Vakantie in een vakantiehuis met extra zekerheidspakket


 

Sol og Strand heeft in 2015 een annuleringsverzekering en inboedelverzekering aan de huurvoorwaarden toegevoegd - dit noemen we ons zekerheidspakket. Hiertoe hebben wij als een van de weinigen in de branche besloten. Wij willen u namelijk graag op vakantie laten gaan in de wetenschap dat u in bijzonder goede handen bent - natuurlijk zonder dat dit extra kosten voor u meebrengt. Met ons zekerheidspakket bent u nu extra goed verzekerd, zowel vóór, tijdens als na uw verblijf. Sol og Strand werkt samen met de verzekeringsmaatschappijen Gouda Rejseforsikring, die beide veel ervaring in de branche hebben.

Annuleringsverzekering

Met onze nieuwe annuleringsverzekering bent u beter verzekerd mocht u onverhoopt uw vakantie moeten annuleren door een van de volgende oorzaken:

  • Sterfgeval
  • Ernstige, acute ziekte of lichamelijk letsel
  • Acute verslechtering van een bestaande ziekte
  • Aanzienlijke schade aan onroerend goed als gevolg van natuurverschijnselen, vernieling of brand
  • Onverwacht ontslag uit een voltijdbaan
  • Het begin van een nieuwe baan, op voorwaarde dat de persoon bij het boeken van het verblijf werkeloos was en het verblijf was goedgekeurd door het arbeidsbureau
  • Vaccinatie-intolerantie
  • Zwangerschap die tijdens de verzekeringsperiode is ontstaan

Als uw vakantie naar aanleiding van een van de bovengenoemde oorzaken geen doorgang kan vinden, treedt het zekerheidspakket in werking en worden de kosten gedekt die u anders op grond van een annulering zou maken. Als u genoodzaakt bent uw vakantie later te beginnen of onverwachts eerder af te breken, worden de ongebruikte reisdagen eveneens door de verzekering vergoed.

Groen miniatuurhuis in twee handen

Inboedelverzekering en uitgebreide medische hulp

Tijdens uw vakantie in een vakantiehuis heeft u bovendien een inboedelverzekering, die in werking treedt en de kosten dekt mocht u onverhoopt schade veroorzaken aan de inventaris van het vakantiehuis. Ramen, wastafels, bad- en bubbelbadkuipen zijn ook verzekerd met het extra zekerheidspakket dat Sol og Strand heeft ingevoerd.

Mocht u tijdens uw vakantie ziek worden of lichamelijk letsel oplopen, dan heeft u met ons zekerheidspakket toegang tot de 24-uurs doktersdienst van Gouda. U hoeft alleen maar contact op te nemen met de Gouda Alarmcentrale via tel.nr. +45 33 15 60 60 voor begeleiding met betrekking tot een geneeskundige behandeling of medicatie.

Op elkaar gestapelde handen van kinderen en volwassenen

U bent in goede handen

Wij hopen dat we met deze nieuwe verzekeringsmaatregelen aan uw wensen tegemoetkomen en dat we u een nog betere vakantie in een vakantiehuis kunnen bieden. Met ons zekerheidspakket bezorgen we u een heerlijke vakantie waarin u kunt ontspannen en genieten van elkaar, in de wetenschap dat wij altijd klaar staan om u te helpen, mocht er iets niet helemaal goed gaan. Daarbij willen wij nogmaals benadrukken dat dit zekerheidspakket u niets extra kost en dat het uiteraard bij de huurprijs is inbegrepen.

Voor het overige verwijzen we naar de huurvoorwaarden, die u hier kunt vinden, en wensen we u een heerlijke vakantie in een vakantiehuis.

Book now-knop op wit toetsenbord

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wij van Sol og Strand willen het onze vakantiegasten naar de zin maken, optimale service bieden en het populairste verhuurkantoor van vakantiehuizen zijn.

Hoffdkantoor

Hoffdkantoor

Het hoofdkantoor van Sol og Strand staat in Noord-Jutland. Hier bevinden zich het management, de verkoop/marketing, de registratie en de financiële afdeling.

Servicebureaus

Servicebureaus

Het personeel van de plaatselijke kantoren van Sol og Strand, verspreid over de vakantiegebieden in Denemarken, staat klaar om je tijdens je vakantie te helpen.

Gastenboek

Gastenboek

Kijk wat eerdere vakantiegasten vinden van het vakantiehuis, de omgeving, onze service en onze prijs. Geef je vakantie een cijfer van 1 tot 5 in het gastenboek.

Zekerheidspakket

Zekerheidspakket

Je kunt veilig een vakantiehuis huren bij Sol og Strand, want onze prijs is inclusief een annulerings- en inboedelverzekering en uitgebreide medische hulp.

Geschiedenis

Geschiedenis

Lees over de geschiedenis van Sol og Strand, dat na 40 jaar verhuur van vakantiehuizen nog steeds in handen is van de Deense familie die het destijds oprichtte.

40 jaar Sol og Strand

40 jaar Sol og Strand

Lees het hele verhaal van hoe een vakantiehuis in de duinen van Lyngså, ten zuiden van Sæby, uitgroeide tot het vakantiehuisverhuurbedrijf Sol og Strand. Lees ook verder over het Fonds Sol og Strand van Margit en Kjeld.

Vakantie met een groot hart.

Vakantie met een groot hart.

Wie zijn vakantiehuis via Sol og Strand huurt of verhuurt, maakt indirect het verschil voor een ander.