Huur een vakantiehuis in Kelstrup - Boek hier

Vakantiehuizen in Kelstrup, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Het vakantiepark Kelstrup ligt in een baai bij Haderslev. Geniet van een verblijf in een gezellig vakantiehuis in een prachtige omgeving, vlak bij een mooi, lang badstrand. Het bos en strand rond het vakantiehuis zijn ideaal voor een actieve gezinsvakantie.

 

Gastenbeoordelingen van Kelstrup

 
 

8 gasten hebben Kelstrup een gemiddelde beoordeling van 4,50 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Gerard, Meppel bezocht het gebiet van
 
07-09-2019 aan 21-09-2019

Attracties: Wij hebben voortreffelijk gegeten bij Fratelli in Harderslev en de Lidl supermarkt is de beste in de omgeving om maar 8,5 km. Als musea kunnen we aanbevelen: Ehlershuis met naastliggend oude huis. Verder her Rijtuigmuseum beide in Harderslev. In Kolding zijn het Kunstmuseum en het Vikingmuseum zeker de moeite waard om te bezoek (ca 35km). Het oude stadje Ribe is ook erg mooi met de oude Dome en te bezichtigen toren en museum. De plaatselijk bakker maakt heerlijk betaalbare lunches! Wij zouden Gram laten liggen niet de moeite waard van een bezoek. Tenslotte kunnen wij de tocht met de MS Helene aanraden een hele middag varen door de Harderslev fjord met een uurtje wandelen op het eilend Aro.


Dick, Notter bezocht het gebiet van
 
04-09-2019 aan 18-09-2019

Maak lange wandelingen door de landelijke omgeving. Zeer rustgevend! Dybbol Banke zeker bezoeken!


 

Omgeving

Kelstrup is gelegen aan de baai Diernæs Bugt, net ten zuiden van Haderslev, in een heerlijk, gezinsvriendelijk gebied vlakbij bos en strand. Er bevindt zich een kruidenierswinkel in de buurt, maar anders is er volop winkelgelegenheid in Haderslev, 9 km naar het noorden toe. Een prachtig strand, heerlijke natuur, talloze mogelijkheden voor leuke en culturele activiteiten en bezienswaardigheden zijn hier binnen bereik.

 
Vakantiehuizen aan het badstrand van het vakantiegebied Kelstrup Zwemsteiger en Blauwe Vlag bij het badstrand van het vakantiepark Kelstrup De vakantiehuizen in Kelstrup liggen direct aan het zandstrand Vakantiehuizen aan de kustweg van het vakantiegebied Kelstrup
 

Strande

Kelstrup biedt een goed, zuidwaarts gericht zandstrand met verschillende zwemsteigers. Het heerlijke zwemwater wordt maar geleidelijk aan dieper; er zijn kleine golven en er is geen branding, wat het strand erg kindvriendelijk maakt. Het strand behoort tot een van de beste badstranden van Zuid-Jutland.

Natuur

Kelstrup Plantage is een heerlijk sparrenbos met een rijk dierenleven dat zich rondom het vakantiehuisgebied bij Kelstrup Strand uitstrekt. Het dierenpark Tunneldalen-Dyrehaven, dat dicht bij Haderslev ligt, is een 100 ha groot hertenpark met afwisselende bos- en grasgebieden, weiden en een rijk dierenleven. Het 700 ha grote bosgebied Pamhule Skovene, ligt in Haderslev Dalen en heeft verschillende gemarkeerde wandelroutes, onder meer langs de waterlopen en meren in het bos te bieden.

Activiteiten

Er zijn goede mogelijkheden om te vissen in de visgebieden met zandbodem, kiezel en zeewier langs de kust, in de Put & Take-vismeren van de streek en op zee. Vanuit Aabenraa en Haderslev worden zeevisserijtochten per vissersboot georganiseerd. De rijke vegetatie op de zeebodem en een oude Duitse onderzeeërbasis maken van de omgeving bij Diernæs, 8 km ten zuiden van Kelstrup, een interessante plaats om te duiken. Golfspelers komen rijkelijk aan hun trekken op een van de negen golfterreinen van Zuid-Jutland. De streek is uitstekend geschikt voor wandeltochten langs de kust en het strand en door velden en bossen. U vindt hier ook verschillende goede fietsroutes, onder meer de Oostzee-route.

Bezienswaardigheden

In de bosaanplanting Kelstrup Plantage bevinden zich grafheuvels uit het stenen, bronzen en ijzeren tijdperk. De molen Runde Mølle ligt op Løjtland, een beetje ten zuiden van Kelstrup, waar u ook veel gerestaureerde huizen met rieten daken kunt bewonderen. Het eiland Barsø, 1 km buiten Diernæs, fungeerde tijdens de Eerste Wereldorlog als duikbootbasis. In de Baai van Diernæs liggen nog steeds twee oude bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. De streek heeft ook een aantal interessante kastelen te bieden, onder meer Aabenraa Slot, Gram Slot en Gottorp slot (laatstgenoemde in Duitsland).

Dagje uit

Bezoek de oude handelsstad Haderslev, 9 km van Kelstrup. Haderslev heeft een gezellige wandelstraat, veel groene gebieden, onder meer Damparken, een oude stadswijk met zorgvuldig gerestaureerde huizen, meerdere interessante musea en collecties en de fraaie domkerk te bieden. Legoland, ca. 78 km van Kelstrup, is gebouwd met behulp van 50 miljoen LEGO steentjes. Hier vindt u talloze attracties voor het hele gezin. Givskud biedt een combinatie van leeuwenpark en dierentuin. Hier kunt u rondrijden tussen de wilde dieren en bijvoorbeeld leeuwen en nijlpaarden van heel dichtbij beleven. Het dierenpark ligt ca. 88 km van Kelstrup.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Kelstrup

Zoek vakantiehuis