Huur een vakantiehuis in Brunsnæs - Boek hier

Vakantiehuizen in Brunsnæs, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Brunsnæs is een oude, gezellige veerhaven in een historisch interessant gebied met prachtige natuur.

 

Gastenbeoordelingen van Brunsnæs

 
 

7 gasten hebben Brunsnæs een gemiddelde beoordeling van 4,43 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiehuisgebied is erg rustig gelegen aan de zuidwestkust van Broagerland bij Flensborg Fjord. Bij het kleine dorp bevindt zich een aangenaam badstrand, een gezellige oude herberg en heerlijke natuur. Verschillende vakantiehuizen in dit bekoorlijke gebied hebben uitzicht over Flensborg Fjord en de Duitse kust. Brunsnæs ligt 5 km van Broager, 11 km van Gråsten en 14 km van Sønderborg. In de buurt kunnen de dagelijkse inkopen worden gedaan.

 

Strande

Brunsnæs heeft een uitstekend badstrand met schoon zwemwater. Windsurfers en andere watersportliefhebbers komen hier goed aan hun trekken.

Natuur

Vanop de zandheuvels Nejsbjerg en Brombjerg langs het 'Gendarmepad', dat van Brunsnæs tot Rendbjerg Strand loopt, heeft u een prachtig uitzicht over de baai Broager Vig. Het bos Kobbelskoven is een staatsbos met hoge beukenbomen dat zich helemaal tot de steile kustlijn uitstrekt. Het bos ligt onderaan Broagerland, ca. 7 km van Brunsnæs. Vanaf de rand van het bos heeft u een groots uitzicht over de baai Sønderborg Bugt, Sønderborg, het schiereiland Kegnæs en de molen Dybbøl Mølle.

Activiteiten

Door het 'Gendarmepad' te volgen vanuit Brunsnæs, wordt u door verschillende heerlijke landschappen met vruchtbare natuur gevoerd. Het wandelpad eindigt in het aantrekkelijke vakantiehuisgebied Rendbjerg Strand. Voor golfspelers zijn er verschillende mogelijkheden in de omgeving. De dichtstbijgelegen golfterreinen bevinden zich in Gråsten en Augustenborg. Sportvissers kunnen hun kans wagen langs de hele kust van Broagerland. Langs de vele kleine wandel- en fietspaadjes door de streek wachten u heerlijke natuurbelevenissen.

Bezienswaardigheden

De steenfabriek Cathrinesminde Teglværk is een welbewaard industrieel complex uit het einde van de 19e eeuw. De steenfabriek is vandaag ingericht als museum (5 km). In het zuidelijke deel van het bos Kobbelskoven kunt u veel interessante historische overblijfselen aantreffen, onder meer twee langgraven, twee ronde hunebedden en zeven grafheuvels uit het bronzen tijdperk (7 km). Gråsten is een klein, gezellig stadje dat aan het water ligt. Hier kunt u naast het bekoorlijke stadscentrum, ook genieten van het kasteel Gråsten Slot en het kasteelpark, die omgeven zijn door prachtige Zuid-Jutse natuur met bossen en meren. De rijkelijk versierde slotskerk en het bloemrijke kasteelpark zijn toegankelijk voor het publiek (11 km).

Dagje uit

Broagerland is rijk aan historische monumenten in de vorm van molens, kastelen en dergelijke. Breng ook een bezoek aan de stad Sønderborg met zijn mooie plezierjachthaven, historische gebouwen, kasteel, goede winkels, gezellige restaurants en actieve uitgaansleven (14 km). Het kasteel Sønderborg Slot is gerenoveerd in barokke stijl en huist onder meer een museum voor de geschiedenis van Zuid-Jutland. De molen Dybbøl Mølle (oorspronkelijk uit 1744) lag vroeger in een militair gebied en is vandaag ingericht met afbeeldingen en overblijfselen van het slagveld.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Brunsnæs

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Brunsnæs Vakantiehuis, Brunsnæs

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 64-2016

    
   1 week van EUR 579,-