Huur een vakantiehuis in Truust - Boek hier

Vakantiehuizen in Truust, Zuidoost Jutland, Denemarken van verhuring

Omgeven door heldere meren, zacht glooiende heuvels, leuke attrakties en de langste rivier van Jutland - Gudenå.

 

Gastenbeoordelingen van Truust

 
 

7 gasten hebben Truust een gemiddelde beoordeling van 3,86 van de 5 sterren gegeven.


Tips van de gasten voor ervaringen in de omgeving

?
 
Sol og Strand gast bezocht het gebiet van
 
25-07-2020 aan 01-08-2020

Ga naar Skagen!


 

Omgeving

Jullie vakantiehuis bevindt zich in een mooi natuurgebied, tussen bossen en heuvels, talrijke meren en rivieren waar je heerlijk in kunt zwemmen of op kunt kanovaren. In een omtrek van 5 km vind je diverse goede inkoopmogelijkheden. Een keertje geen zin om te koken, breng dan een bezoekje aan de gezellige herberg Truust Kro met traditionele deense gerechten en een vriendelijke bediening. Vanuit het vakantiehuis is het niet ver naar enkele van Denemarkens grootste attracties en interessante steden. Silkeborg met de vele musea, galerieën en winkels, ligt op een afstand van ca. 15 km van de vakantiewoning, en is een geliefd uitstapje voor in het bijzonder kunstlief-hebbers. In Århus (41 km) vind je Tivoli Friheden, het openluchtmuseum 'De oude stad', de kleine steegjes, het latijnse kwartier, het kunstmuseum AroS, de vele cafeetjes en het bos Marselisborg.

 
Uitzicht op de rivier Gudenåen achter het vakantiepark Truust De rivier Gudenåen bij Truust wordt omringd door bos en groen Gezellige weg met hoge bomen en beschut gelegen vakantiehuizen bij Truust De herberg Kongensbro Kro ligt aan de rivier Gudenåen, vlak bij Truust
 

Strande

Hinge Søbad (9 km) is een badplaats aan een meer met zowel een zandstrand als een zwemsteiger. De bodem van het meer bestaat uit zand en stenen. Het meer Almindsø nabij Silkeborg (16 km) is één van de schoonste meren van Denemarken. Hier vind je zowel aan het Østre en Vestre Søbad zandstranden, en gedurende de zomerperiode zijn er omkleedfaciliteiten en strandwachten aanwezig. Ga je liever zwemmen in de zee, maak dan een dagtochtje naar de mooie stranden aan het Kattegat (70 km) of aan de stranden van de Noordzee (112 km).

Natuur

Arnakkekilden is een geneeskrachtige bron bij het KustCentret Silkeborg Bad, een vroeger kuurbad (15 km). Gjern Bakker (16 km) met de mooie en wilde natuur, is één van de meest markante landschappen in de omgeving van de rivier Gudenå. De heuvels zijn ontstaan gedurende de laatste ijstijd, op sommige plaatsen is het hoogteverschil maar liefst 90 meter. Vanaf de, onder de natuurbescherming vallende, Trollenheuvel (Store Troldhøj) heb je een schitterend uitzicht over het heuvelachtige landschap en het meer Sminge Sø. Himmelbjerget (147 m hoog) is één van de allerberoemdste trekpleisters in dit gebied. Vanaf de top van de ¿berg¿ heb je een fenomenaal uitzicht over het landschap (32 km).

Activiteiten

In dit vakantiegebied vind je talrijke wandel- en fietspaden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Kanovaren is in dit gebied ook een optie. Aan de oever van de rivier Gudenå ligt Trust Camping, alwaar je een kano kunt huren. Maak een lekker ontspannen kanotochtje over de 160 km lange rivier. Geen zin om zelf te peddelen, ga dan aan boord van Hjejlen, het oudste dampschip ter wereld om een tochtje te maken van Silkeborg naar het natuurgebied Himmelbjerget. Je vindt hier eveneens meerdere golfbanen. Slechts 11 km van de vakantiewoning ligt de golfbaan van 'Tange Sø Golfklub'. Lekker een rustig dagje vissen kun je bij Grønbæk Put & Take ( ca. 1 km van de vakantiewoning). Hier kun je vissen op o.a. forel, zalm, aal en diverse andere vissoorten. Behoefte aan een beetje action, ga dan lekker gocarten bij het Gokartcenter 'Karting World Silkeborg' (13 km).

Bezienswaardigheden

In het Jyske Automobilmuseum in de stad Gjern (15 km) vind je een indrukwekkende verzameling van 140 gerestaureerde oldtimers. Het Elmuseet (Electriciteitsmuseum) ligt bij de grootste watercentrale van Denemarken, namelijk de Gudenåcentrale. De tentoonstelling toont een omvangrijke verzameling voorwerpen die betrekking hebben op de stroomproductie, stroomverdeling en stroomverbruik vanaf 1920 tot heden (15 km). Het Silkeborg Museum is gevestigd in het oudste gebouw van Silkeborg, het is een cultuurhistorisch museum met o.a. een tentoonstelling over de ijstijd, een antieke glasverzameling alsmede de Tollundman, een veenlijk uit de oudheid. Ook het zoetwateraquarium Aqua is een bezoekje zeker waard. Hier kom je van alles aan de weet over de Deense wateren. Hier beleeft het hele gezin echt heel veel plezier!

Dagje uit

Het Labyrinthia in Rodelund (24 km) is het grootste driedimensionale labyrint van Europa - hoe wil je hier weer uitkomen? Een bezoekje aan het Randers Regnskov (36 km) met junglepaden, krokodillen en watervallen is ook een hele belevenis. Geniet van dit tropische paradijs met planten en dieren die hier vrij in het ¿regenwoud¿ leven. De kalkgroeves Mønsted Kalkgruber zijn de grootste ter wereld, een avontuurlijk oord met kleine onderaardse meren, kabbelende beekjes en een aparte atmosfeer (43 km). Givskud is een combinatie van dierentuin en safaripark. Beleef van nabij de nijlpaarden en de leeuwen (72 km). En natuurlijk niet te vergeten LEGOLAND®, dat van maar liefst 44,5 miljoen legosteentjes opgebouwd is. Hier beleef je de dag van je leven (82 km)!

 

Auteur:


Copyright © 2003-2021 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


 

Vakantiehuizen in Truust

Zoek vakantiehuis
 
  •  

   Truust Vakantiehuis, Truust

   3 Beoordelingen


    

   Slaapplaatsen: 4   •   Slaapkamers: 2
   Huisdieren toegestaan: no  
   Reg. nr.: 60-0390

    
   1 week van EUR 335,-
    
  •  

   Truust Vakantiehuis, Truust

    

   Slaapplaatsen: 6   •   Slaapkamers: 3
   Huisdieren toegestaan: 1  
   Reg. nr.: 60-0387

    
   1 week van EUR 395,-