Huur een vakantiehuis in Rude Strand - Boek hier

Vakantiehuizen in Rude Strand, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Rude Strand is een heerlijk, rustig vakantiehuisgebied met een goed strand aan de oostkust van Jutland, ten zuiden van Århus.

 

Gastenbeoordelingen van Rude Strand

 
 

27 gasten hebben Rude Strand een gemiddelde beoordeling van 4,22 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Henk, Melick bezocht het gebiet van
 
28-09-2021 aan 05-10-2021

Wij hebben deze woning gebruikt als vertrekplaats voor het vissen naar diverse plaatsen in de omgeving.


Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
15-06-2019 aan 22-06-2019

Aros art museum Den gamly by (openlucht museum)


 

Omgeving

Het vakantiehuisgebied Rude Strand is omgeven door gevarieerde natuur en een heerlijk badstrand. Het gebied ligt centraal met betrekking tot meerdere bezienswaardigheden, grotere steden zoals Århus (28 km) en Horsens (35 km), en prachtige bossen en natuurgebieden. U vindt een herberg en een restaurant in de buurt en er is gelegenheid om de dagelijkse inkopen doen.

 
Heerlijk zandstrand met ondiep, helder zwemwater bij Rude Strand Mooi en kindvriendelijk zandstrand met lange zwemsteiger bij Rude Strand Het zwemwater van Rude Strand is ondiep, helder en kindvriendelijk Groen recreatiegebied achter het strand van Rude Strand
 

Strande

Rude Strand ligt aan een van de beste badstranden van de Jutse oostkust. Het brede, kindvriendelijke zandstrand met zwemsteiger nodigt uit tot allerhande strandactiviteiten en wandeltochten. Er zijn hier ook goede mogelijkheden voor windsurfers.

Natuur

Vanuit het prachtige, open landschap ten noorden van Rude Strand heeft u uitzicht op Kysing Fjord en het beschermde natuurgebied aan het water. Fuldendalen en Fløjstrup Skov, verder noordwaarts, zijn heuvelachtige en ingesneden bosgebieden met graslanden, een rivier die zich door het landschap slingert en een rijk dierenleven. Hier vindt u talloze wandelpaden. Vanuit de hogergelegen natuurgebieden heeft u uitzicht op de eilanden Mols, Samsø en Tunø. Aan het zuidelijke uiteinde van Århus ligt het bos Marselisborgskove, een uitzonderlijk fraai natuurgebied met talrijke fiets- en wandelpaden. In een omsloten stuk bos kunt u hier ook reeën en everzwijnen van heel dichtbij beleven.

Activiteiten

Langs de kust zijn er goede mogelijkheden om te vissen. Naar het noorden toe zijn er fietspaden langs de kust. In de streek zijn boten en waterfietsen te huur. De talrijke wandelpaden in de natuurgebieden en bossen rondom Rude Strand bieden de gelegenheid om de heerlijke natuur van dichtbij te beleven.

Bezienswaardigheden

Bij Rude Strand bevindt zich een grafheuvel met stenen kisten uit het vroege stenen tijdperk. De streek is bijzonder rijk aan historische bezienswaardigheden, onder meer kerken en ruïnes van kerken, monumenten, gedenkstenen en ruïnes uit de vikingtijd. De biologische tuin 'Den Økologiske Have' bij Odder is de grootste biologische bezoekerstuin van het Noorden. U kunt in deze grote tuin inspiratie opdoen in de thematuinen en weiden met dieren, koren en bloemen (7 km). Odder Egnsmuseum biedt een overzicht van de geschiedenis van de streek. U kunt hier onder meer de beschermde water- en stoommolen 'Odder Vand- og Dampmølle', een boerderij uit de 18e eeuw en verschillende boeiende tentoonstellingen bewonderen (8 km). Moesgård Museum in de herenboerderij Moesgård stelt archeologische collecties uit Denemarken en de Persische Golf tentoon. Het museum is idyllisch gelegen en omgeven door heerlijke bossen die zich uitstrekken tot de Baai van Århus (13 km).

Dagje uit

Vanuit Hov, 9 km ten zuiden van Rude Strand, zijn er dagelijkse veerdiensten naar Samsø. Het eiland biedt unieke natuur, rust, vrede, idylle en tal van activiteiten. Breng een bezoek aan de hoofdstad van Jutland, Århus, met het pretpark Tivoli Friheden, de oude stadswijk Den Gamle By, Musikhuset, het 'Quartier Latin' met zijn smalle, intieme straatjes, interessante winkels, gezellige wandelstraten, levendige sfeer en cafés aan Vadestedet (de 'Voorde'), het bos Marselisborgskove en nog veel meer (28 km). In Horsens kunt u genieten van het grote culturele aanbod, de breedste wandelstraat van Noord-Europa, Horsens Fjord, en talrijke musea (35 km). Legoland ligt ca. 100 km van Rude Strand en is gebouwd met behulp van 50 miljoen LEGO steentjes. Hier vindt u talloze attracties voor het hele gezin.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Rude Strand

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Rude Strand Vakantiehuis, Rude Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   450 m tot water
   Reg. nr.: 60-1040

    
   1 week van EUR 321,-
    
  •  

   Rude Strand Vakantiehuis, Rude Strand

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   50 m tot water
   Reg. nr.: 60-1044

    
   1 week van EUR 803,-
    
  •  

   Rude Strand Vakantiehuis, Rude Strand

   9 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 60-1039

    
   1 week van EUR 474,-
    
  •  

   Rude Strand Vakantiehuis, Rude Strand

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   500 m tot water
   Reg. nr.: 60-1038

    
   1 week van EUR 488,-
    
  •  

   Rude Strand Vakantiehuis, Rude Strand

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 1
   Huisdieren toegestaan: no   •   100 m tot water
   Reg. nr.: 60-1037

    
   1 week van EUR 349,-