Huur een vakantiehuis in Ørby Hage Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Ørby Hage Strand, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Ørby Hage ligt direct aan het strand, Ørby Hage Strand en het Lillebælt.

 

Gastenbeoordelingen van Ørby Hage Strand

 
 

gasten hebben Ørby Hage Strand een gemiddelde beoordeling van 0,00 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Frank, Groningen bezocht het gebiet van
 
08-08-2020 aan 15-08-2020

We visited the small paleontologic museum in Gram, with the clay pit to search for fossils. We digged for two hours and found many shells from 10 millions year ago. If you are in to fossils and paleontology, you should definitely go there :~)


 

Omgeving

Het zomerhuisgebied ligt in een mooie, rustige omgeving met een rijk vogelleven. Het gebied loopt tot aan het kindvriendelijke strand van Ørby Hage. De dagelijkse boodschappen kunnen jullie binnen een straal van 5 km doen, en slechts 15 km van het vakantiegebied liggen de steden Christiansfeld en Haderslev, met goede shopmogelijkheden, restaurants en mooie, oude huizen.

 
Kitesurfers bij het strand en het vakantiepark Ørby Hage Strand Lange zwemsteiger bij het strand van het vakantiepark Ørby Hage Strand Kitesurfers op het water bij de vakantiehuizen van Ørby Hage Strand Gezellig vakantiehuis in een groene omgeving bij het strand van Ørby Hage Strand
 

Strande

Het heerlijke kindvriendelijke strand Ørby Hage Strand, heeft een zeebodem van zand. Ook aan te bevelen is het strand van Hejlsminde (14 km), eveneens een kindvriendelijk strand met beachvolleybalbanen waarvan jullie gratis gebruik kunnen maken.

Natuur

Het vogelreservaat Hejlsminde Nor is een vlak waadgebied, met een oppervlakte van ca. 350 ha. Het reservaat grenst aan velden, weilanden en een rietbos (14 km). Het dal, Haderslev Tunneldal strekt zich over een afstand van 25 km, het dal begint bij de uitmonding van Haderslev Fjord in het Lillebælt en eindigt in de stad Vojens (15 km). In het Haderslev Tunneldal vinden jullie het mooie bos Pamhule Skov en het grote park Dyrehaven met bos, velden en herten. Skamlingsbanken is een mooi natuurgebied, 113 meter boven de zeespiegel en daarmee het hoogste punt van Zuid-Jutland (20 km). Vanaf Skamlingsbanken hebben jullie een fantastisch uitzicht over het Lillebælt en Funen en de streek tussen Kolding en Christiansfeld. Het gebied bestaat uit heuvelruggen en diepe kloven, het is een bijzonder vruchtbaar landschap met heuvels, velden, beekdalen en beukenbossen.

Activiteiten

In deze omgeving liggen meerdere golfbanen, Haderslev Golfklub (18 km) is de dichtstbijzijnde. Bunker Golf is leuk voor de hele familie, of je nu kunt golven of niet. Deze leuke activiteit, in Hejls, moeten jullie echt eens proberen (14 km). Op het Lillebælt kunnen jullie zeilen en surfen. Langs de kusten is het heerlijk wandelen al dan niet over een van de uitgezette wandelroutes. Visliefhebbers hebben hier ideale viscondities. Er kan gevist worden vanaf de kust (bijvoorbeeld bij Ørby Hage), of zeevissen aan boord van een viskotter. In de omgeving vinden jullie ook meerdere beken en diverse Put & Take visparken zoals Skovhave in Sjølund (19 km). Een zeiltochtje over het 12 km lange Haderslev Fjord met de boot Helene is echt de moeite waard. De tocht wordt de gehele zomer georganiseerd vanuit Haderslev.

Bezienswaardigheden

De stad Christiansfeld is beroemd vanwege de honingkoek die hier gemaakt wordt. Geniet van de mooie oude huizen, de interessante gebouwen en breng een bezoekje aan de bakkerij Honningkagebageren en de kerk Brødremenighedskirken (14 km). Breng ook een bezoekje aan de oude handelsstad Haderslev (15 km). Slenter door de gezellige winkelstraatjes, het oude stadsdeel met de gerenoveerde oude huisjes, geniet van de diverse musea en de mooie Domkerk. Binnen 7 minuten vaar je van Årøsund (30 km) naar het kleine eilandje Årø, met een rijk vogelleven, een idyllisch plattelandsmilieu met de met riet bedekte huisjes en smalle, kronkelige straatjes en steegjes. Kolding ligt ca. 32 km van het zomerhuisgebied. In Kolding vinden jullie goede inkoopmogelijkheden, musea, kunstgalerieën, theaters, sfeervolle markten, restaurants en cafeetjes alsmede een levendig nachtleven. Bezoek ook het slotmeer, Slotssøen en de 700 jaar oude koningsburcht Koldinghus.

Dagje uit

Een van de best bewaard gebleven grafheuvels van Denemarken is Myrpold, gelegen tegenover Skarrev op Løjt Land (36 km). Vanaf de grafheuvel kun je genieten van het grootse uitzicht over het fjord naar Als en Funen. Bij opening van de grafkamer werden er diverse grafcadeaus en 10 skeletten gevonden. Enkele kilometers naar het noordoosten ligt het hunenbed Tvekløft. Het pretpark LEGOLAND is gebouwd van 50 miljoen LEGO stenen, met meer dan 50 attracties is het de leukste speelplaats van Denemarken, zowel voor jong als oud. Ontmoet de ridders, cowboys, wilde indianen en nog veel meer leuks (73 km). Givskud Zoo is een combinatie van dierentuin en safaripark. Hier rijden jullie rond tussen de wilde dieren en kom je dicht bij de leeuwen, neushoorns en nijlpaarden (82 km).

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Ørby Hage Strand

Zoek vakantiehuis