Huur een vakantiehuis in Kobingsmark - Boek hier

Vakantiehuizen in Kobingsmark, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Als je een vakantiehuis zoekt in de mooie natuur en bij een fijn badstrand, dan is Købingsmark in het noorden van Als de ideale bestemming. Geniet van de heerlijke, rustige omgeving en bezoek enkele van de interessante bezienswaardigheden van Als.

 

Gastenbeoordelingen van Kobingsmark

 
 

32 gasten hebben Kobingsmark een gemiddelde beoordeling van 4,50 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
20-10-2018 aan 27-10-2018

Wij hebben vooral genoten van de rust op Als, op verschillende plekken gewandeld. Wij vonden het in de herfst erg mooi aan de kust bij de bosstrook Norreskov. Ook een dag de pont gepakt van Hardeshoj naar Ballebro, een bezoekje gebracht aan Aabenraa en een hele mooie wandeling gemaakt in de punt boven Varneas.


 

Omgeving

Het vakantiehuisgebied Købingsmark is gelegen op het noordelijkste punt van het eiland Als, vlak bij Lillebælt (de Kleine Belt) en ca. 2,5 km van het stadje Nordborg. Het gebied ligt in een vredige omgeving, omgeven door bos- en natuurgebieden en vlak aan het beste strand van Noord-Als. In het zomerseizoen kunt u in de nabije omgeving uw dagelijkse boodschappen doen en in Nordborg vindt u meerdere winkels en restaurants.

 
Vakantiehuizen bij het heerlijke badstrand met zwemsteiger in het vakantiegebied Købingsmark Het mooie badstrand van het vakantiepark Købingsmark wordt omringd door bos en natuur Badgasten op het heerlijke zandstrand van het vakantiegebied Købingsmark Vakantiehuizen in een groene omgeving achter het strand van Købingsmark
 

Strande

Het rustige strand bij Købingsmark is het langste en beste badstrand van Noord-Als. Het strand wisselt af tussen zandstrand en strand met fijne kiezel. Het water is ondiep en het strand is daarom erg kindvriendelijk. U vindt hier ook een drijvende zwemsteiger voor diegenen die in dieper water willen zwemmen. De kust is ook erg geschikt voor windsurfers.

Natuur

5 km van Købingsmark liggen Dyvig en Mjels Vig. Beide plaatsjes zijn echte natuurparels, hebben elk een natuurlijke haven en liggen in een fraai heuvellandschap. En wandelpad voert helemaal rondom het meer Nordborg Sø, maar u kunt ook hogerop klimmen en vandaar het uitzicht over het meer bewonderen. Dicht bij Nordborg ligt het herschapen binnenmeer Oldenor. U vindt hier een uitzonderlijk rustige natuur en een erg rijk vogelleven. Het landschap op Als is gekenmerkt door bossen, heuvels, dalen en velden. Langs de 165 km lange kustlijn is de natuur erg veelzijdig. Zeearmen en inhammen wisselen af met duinen en badstranden. Het eiland Als heeft sommige van de mooiste bosgebieden van Denemarken. Nørreskoven is het grootste bos op het eiland en dit 700 ha grote gebied is ideaal voor fiets- en wandeltochten. U kunt ook met de auto door het bos rijden, dat aan de oostkant van het eiland ligt. In de bossen Blommeskobbel en Oleskobbel vindt u de grootse verzameling hunebedden van Noord-Europa.

Activiteiten

Sportvissers komen rijkelijk aan hun trekken op Als. U kunt hier vissen langs de kust, op zee vanop een vissersboot of op het zoetwatermeer Nordborg Sø. Er bevinden zich ook een Put & Take-vismeer en enkele visrijke waterlopen op het eiland. Vanuit de haven van Mommark worden visserstochten georganiseerd met een authentieke houten vissersboot (36 km). Dicht bij Købingsmark kunnen golfspelers de golfbanen van Nordborg Golfklub uitproberen. U kunt ook een bezoek brengen aan het sportcentrum Nordals Idrætscenter, dat een modern zwembad bevat (5 km). In het zomerseizoen wordt bijna elk weekend de traditionele, Zuid-Jutse riddersport 'ringridning' (lansstoten te paard) georganiseerd: een niet te missen belevenis! Er zijn in de streek verschillende fietsroutes die door prachtige landschappen lopen. U kunt langs het strand, door de weiden en in de bossen ook heerlijke wandelingen maken.

Bezienswaardigheden

Het kasteel Nordborg Slot uit 1150 ligt op een eilandje in het meer Nordborg Sø. Nordborg Slot is open voor het publiek en omgeven door een heerlijk kasteelpark. In het oude gedeelte van Nordborg staan veel mooie, scheve huisjes. Vanop de vuurtoren bij Agustenhof kunt u genieten van het grootse uitzicht over het Zuid-Jutse vasteland, het eiland Barsø, Lillebælt (de Kleine Belt) en Helnæs op Funen. In de bossen Blommeskobbel en Oleskobbel vindt u de grootse verzameling hunebedden van Noord-Europa. Op het eiland vindt u onder meer talrijke molens, kerken, kastelen, woonplaatsen uit het stenen tijdperk, hunebedden, grafheuvels en andere historische monumenten. Ontdek bijvoorbeeld de legendarische molen Dybbøl Mølle uit 1744, de watermolen Vibæk Mølle aan de heilige beek Vibæk, het kasteel Sønderborg Slot of het kasteel Augustenborg Slot. Op Als vindt u ook talrijke boeiende openluchtkunstwerken en verschillende interessante kunsttentoonstellingen en galeries.

Dagje uit

Breng een bezoek aan de stad Sønderborg, met zijn mooie plezierjachthaven, historische gebouwen, kasteel, goede winkels, gezellige restaurants en actieve uitgaansleven (30 km). Het kasteel Sønderborg Slot is gerenoveerd in barokke stijl en huist onder meer een museum voor de geschiedenis van Zuid-Jutland. Universe is een wetenschappelijk ontdekkingspark waar u spelenderwijs van alles te weten kunt komen over de natuurwetenschap. U maakt zelf deel uit van het avontuur als u op ontdekking gaat naar alle leuke activiteiten en interessante natuurverschijnselen. Kom meer te weten over de krachten der natuur, de wonderlijke wereld van de wetenschap en de techniek die ons dagelijks leven eenvoudiger maakt (8 km). De molen Dybbøl Mølle (oorspronkelijk uit 1744) stond vroeger midden in een militair gebied en is tegenwoordig ingericht als expositieruimte, met foto’s en aandenkens van het slagveld (35 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2020 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Kobingsmark

Zoek vakantiehuis