Huur een vakantiehuis in Bevtoft - Boek hier

Vakantiehuizen in Bevtoft, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Bevtoft ligt in het midden van de fascinerende natuur van Zuid-Jutland (Sønderjylland), dicht bij vele bezienswaardigheden.

 

Gastenbeoordelingen van Bevtoft

 
 

gasten hebben Bevtoft een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

In Bevtoft wonen jullie centraal ten opzichte van de vele bezienswaardigheden in Zuid-Jutland. De Duitse grens ligt slechts 57 km van Bevtoft. In Bevtoft en omgeving kunnen jullie genieten van een actieve vakantie in een natuurschone omgeving. Slechts enkele honderden meters van het vakantiegebied vinden jullie bijvoorbeeld de kleine beek, Gelså, waarin je uitstekend kunt vissen. Binnen een straal van 4 km liggen er meerder supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. De dichtstbijzijnde grotere stad is Haderslev, gelegen aan het fjord. Hier vinden jullie vele winkels en interessante musea (ca. 27 km).

 

Strande

De stranden aan het Lillebælt liggen ca. 25 km van het vakantiegebied. Genner Strand ligt in de luwte van het eiland Kalvø en is vanwege de ligging zeer kindvriendelijk. Het strand heeft zwemsteiger. In noordelijke en zuidelijke richting strekken de met bos bedekte hellingen zich tot aan het strand. Het goede strand bij Loddenhøj heeft bovendien de Europese Blauwe Vlag. Vanwege het ondiepe water is ook dit een kindvriendelijke strand. Verder is het een geliefde plek bij windsurfers.

Natuur

Het vakantiegebied bestaat uit een afwisselende natuur, en wordt omgeven door het fjord, het strand, kleine meren, beken en bossen. Ten oosten van het vakantiegebied ligt het natuurgebied Haderslev Tunneldal, dat zich helemaal tot aan Haderslev strekt. Hier vinden jullie vele wandel- en fietspaden. In het Tunneldal ligt het mooie Dyrehave met bos, grasvelden, weilanden en herten. Een heerlijke plek om te relaxen en te genieten van de mooie natuur. Achter Genner Strand (ca. 25 km) ligt de heuvelachtige Lerskov Plantage, een natuurgebied bestaande uit bos, waadgebieden en weilanden. Langs de kust groeien dikke bossen van riet en bies, dat vele waadvogels en eenden aantrekt. Voor Genner Bugt ligt het eiland Kalvø (ca. 27 km) met een prachtige ongerepte natuur. Zowel Kalvø en een gedeelte van Genner Bugt zijn vandaag de dag aangewezen als natuurreservaat.

Activiteiten

Langs de kust, in de Put & Take visparken, in de beken (bijv. Gelså) en op zee kan er uitstekend gevist worden. Vanuit Haderslev en Aabenraa worden er bovendien zeevistochten georganiseerd. Golfliefhebbers kunnen een van de 9-holes banen in Zuid-Jutland eens uitproberen. De dichtstbijzijnde golfbaan is de baan van Toftlund Golf Club (ca. 8 km). Jullie kunnen ook een kanotochtje maken of een ritje met een huifkar maken. Het gebied heeft een historische spoorbaan tussen Aabenraa en Rødekro. Tussen Haderslev en Aabenraa vaart er een oude schoepenboot. Houden jullie van motorsport, dan kunnen jullie in Vojens (ca. 15 km) een gocartbaan en een speedwaycenter bezoeken.

Bezienswaardigheden

De handelsstad Haderslev heeft een gezellige winkelstraat, vele groene gebieden, o.a. Damparken, een oud stadsdeel met mooi gerestaureerde oude huizen en een mooie Domkerk. Haderslev Museum en Sønderjyllands Arkæologiske Museum zijn zeker een bezoekje waard (ca. 27 km). Het eiland Kalvø is, vanwege de mooie natuur, de gezellige haven en het interessante, kleine, museum waar je van alles over Kalvø te weten kunt komen, eveneens een bezoekje waard (27 km). In het Vikingecenteret in Ribe (de oudste stad van Denemarken), kun je voor een dagje viking spelen. Hier ontmoeten jullie smeden, wevers en koks uit de vikingtijd. Het gezellige eilandje Barsø bestaat uit een heuvelachtig landschap met mooie oude boerderijen (33 km). Een klein pontje vaart jullie van Loddenhøj over naar het mooie eilandje.

Dagje uit

De oude stad Aabenraa strekt zich helemaal tot aan het fjord. Geniet hier van de haven, het strand, de mooie winkelstraat met markten e.d., het oude stadsdeel en Aabenraa Slot (36 km). Het schiereiland Løjt Land bestaat uit mooie, gerestaureerde huizen met rieten daken, wat op zich al een bezienswaardigheid is (41 km). Sommerland Syd is een van de grootste pretparken in Zuid-Jutland. Het park ligt in Tinglev en hier vinden jullie actie, snelheid, spanning en heel veel plezier voor jong en oud (51 km). Rond Bevtoft liggen meerdere interessante kastelen, zoals Aabenraa Slot dat wordt omgeven door water en bomen, Gram Slot is vandaag de dag een museum voor natuurgeschiedenis en geologie (13 km). Legoland bestaat uit 50 miljoen legosteentjes. Hier vinden jullie ca. 50 attracties en activiteiten. Legoland is de leukste speelplaats voor de hele familie. Ontmoet de ridders, piraten, cowboys, wilde indianen en nog veel meer leuks (75 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Bevtoft

Zoek vakantiehuis