Huur een vakantiehuis in Ajstrup - Boek hier

Vakantiehuizen in Ajstrup, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Ajstrup Strand is een centraal gelegen, kindvriendelijk vakantiegebied, omgeven door bos en strand.

 

Gastenbeoordelingen van Ajstrup

 
 

7 gasten hebben Ajstrup een gemiddelde beoordeling van 4,43 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het zomerhuisgebied Ajstrup Strand ligt in het prachtige Oost-Jutland, ten noorden van de uitmonding van het Kysing Fjord in het Kattegat, en 18 km ten zuiden van ¿de kleinste grote stad van de wereld¿ Århus. Het plaatsje Ajstrup ligt een paar km. van de kust. Norsminde ligt 3 km ten zuiden van Ajstrup Strand, waar het Kysing Fjord in het Kattegat uitmondt. Hier ligt ook een vogelreservaat en een sfeervolle jachthaven. In Ajstrup kunt u terecht voor uw dagelijkse inkopen. Er liggen vele restaurants in de omgeving.

 
Heerlijk badstrand met zwemsteiger en vakantiehuizen in een groen gebied bij Ajstrup Het mooie badstrand bij de vakantiehuizen van Ajstrup Uitkijkbankje bij een van de zwemsteigers van Ajstrup Strand Vakantiehuizen in een groene omgeving achter het strand van Ajstrup
 

Strande

Het brede Ajstrup Strand is een kindvriendelijk strand met een badbrug. Surfers kunnen terecht in het Kattegat. Of ga vliegeren op het strand.

Natuur

De mooie beukenbossen ten noorden van Ajstrup Strand weerspiegelen in de zee. Fuldendalen en het Fløjstrup bos, ten noorden van Ajstrup Strand, bestaan uit een glooiiend bosrijk gebied met moeras, een riviertje en een rijk dierenleven. Hier vindt u een uitgebreid netwerk aan wandelpaden. Vanaf de hooggelegen natuurgebieden heeft u een prachtig uitzicht over Mols, het eiland Samsø en het eiland Tunø. Aan de zuidkant van Århus ligger de Marselisborgbossen, een schitterend gebied met vele wandel- en fietspaden. Bekijk de herten en de wilde zwijnen van dichtbij in dit prachtige natuurgebied.

Activiteiten

Langs de kust is het uitstekend vissen. In het Zuidoostelijke gedeelte van Denemarken liggen veel golfbanen, zoals Aarhus Golf Club en Odder Golfklub. Er zijn fietspaden naar het noorden langs de kust. Maak een wandeling langs de vele wandelpaden in de natuurgebieden en bossen rondom Ajstrup Strand, en geniet van de prachtige natuur.

Bezienswaardigheden

Langs het fjord bij Norsminde heeft men veel onderzoek gedaan naar de geschiedenis van dit gebied. Hier zijn belangrijke archeologische vondsten uit de steentijd gevonden. De streek is rijk aan historische bezienswaardigheden, zoals kerken, ruïnes, een heuvel met stenen kisten, monumenten en ruïnes uit de tijd van de Vikingen. Het Moesgård Museum in de hereboerderij ¿Moesgård¿, toont archeologische vondsten uit Denemarken en de Perzische Golf. Dit gebied ligt temidden van een bosrijke omgeving, die zich totaan Århus Bugt strekt. (7 km) ¿Den Økologiske Have¿ bij Odder is de grootste biologische tuin van Scandinavië. Laat u inspireren door de aangelegde thema-tuinen, de dieren, en de graan- en bloemenvelden.(13 km) Het Odder Egnsmuseum, over de geschiedenis van deze streek, toont de Odder water en dampmolen, een huiskamer van een boerderij uit de 17-de eeuw en andere interessante tentoonstellingen. (14 km)

Dagje uit

Bezoek Århus (ongeveer 18 km van Ajstrup Strand), de hoofdstad van Jutland met Tivoli Friheden, Den Gamle By (openluchtmuseum), Musikhuset (concertgebouw), en de smalle, gezellige straatjes in het Latinerkvarter, met winkeltjes en caféetjes bij de Vadestedet, het Marselisborgskoven (bos) etc. Vanaf Hov, 22 km ten zuiden van Ajstrup Strand, kunt u de veerboot naar het eiland Samsø nemen. Neem uw fiets mee, en geniet van de unieke natuur en de rust van dit prachtige eiland. LEGOLAND, ongeveer 113 km van Ajstrup, bestaat uit meer dan 50 miljoen LEGO steentjes. Vele activiteiten voor de hele familie.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ajstrup

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Ajstrup Vakantiehuis, Ajstrup

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 60-0037

    
   1 week van EUR 883,-
    
  •  

   Ajstrup Vakantiehuis, Ajstrup

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 60-0035

    
   1 week van EUR 493,-