Huur een vakantiehuis in Grønninghoved - Boek hier

Vakantiehuizen in Grønninghoved, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Het populaire vakantiepark Gronninghoved ligt direct aan het Kattegat. In Grønninghoved geniet je van een heerlijk badstrand, een prachtige omgeving en een gezellige sfeer. De vakantiehuizen liggen op een helling, en hebben daarom veelal uitzicht op zee. Gronninghoved is een heerlijk vakantiegebied voor het hele gezin.

 

Gastenbeoordelingen van Grønninghoved

 
 

21 gasten hebben Grønninghoved een gemiddelde beoordeling van 4,62 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
17-08-2019 aan 23-08-2019

Bunkers van Tripitz, Viking dorpje in Ribe, Strand bij Blavand, Zwembad (erg groot en netjes) in Esberg, spelen van het Kubb spel (aanwezig in de woning).


Jan, Apeldoorn bezocht het gebiet van
 
01-06-2019 aan 08-06-2019

Een bezoek aan Kolding, Esjberg ( mooi museum) en Ribe is heel aardig. Verder is er een fietspad vlakbij het huis.


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
27-04-2019 aan 04-05-2019

Tja, uiteraard Legoland en Lalandia Aquadome. Maar ook mooie wandelingen in de omgeving beschikbaar.


 

Omgeving

De vakantiehuizen liggen vlak bij een kindvriendelijk badstrand en een jachthaven. Verder landinwaarts worden de huizen omringd door groene natuur, het bos Grønninghoved Strandskov en het vogelreservaat Hejlsminde Nor. Volg het onlangs geopende natuurpad Hejlsminde Natursti, dat langs Grønninghoved loopt, en geniet van het prachtige landschap. Rond Grønninghoved vindt u vele bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. Uw dagelijkse boodschappen kunt u doen in de nabije omgeving, en voor leuke winkeltjes, restaurants, een dagje wellness en allerlei attracties kunt u terecht in Kolding, op slechts 14 km van Grønninghoved.

 
Heerlijk zandstrand met ondiep, kindvriendelijk water bij het vakantiepark Grønninghoved Grønninghoved heeft een heerlijk zandstrand met ondiep zwemwater Gezellige aanlegsteiger aan het ene uiteinde van Grønninghoved Strand Uitzicht over zee vanuit het vakantiepark bij Grønninghoved
 

Strande

Geniet tijdens uw vakantie in Grønninghoved van het rustige water van het mooie, gezinsvriendelijke zandstrand, dat voorzien is van de Blauwe Vlag. Loop vanaf het strand de ondiepe zee in of spring vanaf de zwemsteiger het water in. Grønninghoved Strand is ook een populair surfgebied. Vanaf het strand heeft u uitzicht op Funen.

Natuur

Vlak achter de kust ligt het bos Grønninghoved Strandskov, met onder andere een dubbel langgraf uit de boerensteentijd. Iets naar het zuiden, achter de sluis in Hejlsminde, kunt u het vogelreservaat Hejlsminde Nor bekijken – een groot gebied met ondiep water en vele interessante vogels. Volg het 12 km lange natuurpad Hejlsminde Natursti, dat ook door Grønninghoved voert, en beleef het landschap, de natuur en de vogels van dichtbij. In de buurt van het vakantiepark, bij de heuvel Skamlingsbanken, staan enkele van de mooiste beukenbossen van Denemarken. Skamlingsbanken is met zijn 113 meter boven zeeniveau het hoogste punt van Zuid-Jutland en biedt een uniek uitzicht op de Kleine Belt en Funen.

Activiteiten

Sportvissers kunnen hier vissen aan de kust, op zee, in rivieren en beekjes en in Put & Take-vismeren. Op verschillende plaatsen in de omgeving kunt u golfen en voetbalgolfen. Binnen een straal van 20 kilometer vindt u maar liefst 5 golfbanen. De Kleine Belt biedt vele recreatiemogelijkheden als zeilen, surfen en zwemmen. Als u liever droog wilt blijven, kunt u in dit gebied ook heerlijk wandelen en fietsen in de mooie, afwisselende natuur.

Bezienswaardigheden

Ontdek het stadje Christiansfeld, dat vanwege zijn unieke architectuur op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Ga mee met een stadswandeling en laat u meer vertellen over de geschiedenis van deze plaats. Christiansfeld staat ook bekend om zijn heerlijke honingkoeken (12 km).

Dagje uit

Breng een bezoek aan Kolding en geniet van de gezellige stadssfeer met de leuke winkeltjes, restaurants en bezienswaardigheden voor het hele gezin. Bekijk de indrukwekkende, 700 jaar oude koningsburcht Koldinghus, de Geografische Tuin met exotische planten uit de hele wereld, het miniatuurstadje Kolding Miniby, het kuuroord Dronning Dorotheas Badstue en de verschillende interessante musea en kunstgalerieën. Aan de noordkant van de Kolding Fjord kunt u het fraaie kunstmuseum Trapholt bezoeken (18 km). Ontdek de zorgvuldig gerestaureerde huizen en de domkerk in het centrum van het 700 jaar oude stadje Haderslev (24 km). Een uitstapje naar LEGOLAND behoort ook tot de mogelijkheden. Daar is tussen alle LEGO-bouwsels veel te zien en te beleven voor jong en oud (59 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Grønninghoved

Zoek vakantiehuis