-7003

    
   1 week van EUR 301,-
    
  •  

   Løgumkloster Vakantieappartement in een stad, Løgumkloster

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   21000 m tot water
   Reg. nr.: 29-7001

    
   1 week van EUR 252,-
    
  •  

   Løgumkloster Vakantieappartement in een stad, Løgumkloster

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 0
   Huisdieren toegestaan: no   •   21000 m tot water
   Reg. nr.: 29-7004

    
   1 week van EUR 248,-
    
  •  

   Løgumkloster Vakantiehuis op het platteland, Løgumkloster

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   21000 m tot water
   Reg. nr.: 29-5079

    
   1 week van EUR 248,-