Servicebureau Løkken

Servicebureau Løkken

{{ $t('agency.employees.$headline') }}

Crb (1)

Charlotte

Office manager
CH

Christian

Vakantiehuis-adviseur
Lba (1)

Lilli-Ann

Bureauassistent
Kmm (1)

Karina

Bureauassistent
Lln

Lotte

Bureauassistent
Kbo (2)

Kirsten

Bureauassistent
Personale Dummy GB

Jeanette

Bureauassistent
Mjo (1)

Morten

Servicemedewerker
Lkp (1)

Lars

Servicemedewerker
Jbp (1)

Jonas

Operatiemanager

Servicebureau Løkken

Vakantiehuisverhuur in Løkken

Het plaatselijke kantoor van Sol og Strand ligt in het centrum van Løkken. U wordt er verwelkomd door onze vriendelijke en deskundige medewerkers, die u graag helpen tijdens uw verblijf in een vakantiehuis. Onze medewerkers spreken Duits, Engels, Noors en Zweeds en geven advies over uw vakantiehuis en tips over leuke bezienswaardigheden in Løkken en omgeving.

De servicemonteur van ons kantoor zorgt ervoor dat de waterkwaliteit in uw zwembad of bubbelbad in orde is.

Løkken is een geweldige vakantiebestemming met veel recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. Deze plaats staat bekend om zijn heerlijke, grote zandstrand met karakteristieke witte strandhuisjes. Løkken heeft veel leuke winkels, goede eetgelegenheden en cafés, kleine galerieën en andere bezienswaardigheden. Het is een levendig stadje, waar altijd wat te beleven valt.

Een vakantie in Løkken biedt vele recreatiemogelijkheden, waaronder paardrijden, fietsen, surfen en wandelen in de prachtige natuur. Ook kunt u leuke attracties bezoeken als de snoepfabriek Bolcheriet, het Børglum Klooster, de vuurtoren Rubjerg Knude, het Nordsøen Oceanarium en het pretpark Fårup Sommerland.

Welkom in Løkken