Huur een vakantiehuis in Norre Kettingskov - Boek hier

Vakantiehuizen in Norre Kettingskov, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Nørre Kettingskov is gelegen aan de oostkust van het eiland Als, ca. 17 km van Sønderborg, vlak aan Lillebælt (de kleine Belt).

 

Gastenbeoordelingen van Norre Kettingskov

 
 

28 gasten hebben Norre Kettingskov een gemiddelde beoordeling van 4,29 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Het kleine, vredige en gezellige vakantiehuisgebied bij Nørre Kettingskov ligt aan het strand en kijkt uit over de Zuid-Fuunse Archipel. Landinwaarts van het stadje vindt u heerlijke natuur en talrijke culturele en historische bezienswaardigheden. De oude stad Sønderborg biedt goede mogelijkheden om te winkelen, veel restaurants, talrijke bezienswaardigheden en activiteiten en een buitengewoon gezellige sfeer rondom de cafés en bars van de stad.

 
Vakantiehuizen in een groene omgeving aan de kust van Nørre Kettingskov Vakantiehuis in de prachtige natuur aan de kust van Nørre Kettingskov Uitzicht op de vakantiehuizen en de zee in het glooiende vakantiegebied Nørre Kettingskov De kust bij het vakantiepark Nørre Kettingskov
 

Strande

Zuid-Als heeft over het algemeen goede stranden met duinen en zandbodem, maar de bodem wordt op de meeste plaatsen snel dieper. Het strand van Nørre Kettingskov is een zandstrand met kiezel en rustig water. 5 km ten zuiden van Nørre Kettingskov ligt het 5 km lange zandstrand van Skovmose, naar verluid het mooiste badstrand van Als. Het water is hier ook bijzonder rustig aangezien het strand in de luwte van Funen, Ærø en de Duitse kust ligt.

Natuur

De natuur op Als is erg vruchtbaar en Nørre Kettingskov is omgeven door groene gebieden. Verder landinwaarts op Als is het landschap gekenmerkt door bossen, heuvels, dalen en velden. Langs de 165 km lange kustlijn is de natuur erg veelzijdig. Zeearmen en inhammen wisselen af met duinen en badstranden. Het eiland Als heeft sommige van de mooiste bosgebieden van Denemarken. Nørreskoven is het grootste bos op het eiland en dit 700 ha grote gebied is ideaal voor fiets- en wandeltochten. U kunt ook met de auto door het bos rijden. In de bossen Blommeskobbel en Oleskobbel vindt u de grootse verzameling hunebedden van Noord-Europa. Het oude militaire gebied Dybbøl Banke is met zijn 10 verdedigingsschansen vandaag uitgeroepen tot nationaal park.

Activiteiten

Sportvissers komen rijkelijk aan hun trekken. U kunt hier vissen aan de 165 km lange kustlijn, in Put & Take-vismeren, in waterlopen en op zee. Vanuit de havens van Mommark en Sønderborg worden ook visserstochten georganiseerd met een authentieke houten vissersboot. Alssund Golfklub bij Augustenborg beschikt over een erg mooie golfbaan en is zowel voor beginners als voor geoefende spelers beslist een bezoek waard. Er zijn in de streek verschillende fietsroutes die door prachtige landschappen lopen. U kunt langs het strand, door de weiden en in de bossen ook heerlijke wandelingen maken.

Bezienswaardigheden

Het kleine stadje Mommark ligt ca. 5 km ten zuiden van Nørre Kettingskov en heeft een idyllische en rustige haven, die zowel de functie van vissershaven als van plezierjachthaven vervult. De sfeer is heel bijzonder hier. De eeuwenoude hunebedden in de bossen Blemmekobbel en Oleskobbel zijn enkele van de historische bezienswaardigheden van Als. Op het eiland vindt u bovendien niet minder dan drie kastelen en talloze wind- en watermolens. Breng ook een bezoek aan de stad Sønderborg met zijn mooie plezierjachthaven, historische gebouwen, goede winkels en het kasteel Sønderborg Slot. Sønderborg ligt ca. 17 km van Nørre Kettingskov.

Dagje uit

Vanuit de haven van Mommark, 5 km zuidwaarts, kunt u een uitstapje maken naar het gezellige en sfeervolle eiland Ærø. De overvaart van Mommark naar Søby op Ærø duurt ongeveer een uur. Op het 34 km lange eiland vindt u onder meer talrijke molens, kastelen, hunebedden en grafheuvels. Ontdek bijvoorbeeld het kasteel Augustenborg Slot met zijn slotskerk en park waar rondleidingen worden georganiseerd (9 km), de watermolen Vibæk Mølle aan de heilige beek Vibæk, het in barokstijl gerestaureerde kasteel Sønderborg Slot en het bijhorende museum voor de geschiedenis van Zuid-Jutland (17 km), het kasteel Nordborg Slot uit 1150 (20 km) of de historische molen Dybbøl Mølle uit 1744, die vroeger midden in een militair gebied lag en vandaag is ingericht met afbeeldingen en overblijfselen van het slagveld (22 km). Maak ook een daguitstapje naar de Duitse grens, die maar 45 km van Nørre Kettingskov ligt.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Norre Kettingskov

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Norre Kettingskov Vakantiehuis, Norre Kettingskov

   7 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 65-2004

    
   1 week van EUR 286,-
    
  •  

   Norre Kettingskov Vakantiehuis, Norre Kettingskov

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   600 m tot water
   Reg. nr.: 65-2009

    
   1 week van EUR 343,-
    
  •  

   Norre Kettingskov Vakantiehuis, Norre Kettingskov

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   400 m tot water
   Reg. nr.: 65-2006

    
   1 week van EUR 393,-
    
  •  

   Norre Kettingskov Vakantiehuis, Norre Kettingskov

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 65-2002

    
   1 week van EUR 555,-
    
  •  

   Norre Kettingskov Vakantiehuis, Norre Kettingskov

   6 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 65-2003

    
   1 week van EUR 412,-
    
  •  

   Norre Kettingskov Vakantiehuis, Norre Kettingskov

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 65-2007

    
   1 week van EUR 425,-
    
  •  

   Norre Kettingskov Vakantiehuis, Norre Kettingskov

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 65-2005

    
   1 week van EUR 428,-