Huur een vakantiehuis in Lojt - Boek hier

Vakantiehuizen in Lojt, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Het idyllische Løjt ligt op het heuvelachtige schiereiland Løjt Land.

 

Gastenbeoordelingen van Lojt

 
 

27 gasten hebben Lojt een gemiddelde beoordeling van 4,74 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het vakantiegebied ligt dicht bij Aabenraa Fjord en hier vinden jullie vele activiteiten voor de hele familie. Binnen een straal van 3 km kunnen jullie de dagelijkse boodschappen doen. Nabij het zomerhuisgebied kun je met een klein pontje overvaren naar het eilandje Barsø, alwaar een vikingopperhoofd met de naam Bars in de vikingtijd de scepter zwaaide. Het gebied bestaat uit een mooie afwisselende natuur, schone stranden en de stad Aabenraa met vele winkels, eetgelegenheden, activiteiten en bezienswaardigheden (10 km).

 
Zwemsteiger bij het mooie zandstrand van het vakantiepark Løjt Mooi badstrand met Blauwe Vlag bij het vakantiepark Løjt Lange zwemsteiger en helder zwemwater bij het strand van het vakantiegebied Løjt De mooie, goed onderhouden golfbaan van de Aabenraa Golfklub bij het vakantiegebied Løjt
 

Strande

Het strand in dit gebied is bijzonder kindvriendelijk vanwege het rustige en ondiepe water. Slechts enkele honderden meters van het vakantiegebied ligt een strand met de Europese Blauwe Vlag. De kust achter Aabenraa Fjord heeft vele idyllische bochten en eilandjes. Hier vind je al snel een rustig plekje voor jezelf.

Natuur

Zuid-Jutland heeft vele bossen. Langs de oostkust ligt het grote beukenbos en meer landinwaarts vinden jullie plantages met naaldbomen. De natuur op Løjt Land is meer heuvelachtig als de rest van Zuid-Jutland, dat redelijk vlak is. De typische natuur van Zuid-Jutland komt tot uitdrukking rond het meer Høstrup Sø (19 km). Hier vinden jullie kleine bossen met eikebomen, wilgen en berkebomen. Ten noorden en westen van het meer liggen veengronden met onderwater gelopen turfafgravingen en kleine meren. Ten oosten van het meer ligt het beschermde gebied Bjergskov en Sønder Hostrup Overdrev. Varnæs Hoved is een beschermd, heuvelachtig gebied met velden, kleine venen, bossen en een bosmeer. Aan de kust vinden jullie klippen en fijne stranden (27 km).

Activiteiten

In het vakantiegebied zijn allerlei activiteitmogelijkheden voorhanden, zoals een zwembad, een midgetgolfbaan, tafeltennis, billiard en basketball alsmede een golfbaan. In de zomer worden er allerlei arrangementen georganiseerd in Zuid-Jutland. Geniet van de stadsfeesten, het ringsteken, vee- en gewone markten. Langs de uitgezette wandel- en fietsroutes wachten jullie prachtige natuurbelevenissen. Maak een ritje met de historische spoorbaan tussen Aabenraa en Rødekro of ga zeilen met de schoepenboot die vaart tussen Haderslev en Aabenraa. Vissen kun je in Aabenraa Fjord, aan boord van een viskotter die uitvaren vanuit Aabenraa, in de Put & Take visparken of in de meren.

Bezienswaardigheden

Breng een bezoekje aan het eiland Barsø met de oude grindweggetjes en boerderijen. Hier is alles nog ouderwetser als op het schiereiland Løjt. Geniet vanaf de heuvels van het mooie uitzicht over de velden, de vele boerderijen, de landtong Sønderballe Hoved, Genner Bugt en Løjt Land. In deze omgeving vind je vele oudheidkundige bezienswaardigheden, zoals de gravheuvel Myrpold, tegenover Skarrev (9 km). Vanaf de top van de grafheuvel hebben jullie een mooi uitzicht over het Fjord richting Als en Funen. Bij opening van de grafkamer werden vele voorwerpen en 10 skeletten gevonden. Enkele kilometers hiervandaan ligt het hunenbed Tvekløft. Bezoek ook Aabenraa, met de gezellige sfeervolle haven, het strand, een mooie winkelstraat, markten, het oude stadsdeel en het kasteel, Aabenraa Slot (10 km).

Dagje uit

In de buurt van de stad Haderslev ligt het grote park Dyrehaven. Geniet van de prachtige natuur in een landschap met bos, grasvelden, weilanden en herten (23 km). In het gebied rond Løjt liggen vele interessante kastelen zoals Aabenraa Slot dat wordt omgeven door water en bomen, en Gram Slot dat vandaag de dag fungeert als een museum voor natuurgeschiedenis en geologie (42 km). Bezoek Sønderborg met de mooie haven, de historische gebouwen, goede inkoopmogelijkheden en het slot met tentoonstellingen van de middeleeuwen tot heden. Legoland bestaat uit 50 miljoen legostenen. Hier vinden jullie 50 attracties en activiteiten voor groot en klein. LEGOLAND is een leuke speelplaats voor de hele familie. Ontmoet de ridders, piraten, cowboys, wilde indianen en nog veel meer leuks (105 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Lojt

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Lojt Vakantiehuis in een vakantiepark, Lojt

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 8   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 63-0533

    
   1 week van EUR 450,-
    
  •  

   Lojt Vakantiehuis in een vakantiepark, Lojt

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 63-0534

    
   1 week van EUR 243,-
    
  •  

   Lojt Vakantiehuis in een vakantiepark, Lojt

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 63-0539

    
   1 week van EUR 304,-
    
  •  

   Lojt Vakantiehuis in een vakantiepark, Lojt

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 63-0540

    
   1 week van EUR 346,-
    
  •  

   Lojt Vakantiehuis in een vakantiepark, Lojt

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 63-0532

    
   1 week van EUR 331,-
    
  •  

   Lojt Vakantiehuis in een vakantiepark, Lojt

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 63-0535

    
   1 week van EUR 243,-
    
  •  

   Lojt Vakantiehuis in een vakantiepark, Lojt

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 63-0541

    
   1 week van EUR 456,-