Vakantie met een groot hart

Wie zijn vakantiehuis via Sol og Strand huurt of verhuurt, maakt indirect het verschil voor een ander. Sol og Strand is namelijk eigenaar van ‘Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld’ (Fonds Sol og Strand van Margit en Kjeld). Dit fonds werd in 2019 opgericht door de oprichters van Sol og Strand, het echtpaar Margit en Kjeld Andersen. Het fonds is deels voortgekomen uit de circulaire gedachte dat steun moet worden geboden waar dat nodig is, en deels uit de vurige wens om Sol og Strand als Deens bedrijf in stand te houden - ook in de toekomst.

Het doel van het fonds - naast het verzekeren van een blijvende positieve ontwikkeling van Sol og Strand - is het verdelen van geld onder goede doelen en lokale initiatieven.

De intentie is dat zowel vakantiegasten, medewerkers als eigenaren van vakantiehuizen het gevoel hebben dat ze bij Sol og Strand onderdeel uitmaken van een “vakantie met een groot hart".

Lees verder op www.sologstrandfonden.dk

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, opgericht in 1979, is vandaag de dag een van de grootste Deense verhuurkantoren voor vakantiehuizen. Het bedrijf heeft circa 135 vaste medewerkers en meer dan 1000 seizoensmedewerkers in dienst.