Huur een vakantiehuis in Lunderskov - Boek hier

Vakantiehuizen in Lunderskov, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Lunderskov ligt in de mooie natuur van Zuid-Jutland, niet ver van allerlei stadjes en bezienswaardigheden.

 

Gastenbeoordelingen van Lunderskov

 
 

gasten hebben Lunderskov een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Lunderskov is een klein, gezellig stationsstadje in de groene natuur van Zuid-Jutland, 15 km ten westen van Kolding. U kunt hier met het hele gezin in de openlucht actief zijn. U kunt wandelen in de bossen, zwemmen in de meren, vissen en golfen, en wilt u iets anders, dan brengt een kort ritje u naar de vele stadjes en attracties in de omgeving. U kunt uw boodschappen doen in Lunderskov en een aantal keer per jaar kunt u hier ook de lokale markt bezoeken. De dichtstbijzijnde steden , Vejen en Kolding, hebben diverse bezienswaardigheden en shopping te bieden.

 

Strande

Er is geen badstrand in de directe omgeving van Lunderskov. Bij Skærbæk Strand, ten noordoosten van Kolding, kunt u zwemmen aan een fijn, wit zandstrand met helder water en een zanderige bodem. Skærbæk Strand ligt in de ongerepte natuur van het Strandpark, waarvandaan u een prachtig uitzicht hebt op Løverodde aan de andere kant van het fjord (26 km).

Natuur

Lunderskov wordt omringd door de groene natuur, bossen, natuurgebieden en de Kolding Å (Rivier). Iets ten oosten van Lunderskov kunt u het Harte Staatsbos bezoeken dat een heuvelachtig terrein heeft, een veelzijdige begroeiing, diverse wandelroutes, een kampvuurplaats en een hondenbos. Dit recreatieve bos is beschermd gebied en grenst in het oosten aan Stallerup Meer en in het westen aan Vester Nebel Ådal.

Activiteiten

Het gebied rond Lunderskov heeft een erg mooie natuur en nodigt uit tot wandelingen in de prachtige bossen. U kunt ook diverse mooie golfbanen bezoeken in de omgeving. Probeer bijvoorbeeld eens de banen van Kolding Golf Club (11 km) en Birkemose Golf Club, ten noordoosten van Kolding (20 km). Gun uzelf een uitstapje naar Het kasteelmeer in Kolding - een waterpark voor groot en klein. Hier kunt u genieten van een groot waterpark met glijbanen, een bubbelbad, een Romeins stoombad, een fitnessruimte, solariums en een wellnessruimte.

Bezienswaardigheden

Breng een bezoekje aan Kolding met zijn gezellige, oude straatjes, parkjes, mooie winkels, musea, galerieën, theater, leuke pleintjes met restaurants en cafés, het kasteelmeer en de meer dan 700 jaar oude burcht Koldinghus (15 km). In de mooie Geografische Tuin in Kolding kunt u genieten van de heerlijke geur van de kruidentuin, de rozentuin en de geurtuin. De botanische tuin omvat bovendien diverse kassen, een dierenweide, twee speelplaatsen en stukjes die geïnspireerd zijn door andere werelddelen. In Vejen vindt u het Vejen Kunstmuseum, dat het hele jaar door wisselende tentoonstellingen heeft (15 km).

Dagje uit

In het prachtig gelegen kunstmuseum Trapholt kunt u interessante tentoonstellingen zien over de moderne Deense schilderkunst en meubeldesign. De ambachtelijke collectie van het museum omvat keramiek en textiel. De keramiekcollectie is een van de grootste van het land (20 km). Maak een spannende en meeslepende voorstelling mee in het Orion Planetarium in Jels (24 km). Hygum Boerderij is een gezellig openluchtmuseum in Rødding, waar u diverse oude gereedschappen en gebouwen kunt bezichtigen en de kinderen kunnen meedoen aan een boel leuke activiteiten (39 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Lunderskov

Zoek vakantiehuis