Hoffdkantoor

Contactgegevens

Sol og Strand 
Ilsigvej 21
9492 Blokhus

 
Toon op kaart Toon op kaart

Noodnummer buiten openingstijden: +0045 96 73 14 00.

Wij helpen u bij het huren van een vakantiehuis

Neem gerust contact op met de verkoopafdeling van ons hoofdkantoor als u hulp nodig heeft bij het huren van een vakantiehuis, bijv. een luxe vakantiehuis met zwembad. Onze deskundige vakantieadviseurs zitten klaar om uw e-mail of telefoontje te beantwoorden over het huren van een vakantiehuis. Op uw aanwijzingen boeken zij graag een passend vakantiehuis in het vakantiegebied en de vakantieperiode van uw voorkeur. Onze adviseurs helpen u ook als u tijdens het online boeken op problemen stuit of als u vragen heeft over het huren van een vakantiehuis via onze website.


Hulp tijdens uw vakantie in een vakantiehuis

Als u tijdens uw vakantie in een vakantiehuis hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met het plaatselijke kantoor van Sol og Strand in uw vakantiegebied. Het personeel van onze plaatselijke kantoren heeft veel kennis van de vakantiehuizen in hun gebied en kunnen al uw vragen over het huren van vakantiehuizen bij Sol og Strand Feriehusudlejning beantwoorden.

Tijdens uw vakantie staat het personeel van het plaatselijke kantoor tot uw beschikking. Zij beantwoorden uw vragen en sturen zo nodig een onderhoudsmonteur naar het vakantiehuis.

U kunt ook contact opnemen met het plaatselijke kantoor voor informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in het betreffende vakantiegebied. Het personeel van het plaatselijke kantoor is bekend met de omgeving en kan u alles vertellen over leuke attracties, bijzondere evenementen, goede restaurants en mooie natuurgebieden.

De contactgegevens van de plaatselijke kantoren vindt u op onze website onder het menu-item Plaatselijke kantoren. Hier kunt u klikken op het plaatselijke kantoor waar u contact mee op wilt nemen, waarna het e-mailadres, telefoonnummer en de medewerkers in beeld verschijnen.


Hoofdkantoor Sol og Strand

Kom gerust langs bij de receptie van ons hoofdkantoor als u bijvoorbeeld een pakket moet bezorgen of op zoek bent naar werk. De receptie is bemand tijdens de kantooruren van het hoofdkantoor.Als

Als

Bjerregaard

Bjerregaard

Blokhus

Blokhus

Blåvand

Blåvand

Bornholm

Bornholm

Ebeltoft

Ebeltoft

Falster

Falster

Fanø

Fanø

Gilleleje

Gilleleje

Hals

Hals

Klitmøller

Klitmøller

Læsø

Læsø

Løkken

Løkken

Lønstrup

Lønstrup

Odsherred

Odsherred

Rudkøbing

Rudkøbing

Rømø

Rømø

Skagen

Skagen

Søndervig

Søndervig

Vejers

Vejers

Vejlby Klit

Vejlby Klit