Bedrijfsprofiel

Over Sol og Strand

Sol og Strand Feriehusudlejning verhuurt meer dan 6.500 particuliere vakantiehuizen in heel Denemarken. Bij ons vindt u een grote verscheidenheid aan vakantiehuizen en -appartementen in alle maten en prijsklassen. Wij verhuren vakantiehuizen in de populairste vakantiegebieden van Denemarken, zowel aan de kust als dieper landinwaarts. Om u een nog betere vakantie te bezorgen, kunt u bij ons ook verschillende diensten bestellen, zoals bijv. een eindschoonmaak of het huren van beddengoed, kinderbedden en kinderstoelen. Als u speciale wensen of behoeftes heeft, bijv. dat er een piano in het vakantiehuis moet staan of dat er stalling is voor uw paard, dan is dat bij ons ook mogelijk. Bel met een van onze vakantieadviseurs en vraag naar de mogelijkheden of verken onze website en vind het vakantiehuis dat het beste bij u past.

 

Onze missie

Wij willen graag uw favoriete verhuurkantoor voor een vakantie in Denemarken zijn.

Bij ons kunt u uitsluitend Deense vakantiehuizen en -appartementen huren. We vinden het ook belangrijk dat onze gasten zowel voor, tijdens als na hun verblijf goed verzekerd zijn. Daarom hebben wij als enig vakantiehuisverhuurkantoor in Denemarken namens onze gasten een gratis annulerings- en inboedelverzekering gesloten. Dit noemen wij ons zekerheidspakket. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze verhuurobjecten. Onze vakantiehuizen en -appartementen worden voortdurend door onze adviseurs gecontroleerd, waarbij gekeken wordt of de huizen en appartementen in overeenstemming zijn met de Sol og Strand-kwalificatie die ze hebben gekregen. Dat is uw garantie voor een geslaagde vakantie.

 

Onze visie

Ten eerste willen we bekend staan als het meest klantvriendelijke vakantiehuisverhuurkantoor met de beste klantenservice van Denemarken. Wij bieden deze klantenservice telefonisch, per e-mail, op internet en sociale media aan en natuurlijk via onze 150 kantoorassistenten, die verdeeld zijn over 28 plaatselijke verhuurkantoren in heel Denemarken.

Ten tweede willen we de grootste bemiddelaar van Deense vakantiehuizen worden. We willen graag het favoriete verhuurkantoor van de vakantiehuiseigenaren zijn en hen het gevoel geven dat ze met een gerust hart hun huis aan ons kunnen toevertrouwen. We streven naar een nauwe samenwerking en intensieve dialoog met de eigenaren, zodat we samen een optimale verhuur van de vakantiehuizen kunnen garanderen.

 

Onze samenwerkingspartners

Wij zijn lid van de Deense branchevereniging van vakantiehuisverhuurders, die de belangen van de huurders zowel als de eigenaren behartigt. Ook werken wij samen met vele belangenorganisaties die Denemarken als vakantiebestemming willen promoten. Overal in Denemarken hebben onze kantoren samenwerkingsovereenkomsten gesloten met plaatselijke toeristische bedrijven en instellingen en andere relevante ondernemers die de betreffende bestemming willen promoten. Daarnaast is Sol og Strand een samenwerking aangegaan met een aantal van de grootste attracties van Denemarken, zoals LEGOLAND, De Blauwe Planeet en de Odense ZOO. Dus als u bij ons een vakantiehuis huurt, profiteert u tevens van toegangskaartjes met korting.

 

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Ilsigvej 21, Hune, DK-9492 Blokhus
www.sologstrand.nl
(CVR: 10658446)