Huur een vakantiehuis in Skarrev - Boek hier

Vakantiehuizen in Skarrev, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Skarrev is een gezellig en mooi gelegen vakantiegebied aan de noordzijde van Aabenraa Fjord.

 

Gastenbeoordelingen van Skarrev

 
 

24 gasten hebben Skarrev een gemiddelde beoordeling van 4,38 van de 5 sterren gegeven.

 

Omgeving

Skarrev ligt op de zuidkust van het schiereiland Løjt Land in Zuid-Jutland, enkele kilometers van de oude koopmansstad Aabenraa. Het familievriendelijke zomerhuisgebied is omgeven door een mooi en rustig natuurlandschap met het fjord, velden en bossen. Skarrev is de ideale vakantieplek voor jullie die graag van de natuur willen genieten en gebruik willen maken van de vele activiteiten en bezienswaardigheden in deze omgeving. De dagelijkse boodschappen kun je in de omgeving doen. Aabenraa heeft een gezellig centrum, goede inkoopmogelijkheden en diverse eetgelegenheden.

 
Bootjes op het water bij de vakantiehuizen in het vakantiegebied Skarrev De vakantiehuizen in Skarrev liggen op een helling achter het strand Zwemsteiger bij het strand van het vakantiepark Skarrev Het badstrand van het vakantiegebied Skarrev is omgeven door groene natuur
 

Strande

Er is een goed, ca. 10 meter breed zandstrand met meerdere zwemsteigers bij het Aabenraa Fjord, net buiten Skarrev. Dit is ook een goede plek om te windsurfen, vanwege de goede windcondities. Verder kun je hier ook vanaf het strand met een bootje gaan zeilen of vissen op het fjord.

Natuur

Skarrev ligt aan de oevers van Aabenraa Fjord, buiten Skarrev ligt een rif waar je op kunt lopen of waarvan af je kunt vissen. Het zomerhuisgebied is omgeven door een licht glooiend terrein met groene loofbossen, een vredige en ongerepte natuur en het fjord. De natuur van Løjt Land is anders als de rest van de natuur op Zuid-Jutland. Løjt Land heeft een dramatisch en heuvelachtig natuurlandschap waar je heerlijk kunt wandelen op de vele wandelpaadjes en kleine weggetjes.

Activiteiten

Er kan prima gevist worden vanaf het rif net buiten Skarrev en langs de kust van het Aabenraa Fjord. Vanuit Aabenraa worden er zeevistochten aan boord van een viskotter georganiseerd. In de omgeving vinden jullie ook meerdere Put & Take vismeren. Golfliefhebbers kunnen een partijtje golf spelen op een van 9 golfbanen die Zuid-Jutland rijk is. Er wachten jullie heerlijke natuurbelevenissen langs de vele wandel- en fietsroutes. In de zomerperiode worden er haast elk weekend ringsteekarrangementen georganiseerd in het zuiden van Jutland.

Bezienswaardigheden

In deze omgeving liggen vele oudheidkundige bezienswaardigheden. Een van de best bewaard gebleven ''stendysser'' (soort graf), is Myrpold, met vanaf de top van de grafheuvel een prachtig uitzicht over Als en Funen. Toen de grafkamer geopend werd, vond men diverse voorwerpen en 10 skeletten. Enkele kilometers noordwaarts ligt het hunenbed Tvekløft. Løjtland bestaat uit mooie, gerestaureerde, huizen met rieten daken, die op zichzelf al een bezienswaardigheid zijn. In de omgeving liggen meerdere interessante kastelen, zoals Aabenraa Slot, Gram Slot en Gottorp Schloss, deze laatstgenoemde ligt echter in Duitsland.

Dagje uit

Bezoek Aabenraa, dat helemaal aan het Fjord ligt. Geniet van de gezellige havensfeer, het strand, de winkelstraten met pleintjes, het oude stadsdeel en Aabenraa Slot dat omgeven wordt door water en bomen (10 km). Nabij Haderslev ligt het 100 ha grote park 'Dyrehaven' met bos, grasvelden, weilanden en heel veel herten (28 km). Maak ook een uitstapje naar de Duitse grens, slechts 40 km van Skarrev. Legoland, ca. 100 km van Skarrev, is gebouwd van 50 miljoen legostenen. Hier vinden jullie vele attracties en activiteiten voor de hele familie.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Skarrev

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Skarrev Vakantiehuis, Skarrev

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 63-1042

    
   1 week van EUR 493,-
    
  •  

   Skarrev Vakantiehuis, Skarrev

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   330 m tot water
   Reg. nr.: 63-1035

    
   1 week van EUR 387,-
    
  •  

   Skarrev Vakantiehuis, Skarrev

   4 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 63-1009

    
   1 week van EUR 258,-
    
  •  

   Skarrev Vakantiehuis, Skarrev

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no   •   300 m tot water
   Reg. nr.: 63-1043

    
   1 week van EUR 333,-
    
  •  

   Skarrev Vakantiehuis, Skarrev

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 1   •   250 m tot water
   Reg. nr.: 63-1031

    
   1 week van EUR 392,-
    
  •  

   Skarrev Vakantiehuis, Skarrev

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   350 m tot water
   Reg. nr.: 63-1044

    
   1 week van EUR 253,-