Huur een vakantiehuis in Skaven Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Skaven Strand, West Jutland, Denemarken van verhuring

Het vakantiegebied Skaven Strand ligt aan de oostkant van de Ringkøbing Fjord en heeft een kindvriendelijk strand, een mooie, grote haven en vakantiehuizen voor iedereen. Het vakantiepark wordt omringd door prachtige natuur en biedt veel gezelligheid en recreatie voor het hele gezin, zoals bijv. surfen.

 

Gastenbeoordelingen van Skaven Strand

 
 

127 gasten hebben Skaven Strand een gemiddelde beoordeling van 4,43 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Ron, Den Haag bezocht het gebiet van
 
31-08-2019 aan 06-09-2019

Perfect for a salmon fishing trip at the Skjerne A


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
10-08-2019 aan 17-08-2019

Op het strandje zijn wij niet geweest, omdat we door de harde wind daar niet konden verblijven. Bork Havn is iets groter en heeft een smal zandstrand en aflopend water het fjord in, iedeaal voor kinderen. Tijdens ons verblijf werd er veel gesurfd en daardoor geen ruimte om te spelen. Dichtbij is al de kust en dat strand was prachtig. Wel woeste zee gezien, maar lekker veel ruimte om te spelen met kinderen, of een lange wandeling te maken. Op de camping vlakbij, op loopafstand, is een speeltuin maar ook bij het haventje. Het zwembad op de camping niet gezien of gebruik van gemaakt. Het vikingenmuseum vonden wij erg tegenvallen, er wordt veel reclame gemaakt, maar binnen een uur stonden we alweer buiten tegen een te dure entree prijs. Het is er klein en met kleine kinderen eigenlijk niks aan, ook met buggy ruw terrein. Supermarkt en benzinestation waren dichtbij, echter kleine winkel met beperkte keuze. Jyllands Park Zoo is leuk met kinderen. Kleinschalig en soms wat vergane glorie maar een aantal speeltuinen waar je prima een dagje of middag kunt vermaken. Grootse opgezette verblijven voor een aantal dieren zoals giraffe, zebra, tijger en herten en terrassen met picknicktafels en cafetaria. Prima verzorgd. Ringkobing is een haven stadje die we hebben bezocht, klein en Deens maar wij waren er snel uitgekeken. Aantal winkels en veel eetgelegenheid.


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
10-08-2019 aan 17-08-2019

Er is zoveel te doen in de omgeving dat je je geen dag hoeft te vervelen


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
27-07-2019 aan 10-08-2019

Legoland redelijk dichtbij.


L, Odoorn bezocht het gebiet van
 
15-06-2019 aan 22-06-2019

Prachtige omgeving, prima gebied om te fietsen


Inge, Beverwijk bezocht het gebiet van
 
20-10-2018 aan 27-10-2018

Vikingdorp Bork haven is een echte aanrader. Legoland natuurlijk fantastisch


 

Omgeving

In Skaven Strand ligt een kleine charmante vissers- en javhthaven, waar je elke dag versgevangen vis kunt kopen. Geniet van de sfeer in de kleine haven. Hier ligt ook een restaurant met uitzicht over het water. Het uitzicht over de fjord is erg mooi en steeds weer anders, afhankelijk van het weer. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Skaven Strand, waar ook een paar eetgelegenheden liggen. De natuur om Skaven Strand heen bestaat uit een echte West-Jutse natuur, ongerept, wild en stil langs de vele paden in het gebied.

 
De gezellige haven bij het strand en de vakantiehuizen van Skaven Strand Skaven Strand heeft een heerlijk zandstrand met kleine duinen Bij Skaven Strand ligt de haven van Skaven met plezierjachten en vissersboten Vanaf een bankje tussen de haven en het strand van Skaven Strand heeft u uitzicht op de surfers
 

Strande

Bij Skaven Strand vind je zandstrand. Je kunt langs de hele fjordkust zwemmen, de stranden zijn echter niet zo breed in vergelijking tot de stranden aan de Noordzeekust. Het lage water is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het strand is autovrij. De Fjord is ideaal surfwater, het wereldkampioenschap surfen is hier zelfs een keer georganiseerd geweest. De Noordzee, waaronder Nymindegab Strand, ligt ongeveer 25 km. van Skaven Strand. Hier vind je fijne lange zandstranden met duinen en de Europese Blauwe Vlag.

Natuur

Bij Skaven Strand kun je genieten van de wilde en ongerepte Jutse natuur langs de fjord of langs het natuurpad naar Bork Havn. Het strand van Skaven Strand is een zandstrand, met struiken en riet langs de kust, wat voor een rijk vogelleven zorgt. Ten noorden van Skaven Strand ligt Dejbjerg. Het glooiende terrein van Dejbjerg wordt gekenmerkt door bos en heidegebieden, met een prachtig uitzicht over de Ringkøbing Fjord. Er is een uniek vogelleven bij Skjern Å (riviertje) en Skjern Enge. Skjern Å is Denemarkens meest waterrijke riviertje, met vele bochtjes en kronkelingen. Bij de uitmonding van Skjern å staat een vogeltoren met uitzicht over de rivierendelta. Het is hier heerlik rustig en vredig. Het enige geluid wat je hier kunt horen komt van de vogels en de wind. 'Tipperne' is een beschermd vogelreservaat, op het schiereiland Tipperne ten zuiden van de Ringkøbing Fjord. Het gebied is een trekpleister voor vogels uit geheel Scandinavië. De vogels overwinteren en broeden hier.

Activiteiten

Geniet van de prachtige natuur langs de vele fiets- en wandelpaden. Geniet bijv. van de stilte en de ongerepte natuur langs het pad tussen Skaven Strand en Fahlen. Ringkøbing Fjord is één van de bekendste surfgebieden van Noord-Europa. Bij Skaven Strand vind je ideaal surfwater, het wereldkampioenschap surfen is hier een keer georganiseerd. De grote laagwatergebieden zorgen ervoor dat het zowel makkelijk als veilig is om hier surfen te leren. Surfuitrusting kun je huren bij de surfschool in Bork Havn. Het gebied is ook geschikt voor sportvissen: de Ringkøbing Fjord, de vele beekjes en meertjes zijn uitstekend viswater.

Bezienswaardigheden

'Bork Vikingehavn' bestaat uit een gereconstrueerd vikinghuis en vikingschepen. Tijdens het hoogseizoen wordt het gebied tot leven gebracht. Het museum 'Fahl Kro' toont elk jaar een nieuwe tentoonstelling met kunst uit de natuur, samengesteld door verschillende kunstenaars. 'Bundsbæk Mølle' is één van de weinig bewaard gebleven watermolens in West-Jutland. Hier vind je ook een smederij en een bakkerij. Bekijk hoe graan tot meel wordt gemaald in 'Skjern Vindmølle'. In het geconstrueerde dorpje 'Dejbjerg Jernalder' kun je de dagelijkse gang van het leven tijdens de Ijzertijd bekijken. De bijbehorende tentoonstelling geeft inzicht in hoe men in West-Jutland leefde tijdens de Ijzertijd. In het 'Hattemagerhuset' in Tarm kun je bekijken hoe een arbeidersgezin rond het jaar 1900 leefde. 'Gåsemandens Gård' is een traditionele heideboerderij uit 1789, die zorgvuldig gerestaureerd is.

Dagje uit

Het mooie oude handelsstadje Ringkøbing met de huisjes met rode dakpannen en de oude met kinderhoofdjes geplaveide straatjes ligt ongeveer 40 km. fra Skaven Strand en is zeker de moeite waard. LEGOLAND, circa 65 km van Skaven Strand, bestaat uit meer dan 50 miljoen bouwsteentjes. Hier vind je activiteiten voor het hele gezin. Givskud is een leeuwenpark en dierentuin. Hier kun je een rondrit maken tussen de wilde dieren en van heel dichtbij neushorens en leeuwen bekijken. Bezoek Esbjerg met het kunstmuseum, het beeld 'Mennesket ved Havet' (de Mens aan de Zee), galeries etc. Vanaf Esbjerg kun je met de veerboot naar Fanø varen. De overvaart duurt slechts 10 min. Het eiland is met zijn oude, idyllische straatjes met de karakteristieke huisjes met rieten daken, de mooie natuur en het prachtige strand beslist de moeite waard.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Skaven Strand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 24-2104

    
   1 week van EUR 481,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 24-2020

    
   1 week van EUR 290,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 24-2086

    
   1 week van EUR 245,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1250 m tot water
   Reg. nr.: 24-2080

    
   1 week van EUR 369,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   1000 m tot water
   Reg. nr.: 24-2082

    
   1 week van EUR 305,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 24-2106

    
   1 week van EUR 298,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 24-2100

    
   1 week van EUR 323,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   75 m tot water
   Reg. nr.: 24-2102

    
   1 week van EUR 421,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   750 m tot water
   Reg. nr.: 24-2093

    
   1 week van EUR 494,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 24-2010

    
   1 week van EUR 325,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 24-2064

    
   1 week van EUR 268,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 24-2099

    
   1 week van EUR 318,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 24-2022

    
   1 week van EUR 369,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   900 m tot water
   Reg. nr.: 24-2004

    
   1 week van EUR 294,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 24-2078

    
   1 week van EUR 317,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 24-2105

    
   1 week van EUR 317,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 24-2092

    
   1 week van EUR 421,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 24-2087

    
   1 week van EUR 357,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   1200 m tot water
   Reg. nr.: 24-2088

    
   1 week van EUR 300,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   9 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 24-2071

    
   1 week van EUR 421,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 24-2028

    
   1 week van EUR 382,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   450 m tot water
   Reg. nr.: 24-2094

    
   1 week van EUR 222,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   800 m tot water
   Reg. nr.: 24-2060

    
   1 week van EUR 369,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   850 m tot water
   Reg. nr.: 24-2096

    
   1 week van EUR 272,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   750 m tot water
   Reg. nr.: 24-2049

    
   1 week van EUR 284,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 24-2037

    
   1 week van EUR 432,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   10 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 7   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 2   •   530 m tot water
   Reg. nr.: 24-2021

    
   1 week van EUR 358,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 10   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   700 m tot water
   Reg. nr.: 24-2059

    
   1 week van EUR 746,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   850 m tot water
   Reg. nr.: 24-2077

    
   1 week van EUR 362,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   750 m tot water
   Reg. nr.: 24-2108

    
   1 week van EUR 348,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 24-2029

    
   1 week van EUR 377,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 24-2090

    
   1 week van EUR 206,-
    
  •  

   Skaven Strand Vakantiehuis, Skaven Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   450 m tot water
   Reg. nr.: 24-2067

    
   1 week van EUR 238,-