Huur een vakantiehuis in Loddenhoj - Boek hier

Vakantiehuizen in Loddenhoj, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Loddenhøj ligt in de rustige, Zuid-Jutse natuur, omgeven door bossen, velden en strand.

 

Gastenbeoordelingen van Loddenhoj

 
 

15 gasten hebben Loddenhoj een gemiddelde beoordeling van 4,33 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
22-08-2020 aan 29-08-2020

Verwacht geen booming toeristengedoe. Maar er is genoeg te zien. Afhankelijk van hoe ver je wilt rijden is een uitstapje naar Flensburg, Aabenraa, Ribe, Sønderborg of Haderslev aan te raden. Wij vonden het Kunstpark in Augustenborg, de Dyrehaven in Haderslev en het Pandekagehus in Genner interessant, leuk resp. lekker.


 

Omgeving

Op het noordelijke deel van het schiereiland Løjt Land, 10 km ten noorden van Aabenraa, ligt het gezinsvriendelijke vakantiehuisgebied Loddenhøj. Het terrein ligt in een prachtig natuurgebied en is omgeven door bossen, kust, idyllische holle wegen, en fraaie oude huizen met rieten daken. In Lillebælt (de Kleine Belt), tegenover Loddenhøj, ligt het eiland Barsø. Dit gezellige eiland is gekenmerkt door heuvelachtige landschappen en fraaie oude boerderijen. Er is gelegenheid tot winkelen in Løjt Kirkeby, 4 km van Loddenhøj, en in Aabenraa. Bij Loddenhøj vindt u een goed strand, heerlijke natuur, veel mogelijkheden voor activiteiten, en bezienswaardigheden voor het hele gezin.

 
Mooi badstrand met zwemsteiger bij het vakantiepark Loddenhøj Breed zandstrand met meerdere zwemsteigers bij het vakantiegebied Loddenhøj Blauwe Vlag en speelplaats bij het badstrand van het vakantiepark Loddenhøj Uitzicht op Barsø, een eilandje voor de kust van het vakantiegebied Loddenhøj
 

Strande

Het prettige badstrand bij Loddenhøj heeft de Blauwe Vlag (goede kwaliteit zwemwater). Het strand is erg kindvriendelijk aangezien het water maar geleidelijk aan dieper wordt. Hier kunt zwemmen, zonnebaden, surfen, vissen enz.

Natuur

De omgeving rondom Loddenhøj is gekenmerkt door glooiende landschappen met vruchtbare natuur en veel bossen, velden en meren. Het bos dat vlakbij het vakantiehuisgebied ligt, nodigt uit tot wandelingen langs de gemarkeerde routes. Aan de noordkant van Loddenhøj ligt de baai Genner Bugt met het mooie eilandje Kalvø. Zowel het eiland Kalvø als het binnenste deel van Genner Bugt zijn vandaag natuurreservaten en op beide plaatsen heerst een rijk dierenleven.

Activiteiten

Er zijn goede mogelijkheden om te vissen langs de kust, in de Put & Take-vismeren van de streek en op zee. Vanuit Aabenraa en Haderslev worden zeevisserijtochten per vissersboot georganiseerd. Loddenhøj Strand is erg geschikt voor windsurfers. Golfspelers komen rijkelijk aan hun trekken op een van de negen golfterreinen van Zuid-Jutland. In Løjt Kirkeby zijn fietsen te huur. Langs de gemarkeerde wandel- en fietspaden van de streek wachten u heerlijke natuurbelevenissen.

Bezienswaardigheden

In Løjtland liggen een aantal mooie gerestaureerde huizen met rieten daken die een bezienswaardigheid op zich vormen. Haderslev Dyrehave is een 100 ha groot hertenpark met bos, open grasvlaktes en weiden waar herten en edelherten leven. De streek heeft ook een aantal interessante kastelen te bieden, onder meer Aabenraa Slot, Gram Slot en Gottorp Schloss (laatstgenoemde in Duitsland).

Dagje uit

De oude handelsstad Aabenraa ligt aan de kust en hier kunt u genieten van de haven, het strand, de prettige wandelstraat, de pleintjes, de oude stadswijk en het kasteel van Aabenraa, dat omgeven is door water en bomen (10 km). Haderslev biedt een gezellige wandelstraat, veel groene gebieden, onder meer Damparken, een oude stadswijk met zorgvuldig gerestaureerde huizen en de fraaie domkerk (25 km). Maak eventueel een daguitstapje naar de Duitse grens, die 45 km van Loddenhøj ligt.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Loddenhoj

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Loddenhoj Vakantiehuis, Loddenhoj

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 63-0012

    
   1 week van EUR 401,-
    
  •  

   Loddenhoj Vakantiehuis, Loddenhoj

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   750 m tot water
   Reg. nr.: 63-0042

    
   1 week van EUR 430,-
    
  •  

   Loddenhoj Vakantiehuis, Loddenhoj

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 63-0044

    
   1 week van EUR 785,-
    
  • Inclusief eindschoonmaak
    

   Loddenhoj Vakantiehuis, Loddenhoj

    

   Slaapplaatsen: 12   •   Slaapkamers: 5
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 63-0049

    
   1 week van EUR 1081,-
    
  •  

   Loddenhoj Vakantiehuis, Loddenhoj

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 63-0047

    
   1 week van EUR 587,-