Huur een vakantiehuis in Binderup - Boek hier

Vakantiehuizen in Binderup, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Het vakantiegebied Binderup aan de oostkust van Jutland is ideaal voor een actieve gezinsvakantie op en rond het strand. De vakantiehuizen van Binderup liggen direct aan het strand en bieden veelal uitzicht op de Kleine Belt, het strand en de mooie omgeving. Een vakantiehuis in Binderup is een uitstekende uitvalsbasis voor recreatie in de natuur en uitstapjes in de omgeving.

 

Gastenbeoordelingen van Binderup

 
 

27 gasten hebben Binderup een gemiddelde beoordeling van 4,37 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Rob, Arnhem bezocht het gebiet van
 
27-07-2019 aan 10-08-2019

Koldig (10min rijden) bied veel vertier, Legeparken (Gratis buitenspeeltuin), Koldinghus (Kasteel met ook veel leuks voor kinderen), Shoppen / Eten, Openbaar zwembad wat de kids het leukste vsn de vakantie vonden


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
25-05-2019 aan 08-06-2019

Ebike mee en lekker fietsen!


 

Omgeving

Binderup is een kindvriendelijk vakantiegebied vlakbij bos, strand en de Lillebælt, met een prachtig uitzicht over Fyn. Het gebied ligt ongeveer 10 km. ten zuiden van Kolding, 15 km. ten noorden van Christiansfeld, vlakbij het schiereiland Stendrup en Skamlingsbanken. Een ideaal vakantiegebied voor degenen die vakantie in een landelijke omgeving willen houden, vlakbij bos en strand, en met vele bezienswaardigheden in de omgeving. De ideale vakantiebestemming als je een vakantiehuis zoekt in een idyllische, landelijke omgeving bij bos en strand, maar toch niet ver van attracties en bezienswaardigheden. Goede inkoopsmogelijkheden.

 
De vakantiehuizen liggen vlak bij het lange badstrand met zwemsteigers bij Binderup Uitkijkbankje bij het heerlijke zandstrand van Binderup Een van de lange zwemsteigers bij Binderup Strand De vakantiehuizen van Binderup liggen direct achter het lange badstrand
 

Strande

Het kindvriendelijke zandstrand Bjert Strand bij Binderup bestaat o.a. uit een lange badbrug en een gezellige strandpromenade.

Natuur

Binderup wordt omgeven door strand en natuur. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis kun je hier volop genieten van de prachtige natuur. De mooiste beukebossen van Denemarken liggen rondom Skamlingsbanken. Vanaf Skamlingsbanken ligt een wandelpad naar Binderup. Skamlingsbanken is een prachtig natuurgebied, hier ligt o.a. het hoogste punt van Zuid-Jutland. Geniet van het prachtige uitzicht over Funen en de Lillebælt (water tussen Funen en Jutland), en het gebied tussen Kolding en Christiansfeld. Het gebied wordt gekenmerkt door het contrast tussen hoge heuvels en laag gelegen gebieden. Het landschap is erg vruchtbaar met glooiende weilanden, bossen en boswallen. Stendrup Skovene (de Stendrup bossen), op het schiereiland Stendrup, bestaan uit loofbomen en beukebomen. Monumenten uit de geschiedenis zijn terug te vinden in het landschap. Solkærenge, ten noorden van Binderup is een groot gebied dat bestaat uit moerasweilanden.

Activiteiten

Sportvissers kunnen zowel vanaf de kust als in de vele meertjes vissen. Dus neem je visgerei mee naar je vakantiehuis en geniet van een mooie hengelsportervaring. Binderup is een populair windsurfgebied. Midgetgolfbaan. Maak een wandeling langs het strand of in het bos.

Bezienswaardigheden

Christiansfeld ligt ongeveer 15 km van Binderup en is vooral bekend door de heerlijke honingkoek die hier wordt gemaakt. Het gebied wordt gekenmerkt door mooie natuurgebieden zoals Skamlingsbanken, Stendrup Skovene og Solkærenge.

Dagje uit

Het huren van een vakantiehuis in Binderup biedt de gelegenheid tot allerlei leuke uitstapjes. Bezoek de stad Kolding met de oude gezellige straatjes, de groene oases midden in de stad, vele winkels, musea, kunstgalleries, theaters, gezellige pleintjes met restaurantjes en cafeetjes, een levendig muziek- en nachtleven, het meer dan 700 jaar oude koningsslot Koldinghus en Slotssøen (het meer rondom het slot). Kolding ligt ongeveer 10 km. van Binderup. LEGOLAND, ca. 55 km van Binderup, bestaat uit 50 miljoen legosteentjes. Hier vindt u vele attracties voor de hele familie. Givskud dierentuin en leeuwenpark. Hier rijdt u rondt tussen de wilde dieren. Bekijk neushoorns en leeuwen van dichtbij! Maak een uitstapje naar Duitsland, ongeveer 80 km van Binderup.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Binderup

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Binderup Vakantiehuis, Binderup

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   90 m tot water
   Reg. nr.: 61-5024

    
   1 week van EUR 466,-
    
  •  

   Binderup Vakantiehuis, Binderup

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 61-5007

    
   1 week van EUR 870,-
    
  •  

   Binderup Vakantiehuis, Binderup

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 61-5021

    
   1 week van EUR 370,-
    
  •  

   Binderup Vakantiehuis, Binderup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 61-5015

    
   1 week van EUR 761,-
    
  •  

   Binderup Vakantiehuis, Binderup

   9 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 61-5097

    
   1 week van EUR 303,-
    
  •  

   Binderup Vakantiehuis, Binderup

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 61-5018

    
   1 week van EUR 483,-
    
  •  

   Binderup Vakantiehuis, Binderup

    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   50 m tot water
   Reg. nr.: 61-5060

    
   1 week van EUR 1161,-