Huur een vakantiehuis in Vester Husby - Boek hier

Vakantiehuizen in Vester Husby, West Jutland, Denemarken van verhuring

De vakantiehuizen van Vester Husby liggen in een fraai duinlandschap met meren en parken, direct achter het brede strand aan de Noordzee. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Vester Husby zit je midden in de natuur en toch dicht bij de vele bezienswaardigheden en de vakantieplaats Sondervig.

 

Gastenbeoordelingen van Vester Husby

 
 

100 gasten hebben Vester Husby een gemiddelde beoordeling van 4,32 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
20-10-2019 aan 27-10-2019

Natuur is prachtig. De dorpjes in de buurt ook echte vakantie dorpen. Heerlijk in soldervig gegeten bij de bierhut 2 x zelfs en 1 x Pizza er tegenover. Ook heerlijk en zeker niet duur.


Evaline, Nieuwleusen bezocht het gebiet van
 
26-04-2019 aan 03-05-2019

In de buurt zit een manege waar je met IJslanders een beach-tour kunt maken. Leuke ervaring voor wie kan paardrijden! 1,5 uur rijden naar Legoland, Billund, heel goed te doen.


 

Omgeving

Het zomerhuisgebied Vester Husby is een bijzonder gebied met een karakteristieke bouwstijl. Alle huizen zijn van steen gebouwd, liggen op een groot perceel en hebben een rieten dak. De zomerhuizen liggen om de Husby Klitplantage heen, met oude bomen en een uitgebreid netwerk aan paden die direct naar het grote duingebied en de zee leiden. Het gebied ligt landinwaarts op slechts 2 km afstand naar de Noordzee aan de westkant en ongeveer 3 km van de Nissum Fjord aan de noordkant. Het dorpje Husby bevatten een oude kerk die uit enorme stenen bestaat. In Vedersø Klit vind je een restaurant, een café en een kruidenier.

 
Vester Husby heeft een heerlijk zandstrand met hoge duinen en een mooie natuur achter de kust Het brede zandstrand met de zeer hoge duinen bij Vester Husby Gezellig bosmeer met klein zandstrand achter het Noordzeestrand bij Vester Husby De vakantiehuizen van Vester Husby liggen in het duingebied en het bos achter het strand
 

Strande

Vester Husby heeft een fijn zandstrand, voorzien van de Europese Blauwe Vlag, met hoge, beschermde duinen. Wandelen in de duinen en op het strand is alleen te voet toegestaan.

Natuur

Hier vind je de mooiste natuur aan de Jutse westkust. Het strand en de duinen zijn beschermd natuurgebied. Husby Klitplantage, dat achter de hoge duinen ligt, bestaat uit een gevariëerde natuur met o.a. een eikenbos, een beukenbos, een naaldbomenbos en een loofbos. Geniet van de unieke natuur door een wandeling te maken langs één van de vele wandelpaden. Een paar km. ten oosten van Husby liggen Husby Sø en Nørre Sø. Dit zijn de enige zoetwatermeertjes van deze streek. Je treft hier een rijk vogelleven aan.

Activiteiten

Het gebied rond Vester Husby met de klitplantage, het strand, de fjord en de meertjes is erg geschikt voor lange wandelingen. In Husby kun je fietsen huren en tennissen. De sportvisser kan vissen in de zee, de fjord en in de omliggende riviertjes.

Bezienswaardigheden

In de naaste omgeving liggen vele galeries en winkels met gebruikskunst.

Dagje uit

De mooie, oude handelsstad Ringkøbing, met de huisjes met rode dakpannen en de oude met kinderhoofdjes geplaveide straatjes, ligt circa 25 km. van Vester Husby en is zeker de moeite waard. Het handelsstadje Holstebro ligt 25 km van Vester Husby. Hier vind je een breed assortiment aan winkels in het autovrije centrum van de stad. Het stadje heeft bovendien een ruim cultuuraanbod, gezellige caféetjes en mooie riviertjes. Hjerl Hede Frilandsmuseum bij Vinderup is een spannend en levendig openluchtmuseum voor de hele familie. Bekijk hoe men 150 jaar geleden leefde op het platteland.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Vester Husby

Zoek vakantiehuis