Huur een vakantiehuis in Dyngby - Boek hier

Vakantiehuizen in Dyngby, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Dyngby is een erg rustige vakantiebestemming met mooie natuur en een goed badstrand aan de oostkust van Denemarken.

 

Gastenbeoordelingen van Dyngby

 
 

5 gasten hebben Dyngby een gemiddelde beoordeling van 4,20 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiehuisgebied bij Dyngby Strand ligt mooi centraal met betrekking tot bezienswaardigheden, grotere stadjes en heerlijke bossen en natuurgebieden. In het Kattegat, net tegenover Dyngby, liggen de eilanden Tunø en Samsø, geschikte bestemmingen voor daguitstapjes. De kust biedt goede mogelijkheden voor activiteiten en in de stad Saksild, 4 km van Dyngby Strand, kunt u inkopen doen.

 
De vakantiehuizen van Dyngby liggen in een groen natuurgebied achter het strand Uitzicht over het strand en de zee vanuit het vakantiepark bij Dyngby Mooi zandstrand met ondiep zwemwater en lage duinen met duingras bij Dyngby De vakantiehuizen van Dyngby hebben een hoge ligging achter het strand
 

Strande

Het heerlijke, rustige en kindvriendelijke Dyngby Strand heeft een van de beste stranden van Oost-Jutland en biedt meer dan voldoende ruimte voor diverse strandactiviteiten en wandelingen. De golven van het Kattegat maken de kust ook geschikt voor windsurfers.

Natuur

Dyngby is omgeven door bossen, groene gebieden, velden en kust. Vanuit de hogergelegen natuurgebieden achter de kustlijn kunt u de eilanden Mols, Samsø en Tunø zien. Aan het zuidelijke uiteinde van Århus ligt het bos Marselisborgskove, een uitzonderlijk fraai natuurgebied met talrijke fiets- en wandelpaden. In een omsloten stuk bos kunt u hier ook reeën en everzwijnen van heel dichtbij beleven.

Activiteiten

Er bevinden zich verschillende goede golfterreinen in Oost-Jutland. Het dichtstbijgelegen golfterrein is Odder Golfklub maar ook de terreinen in Århus en Skanderborg liggen binnen bereik. Er zijn goede mogelijkheden om te vissen langs de hele kust van Norsminde tot Hov. Lang de kust naar het noorden toe zijn er fietspaden. De talrijke wandelpaden in de natuurgebieden en bossen bij Dyngby bieden volop de gelegenheid om van de heerlijke natuur te genieten.

Bezienswaardigheden

De streek is bijzonder rijk aan historische bezienswaardigheden, onder meer kerken en ruïnes van kerken, monumenten, gedenkstenen en ruïnes uit de vikingtijd. De biologische tuin 'Den Økologiske Have' bij Odder is de grootste biologische bezoekerstuin van het Noorden. U kunt in deze grote tuin inspiratie opdoen in de thematuinen en weiden met dieren, koren en bloemen (7 km). Odder Egnsmuseum biedt een overzicht van de geschiedenis van de streek. U kunt hier onder meer de beschermde water- en stoommolen 'Odder Vand- og Dampmølle', een boerderij uit de 18e eeuw en verschillende boeiende tentoonstellingen bewonderen (8 km). De oude molen Gylling Mølle is vandaag de dag helemaal gerenoveerd en operationeel; hier wordt weer graan gemalen (12 km). Moesgård Museum in de herenboerderij Moesgård stelt archeologische collecties uit Denemarken en de Persische Golf tentoon. Het museum is idyllisch gelegen en omgeven door heerlijke bossen die zich uitstrekken tot de Baai van Århus (24 km).

Dagje uit

Vanuit Hov, 7 km ten zuiden van Dyngby Strand, zijn er dagelijkse veerdiensten naar de eilanden Tunø en Samsø. Tunø biedt een mooie en afwisselende natuur, een mild klimaat en een gezellig en sfeervol dorp. Samsø heeft unieke natuur, rust, vrede, idylle en tal van activiteiten te bieden. Breng een bezoek aan de hoofdstad van Jutland, Århus, met het pretpark Tivoli Friheden, de oude stadswijk Den Gamle By, Musikhuset, het 'Quartier Latin' met zijn smalle, intieme straatjes, interessante winkels, gezellige wandelstraten, levendige sfeer en cafés aan Vadestedet (de 'Voorde'), het bos Marselisborgskove en nog veel meer (32 km). Givskud biedt een combinatie van leeuwenpark en dierentuin. Hier kunt u rondrijden tussen de wilde dieren en bijvoorbeeld leeuwen en nijlpaarden van heel dichtbij beleven (93 km). Legoland ligt ca. 100 km van Dyngby en is gebouwd met behulp van 50 miljoen legosteentjes. Hier vindt u talloze attracties voor het hele gezin.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Dyngby

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Dyngby Vakantiehuis, Dyngby

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   50 m tot water
   Reg. nr.: 60-2017

    
   1 week van EUR 903,-
    
  •  

   Dyngby Vakantiehuis, Dyngby

    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 60-1020

    
   1 week van EUR 541,-