Huur een vakantiehuis in Bryrup - Boek hier

Vakantiehuizen in Bryrup, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Bryrup ligt in een prachtig natuurgebied in het binnenland - een waar paradijs voor natuurliefhebbers en sportvissers.

 

Gastenbeoordelingen van Bryrup

 
 

8 gasten hebben Bryrup een gemiddelde beoordeling van 4,38 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
20-10-2018 aan 27-10-2018

Lego House is een aanrader vooral met kinderen. Gegarandeerd een dag bouwplezier. Ook leuk voor volwassenen die iets met Lego hebbben. Verder is Jelling erg informaties. Het bezoekerscentrum geeft leuk weer hoe de Vikingen geleefd hebben in de omgeving. Ook erg leuk voor kinder van elke leeftijd omdat het erg interactief is. Dus de Deense taal en het Engels wat er gevoerd word is dan niet zo'n groot probleem.


Anita, Voorthuizen bezocht het gebiet van
 
25-08-2018 aan 01-09-2018

Silkeborg en Aarhus zijn leuke plaatsen om naar toe te gaan. Wij zijn ook naar Ebeltoft geweest ook heel leuk om te doen ligt mooi schip en is een uurtje rijden


 

Omgeving

Het gezellige en rustige stadje Bryrup ligt in een smalle vallei van het 'Søhøjland' (Merenhoogland) van Centraal Jutland, in een heerlijk natuurgebied achter het stadje Ry en de heuvel Himmelbjerget, het hoogste punt van Denemarken. De stad en de vakantiehuizen liggen aan het idyllische meer Bryrup Langsø, een erg populair meer bij sportvissers. In Bryrup zijn er verschillende winkels en restaurants.

 
Het natuurbad Bryrup Søbad bij het idyllische meer Bryrup Langsø Lange zwemsteiger bij het natuurbad Bryrup Søbad in het prachtige vakantiegebied Bryrup De oldtimertrein rijdt door de prachtige natuur tussen Bryrup en Vrads Vakantiehuizen in het mooie, glooiende bosgebied achter het meer Bryrup Langsø
 

Strande

Bryrup ligt in het binnenland en is daarom nogal ver van de kust, namelijk ca. 50 km van de stranden aan de oostkust (Dyngby Strand en Rude Strand), ca. 80 km van Ringkøbing Fjord (Skaven Strand) en ca. 110 km van de Noordzee (Nymindegab). Zwemmen is wel mogelijk vanop de zwemsteigers in de meren Bryrup Langsø en Hundsø, dat een klein zandstrand heeft. Er is ook een zwembad in Them, 10 km van Bryrup.

Natuur

De natuur rondom Bryrup wisselt af tussen vruchtbare landschappen, heidegronden, meren, heuvels en waterlopen. Bryrup Langsø, dat bij het stadje Bryrup ligt, is een erg visrijk en relatief ondiep lang, smal meer. De meren Karlsø, Langsø, Kvindsø en Kulsø zijn verbonden via de rivier die door Bryrup stroomt. In een fraaie omgeving dichtbij Bryrup ligt de 'berg' Himmelbjerget, met zijn 147 m het hoogste punt van Denemarken. Bryrup is omgeven door bossen. Ten noorden van het stadje ligt het uitgestrekte beukenbos Velling Skov. In het bos ten westen van de stad vindt u de uitzichtpunten Velling Kalv en Velling Gavl.

Activiteiten

Voor sportvissers zijn er uitzonderlijk goede mogelijkheden om te vissen in de vele meren, rivieren en Put & Take-vismeren van de streek. Het gebied is rijk aan wandelroutes en natuurpaden. Hier kunt u genieten van het afwisselende landschap en de vredige natuur. Maak bijvoorbeeld ook een tocht met 'Hjejlen', de oudste raderstoomboot van Denemarken die nog in werking is. De golfbaan Himmelbjerg Golf ligt dicht bij Bryrup en beschikt over een baan met 18 holes en een Pay & Play-baan met 9 holes.

Bezienswaardigheden

In de streek wonen talrijke kunstambachtslui die graag bezoek ontvangen in hun ateliers en werkplaatsen. De kortste maar mooiste spoorweg van Denemarken, de oude spoorweglijn Bryrup-Vrads, is slechts 5 km lang en loopt langs bossen, meren en beschermde natuurgebieden. In Labyrinthia bij Rodelund kunt u het grootste driedimensionele labyrint van Europa uitproberen (13 km).

Dagje uit

De 147 m hoge 'berg' Himmelbjerg is een van de mooiste en beroemdste bestemmingen voor uitstapjes in de streek. Vanop de top of de toren op de top van de heuvel heeft u een prachtig uitzicht over het landschap Het kloostermuseum Øm Kloster Museum bij Ry is een historisch kloostermuseum met parkruïne, historische geneeskundige verzameling, kruidentuin en een verzameling skeletten (20 km). Het kunstcentrum Silkeborg Bad is omgeven door bossen en meren en biedt een geslaagde combinatie van kunst, natuur en fraaie gebouwen (21 km). AQUA Ferskvands Akvarium in Silkeborg is het enige zoetwateraquarium van Denemarken en het grootste van Noord-Europa. In Silkeborg vindt u ook Silkeborg Museum en Silkeborg Kunstmuseum. In het Jysk Automobilmuseum in Gjern kunt u een indrukwekkende verzameling van 140 gerestaureerde veteraanwagens bewonderen (36 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Bryrup

Zoek vakantiehuis
 
  •  Categorie

   ?

    

   Bryrup Vakantiehuis, Bryrup

   Reg. nr.: 60-0441

   800 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 2

  •  Categorie

   ?

   1 week van EUR 638,-

    

   Bryrup Vakantiehuis, Bryrup

   Reg. nr.: 60-0440

   1000 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 3

  •  Categorie

   ?

    

   Bryrup Vakantiehuis, Bryrup

   Reg. nr.: 60-0444

   99999 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 2

  •  Categorie

   ?

    

   Bryrup Vakantiehuis, Bryrup

   Reg. nr.: 60-0445

   99999 m tot water

   Slaapplaatsen: 6

   Slaapkamers: 2

  •  Categorie

   ?

    

   Bryrup Vakantiehuis, Bryrup

   Reg. nr.: 60-0434

   500 m tot water

   Slaapplaatsen: 4

   Slaapkamers: 2