Huur een vakantiehuis in Ribe - Boek hier

Vakantiehuizen in Ribe, West Jutland, Denemarken van verhuring

Breng uw vakantie door in de oudste stad van Denemarken en onderga de bijzondere, authentieke sfeer.

 

Gastenbeoordelingen van Ribe

 
 

22 gasten hebben Ribe een gemiddelde beoordeling van 3,68 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Ribe werd gebouwd in het jaar 710 en is daarmee de oudste stad van Denemarken. Door deze charmante, sfeervolle historische stad stroomt de idyllische Ribe Å (Ribe Rivier) en er is een gezellige middeleeuwse stadskern met oude huisjes, stokrozen, straten geplaveid met kinderkopjes, en een mooie oude watermolen. Ribe heeft een boel winkels, restaurants en tal van bezienswaardigheden, zoals de Ribe Domkerk, het Ribe Kunstmuseum en het Ribe Vikingencentrum. Bovendien is het maar 6 km naar de unieke Waddenzee - een van de vijf Nationale Parken van Denemarken. Ribe is een ideaal vakantiegebied voor natuurliefhebbers, sportvissers, golfers en cultureel geïnteresseerden.

 

Strande

Wilt u zwemmen aan de brede, witte zandstranden van de westkust, dan kunt u naar Rømøs Lakolk Strand gaan - een van de mooiste en breedste stranden van Europa (38 km) of naar Fanø (30 km naar de boot in Esbjerg) of Blåvand (66 km).

Natuur

De mooie Ribe Å (Ribe Rivier) stroomt door de stad en u kunt zowel zeilen als vissen op de rivier. Ribe wordt omringd door weiden, groene gebieden, heide- en moerasgebied en het unieke Nationale Park de Waddenzee dat op slechts 6 km afstand van de stad ligt. De Waddenzee is een van de belangrijkste watergebieden ter wereld. Hier kunt u onder meer tal van watervogels zien en het grootste bestand gespikkelde zeehonden van Denemarken.

Activiteiten

Het mooie park van Ribe Golfbaan bestaat uit heuvelachtig terrein, bossen, meren, heide, kloven en beekjes. Hier kunt u golfen op de goedverzorgde 18-holes golfbaan of op de 6-holes Pay & Play baan (8 km). Sportvissers kunnen hun geluk beproeven in de Ribe Å (Ribe Rivier), aan de kust, op zee of in een van de Put & Take vismeren in de omgeving – bijvoorbeeld in het Storkesø (Ooievaarsmeer) midden in Ribe of in het Ribehøj Familiepark bij Føvling (18 km). U kunt het hele jaar door zwemmen in het zwembad in Ribe. Het is ook populair om paard te rijden of te kanoën in het gebied. Door u op één van de vele fiets- en wandelpaden in Zuid-Jutland te begeven, maakt u het prachtige landschap van dichtbij mee.

Bezienswaardigheden

De 800 jaar oude Ribe Domkerk heeft prachtige ornamenten en vanaf de 50 meter hoge toren van de kerk, ’de Borgertårn’, (Burgertoren) kunt u uitkijken over de vlakke marsgrond waardoor Ribe omringd wordt. Bezoek het Waddencentrum en ga mee op een rondleiding naar het nieuwe Nationale Park de Waddenzee of naar Mandø. Het museum ”De vikingen van Ribe” is het museum van de stad over de vikingtijd en de middeleeuwen. Hier vindt u een avontuurhal, een multimediaruimte en een middeleeuwse speelruimte. In het Ribe Vikingencentrum kunt u meemaken hoe het Ribe uit de vikingtijd gereconstrueerd en tot leven gebracht wordt.

Dagje uit

Op Hygum Hjemstavnsgård (Streekboerderij) in Rødding kunt u het dagelijks leven meemaken met tuinbouw, veldwerk, handwerk en huisvlijt (21 km). Treed de wereld van het ijzeren tijdperk binnen in het Hjemsted Oldtidspark (Hjemsted park van de oudheid) bij Skærbæk. Dit grote recreatie- en activiteitenpark bevat onder meer een museum, een hoeve uit het ijzeren tijdperk, graven en onderaardse gangen (22 km). Bezoek Rømø met het breedste zandstrand van Europa, en de grootse, ongerepte flora en fauna van de Waddenzee (34 km). In LEGOLAND® vindt u actie, spanning en belevenissen voor het hele gezin. Het park biedt onder meer ridders in wapenuitrusting, piraten, stoere cowboys, wilde Indianen en nog veel meer (69 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ribe

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Ribe Vakantiehuis op het platteland, Ribe

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   15000 m tot water
   Reg. nr.: 29-6002

    
   1 week van EUR 491,-
    
  •  

   Ribe Vakantiehuis op het platteland, Ribe

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   7000 m tot water
   Reg. nr.: 29-6000

    
   1 week van EUR 280,-
    
  •  

   Ribe Vakantiehuis in een stad, Ribe

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: 2   •   4300 m tot water
   Reg. nr.: 29-6006

    
   1 week van EUR 131,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Ribe Vakantiehuis, Ribe

    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: 2   •   5700 m tot water
   Reg. nr.: 29-6004

    
   1 week van EUR 681,-
    
  •  

   Ribe Vakantiehuis, Ribe

    

   Slaapplaatsen: 2   •   Slaapkamers: 0
   Huisdieren toegestaan: no   •   8500 m tot water
   Reg. nr.: 29-6003

    
   1 week van EUR 332,-