Huur een vakantiehuis in Flovt - Boek hier

Vakantiehuizen in Flovt, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Flovt is gelegen nabij een kindvriendelijk strand aan de oostkust van Jutland, ca. 15 km van Haderslev.

 

Gastenbeoordelingen van Flovt

 
 

38 gasten hebben Flovt een gemiddelde beoordeling van 4,39 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiepark Flovt ligt vlak bij een kindvriendelijk badstrand aan de oostkust van Jutland, op ca. 15 km van Haderslev. Als u een vakantie boekt in de buurt van het oude handelsstadje Haderslev, heeft u allerlei mogelijkheden om te shoppen en aan sightseeing te doen. Ten noorden van Haderslev kunt u een bezoek brengen aan het historische stadje Christiansfeld, dat o.a. bekend staat om zijn honingkoeken en in 2015 werd opgenomen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Het vakantiepark Flovt ligt op slechts een paar honderd meter van het mooie Flovt Strand, en u kunt binnen een straal van 5 km boodschappen doen. Breng een paar heerlijke vakantiedagen door aan de Kleine Belt, waar u bijvoorbeeld kunt golfen, wandelen en vissen of een inspirerend museum kunt bezoeken.

 
Uitzicht op het strand en de baai van het vakantiepark Flovt Vakantiehuizen in een groene omgeving bij het strand van het vakantiegebied Flovt Uitkijkbankje bij het heerlijke badstrand van het vakantiepark Flovt Uitzicht op het strand en het wildreservaat bij de vakantiehuizen van Flovt
 

Strande

Het strand van Flovt is vanwege het ondiepe water en de zandzeebodem bijzonder kindvriendelijk. Het zandstrand heeft bovendien duinen en de Europese Blauwe Vlag. Het Lillebælt is bijzonder geschikt voor windsurfing en allerlei andere watersporten.

Natuur

De natuur achter de kust is zeer gevarieerd. De vele wandelpaadjes en de uitgezette wandel- en fietsroutes zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van het mooie natuurlandschap, te voet of per fiets. Kelstrup Plantage heeft een heerlijk bos, steile hellingen, diepe kloven en vele brede rotsplateaus. Verder kun je hier grafheuvels uit de brons-, steen- en ijzertijd bewonderen (13 km). Het dal, Haderslev Tunneldal, strekt zich over een afstand van 25 km. Het dal begint daar waar Haderslev Fjord uitmondt in het Lillebælt en loopt helemaal tot aan de stad Vojens (15 km). In het Hadeslev Tunneldal ligt o.a. het mooie bos, Pamhule Skov, het park Dyrehaven met bossen, velden en herten. Hier kunnen jullie heerlijk genieten van de natuur via een van de 4 uitgezette wandelroutes of op eigen houtje via de vele bospaadjes.

Activiteiten

Golfenthousiaster kunnen een van de vele golfbanen in Zuid-Jutland eens uitproberen. Aan te bevelen is de golfbaan van Haderslev Golfklub (18 km). Visliefhebbers kunnen vissen vanaf de kust of in een van de Put & Take visparken die hier in de omgeving gelegen zijn. Verder kunnen jullie zeevissen aan boord van een van de viskotters die uitvaren vanuit Aabenraa en Haderslev (15 km). Een zeiltochtje over het 12 km lange Haderslev Fjord, met de boot Helena, is zeker aan te bevelen, geniet tijdens het varen van de prachtige natuur. In de zomer wordt deze boottocht vanuit Haderslev georganiseerd. De afwisselende vegetatie op de zeebodem alsmede een oude Duitse U-boot, maken het gebied rond Diernæs, ca. 22 km ten zuiden van Flovt, bijzonder aantrekkelijk voor duikers. Verder kun je op vele plaatsen in Zuid-Jutland in de zomer genieten van de vele stadsfeesten waar je o.a. kunt kijken naar de oude sport; het ringsteken.

Bezienswaardigheden

Binnen 7 minuten brengt de veerboot van Årøsund jullie naar het kleine eilandje Årø, met het rijke dierenleven, het idyllische platteland met de huisjes met rieten daken en de smalle, kronkelige straatjes. Bezoek de oude handelsstad Haderslev, slenter door de gezellige winkelstraat, het oude, gerenoveerde stadsdeel, interessante musea en de mooie Domkerk (15 km). Hier in de omgeving vinden jullie vele oudheidkundige bezienswaardigheden. Een van de best bewaard gebleven grafheuvels van Denemarken is Myrpold, mooi gelegen tegenover het Skarrev op Løjt Land (31 km). Hiervandaan hebben jullie een schitterend uitzicht over het fjord naar Als en Funen. Toen de grafkamer werd geopend, vond men hier diverse grafcadeaus en 10 skeletten. Enkele kilometers ten oosten van Myrpold, ligt het hunenbed Tvekløft. Een bezoekje aan het schiereilandje Løjt Land met de oude huisjes met rieten daken is zeker de moeite waard.

Dagje uit

Bezoek het charmante stadje Christiansfeld uit 1773, ontdek de bijzondere bouwstijl en proef de beroemde honingkoeken waar dit stadje om bekend staat. Christiansfeld werd in 2015 opgenomen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO (30 km). In Aabenraa kunnen jullie genieten aan de haven, het strand, slenteren door de winkelstraat, over de markten of door het oude stadsdeel. Bezoek ook Aabenraa Slot, dat wordt omgeven door water en bomen (35 km). In Rødding ligt het Planetarium Orion, hier kom je van alles te weten over hoe de vikingen navigeerden via de verschillende hemeltekens (43 km). LEGOLAND is gebouwd van 50 miljoen LEGO stenen, en met 50 attracties is het de leukste speelplaats van Denemarken. Ontmoet de ridders, cowboys, wilde indianen en nog veel meer (86 km). Dybbøl Mølle stamt uit 1744 en lag vroeger midden in een militair gebied. Vandaag de dag fungeert het als museum met foto''s en voorwerpen van het slagveld (64 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Flovt

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Flovt Vakantiehuis, Flovt

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 62-1024

    
   1 week van EUR 372,-
    
  •  

   Flovt Vakantiehuis, Flovt

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 62-1010

    
   1 week van EUR 823,-
    
  •  

   Flovt Vakantiehuis, Flovt

   9 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 62-1028

    
   1 week van EUR 329,-
    
  •  

   Flovt Vakantiehuis, Flovt

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 62-1021

    
   1 week van EUR 501,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Flovt Vakantiehuis, Flovt

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 62-1029

    
   1 week van EUR 705,-
    
  •  

   Flovt Vakantiehuis, Flovt

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 62-1031

    
   1 week van EUR 305,-
    
  •  

   Flovt Vakantiehuis, Flovt

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: 1   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 62-1030

    
   1 week van EUR 500,-