Huur een vakantiehuis in Sonderby - Boek hier

Vakantiehuizen in Sonderby, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Sønderby ligt op het schiereiland Bjerreherred, tussen Horsens en Juelsminde, tegenover het eiland Endelave.

 

Gastenbeoordelingen van Sonderby

 
 

11 gasten hebben Sonderby een gemiddelde beoordeling van 4,55 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
04-08-2018 aan 18-08-2018

De zee op loopafstand en vooral vanaf het terras een prachtig uitzicht op de zee! Kustlijn voorzien van zwemsteigers, handig ivm stenen/kiezels op de kustlijn. Zwemschoentjes aanbevolen.


Dirkjan, Zwolle bezocht het gebiet van
 
28-07-2018 aan 11-08-2018

The beach on the resort is fine, but it has some rocks and on the beach some stones. We visited a more sandy beach in Kirkholm, near As Kirke (5 min. drive). Loved it there. Kids played all morning! First weekend of August is Harvest Fest in Glud Museum. Great!


 

Omgeving

Het zomerhuisgebied van Sønderby ligt in een rustig en gezellig gebied in As Vig aan het Kattegat. De natuur rond Sønderby bestaat uit bossen, heuvels, heide, weilanden, korenvelden en strand. Sønderby is een rustig gebied en uitermate geschikt voor jullie die graag van een rustige vakantie in een mooie natuur willen genieten. Wil je graag een dagje weg, dan zijn er in de nabijheid van Sønderby vele activiteiten en bezienswaardigheden.

 

Strande

Sønderby Strand is een 5 km lang, goed en kindvriendelijk zandstrand. Het water wordt hier slechts langzaam dieper. Geniet vanaf dit Kattegatstrand van de prachtige zonsopgangen.

Natuur

Rond Sønderby, wachten er jullie langs de vele fiets- en wandelpaden prachtige natuurbelevenissen. In het bos Palsgård Skov, enkele kilometers ten zuiden van Sønderby, ligt een groot bomen- en bloemenpark alsmede het landgoed Palsgård Gods en Slotspark. Rondom het mooie, natuurschone meer Teglværkssøen, bij Juelsminde staan picknicktafels zodat je heerlijk kunt genieten van de meegebrachte lunch. Het bos Stouby-Grund Skov, ca. 20 km van Sønderby, is gelegen in een heuvelachtig gebied met vele goede wandel- en bospaden.

Activiteiten

Visliefhebbers kunnen uitstekend vissen vanaf de kust in As Vig en op As Hoved of in de vele meren zoals Teglværkssøen bij Juelsminde. Golfers kunnen terecht op de golfbaan van Juelsminde Golfklub, slechts enkele kilometers van Sønderby. Rond Juelsminde heersen prima windcondities voor windsurfers.

Bezienswaardigheden

Bij het landgoed Palsgård Gods, nabij het bos Palsgård Skov, ligt het park Palsgård Slotpark met bomen, bloemen, bassins met goudvissen en het slotmeer. Het openluchtmuseum Glud Museum, ca. 4 km van Sønderby, is een boerderij met 4 zijden met allerlei activiteiten. Bezoek ook eens een van de vele galerieën, pottenbakkers of kunstenaarateliers die op het schiereiland gelegen zijn.

Dagje uit

Ca. 7 km ten noorden van Sønderby kun je met de veerboot van het kleine idyllische vissersplaatsje Snaptun bij Horsens Fjord, varen naar de eilanden Endelave en Hjarnø. Op het vredige Hjarnø, dicht bij het vasteland, ligt een vogelreservaat. Het eiland Endelave ligt ca. 10 km uit de kust, in het Kattegat. Endelave heeft een mooie natuur waar het ongeacht het jaargetijde goed toeven is. Bovendien heeft het zwemwater van Endelave een hoge kwaliteit. Een iets grotere haven, namelijk Juelsminde Havn og Marina, vinden jullie ca. 8 km ten zuiden van Sønderby. Breng ook een bezoekje aan Horsen, in 2002 uitgeroepen tot 'De stad van het jaar'. Hier vinden jullie een groot cultureel aanbod, de breedste winkelstraat van Europa, het fjord, Danmarks Industrimuseum, Horsens Museum en een super gezellige atmosfeer. Givskud Zoo is een combinatie van safaripark en dierentuin. Hier rijden jullie rond tussen de wilde dieren en kom je heel dicht bij de leeuwen, neushoorns en nijlpaarden.

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Sonderby

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Sonderby Vakantiehuis, Sonderby

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 60-5589

    
   1 week van EUR 681,-
    
  •  

   Sonderby Vakantiehuis, Sonderby

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: 2   •   150 m tot water
   Reg. nr.: 60-5572

    
   1 week van EUR 383,-
    
  •  

   Sonderby Vakantiehuis, Sonderby

   2 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 4
   Huisdieren toegestaan: no   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 60-5586

    
   1 week van EUR 706,-
    
  •  

   Sonderby Vakantiehuis, Sonderby

   5 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 5   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1   •   200 m tot water
   Reg. nr.: 60-5575

    
   1 week van EUR 504,-