Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wij van Sol og Strand willen het onze vakantiegasten naar de zin maken, optimale service bieden en het populairste verhuurkantoor van vakantiehuizen zijn.

Hoffdkantoor

Hoffdkantoor

Het hoofdkantoor van Sol og Strand staat in Noord-Jutland. Hier bevinden zich het management, de verkoop/marketing, de registratie en de financiële afdeling.

Servicebureaus

Servicebureaus

Het personeel van de plaatselijke kantoren van Sol og Strand, verspreid over de vakantiegebieden in Denemarken, staat klaar om je tijdens je vakantie te helpen.

Gastenboek

Gastenboek

Kijk wat eerdere vakantiegasten vinden van het vakantiehuis, de omgeving, onze service en onze prijs. Geef je vakantie een cijfer van 1 tot 5 in het gastenboek.

Zekerheidspakket

Zekerheidspakket

Je kunt veilig een vakantiehuis huren bij Sol og Strand, want onze prijs is inclusief een annulerings- en inboedelverzekering en uitgebreide medische hulp.

Geschiedenis

Geschiedenis

Lees over de geschiedenis van Sol og Strand, dat na 40 jaar verhuur van vakantiehuizen nog steeds in handen is van de Deense familie die het destijds oprichtte.

40 jaar Sol og Strand

40 jaar Sol og Strand

Lees het hele verhaal van hoe een vakantiehuis in de duinen van Lyngså, ten zuiden van Sæby, uitgroeide tot het vakantiehuisverhuurbedrijf Sol og Strand. Lees ook verder over het Fonds Sol og Strand van Margit en Kjeld.

Vakantie met een groot hart.

Vakantie met een groot hart.

Wie zijn vakantiehuis via Sol og Strand huurt of verhuurt, maakt indirect het verschil voor een ander.

 

Uw vakantie is belangrijk! U bespreekt uitvoerig waar u naartoe wilt, wat u wilt beleven, in welke periode u kunt vertrekken en u verheugt zich erop even te kunnen ontsnappen aan het dagelijks leven en te genieten van uw vrije tijd. Uw vakantie is u dierbaar. Daarom wilt u een geslaagde vakantie waarbij alle praktische omstandigheden in orde zijn. Wij van Sol og Strand weten dat uw vakantie belangrijk is, dat uw vrije tijd kostbaar is en dat uw vakantieherinneringen blijvend zijn, of zoals H.C. Andersen al schreef: "Reizen is leven". Sol og Strand wil u een optimale vakantie in Denemarken bieden.

Vakantie in een vakantiehuis

Sol og Strand verhuurt Deense vakantiehuizen. We kunnen u helaas niet helpen aan vakantiehuizen in andere landen of andere overnachtingsvormen, zoals een hotel of een camping. Dit betekent aan de andere kant dat we u uitstekend kunnen helpen met het vinden van uw ideale Deense vakantiehuis. Wij beschikken over diepgaande kennis van de Deense vakantiehuisbranche. Wij weten waar u als gast naar op zoek bent, over welke faciliteiten het vakantiehuis moet beschikken en welke wensen u heeft ten aanzien van de vakantie in het algemeen. Onze vakantiehuizen zijn allemaal in particulier bezit, wat betekent dat we een zeer gevarieerd aanbod hebben. Dit geeft u de mogelijkheid exact het vakantiehuis te vinden dat volgens u het beste aansluit op uw wensen en smaak. Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen, testen en vernieuwen van onze systemen en passen zowel onze zoekvelden als onze bestellingsprocedure aan, zodat u eenvoudig uw droomhuis kunt vinden en boeken. Mocht u er aan de hand van onze website toch niet helemaal uitkomen, dan staan onze kantoorassistenten en vakantieadviseurs u graag telefonisch te woord. Ook kunt u een van onze vele plaatselijke kantoren bezoeken, die overal in Denemarken te vinden zijn, voor een goed gesprek met een van onze kantoormedewerkers.

Online gastenboeken

Elk vakantiehuis van Sol og Strand heeft zijn eigen online gastenboek. Hierin kunt u lezen hoe andere gasten hun vakantie hebben beleefd en wat ze vinden van het vakantiehuis. Wij zijn altijd blij als een gast zijn ervaringen met ons en de eigenaar van het vakantiehuis wil delen. We nodigen u ook uit om na uw verblijf uw ervaringen met het vakantiehuis in het gastenboek of via Trustpilot te delen. Er zijn al meer dan 42.000 gastenboekberichten, en over het algemeen zijn onze gasten heel blij met ons en onze vakantiehuizen, en daar zijn wij natuurlijk weer heel blij mee.

Huur met een gerust hart een vakantiehuis bij ons

Sol og Strand heeft als enig verhuurkantoor in Denemarken een annulerings- en inboedelverzekering voor zijn gasten gesloten. Dit noemen wij ons zekerheidspakket, en dat kost u niets. Dit betekent dat u een vakantiehuis kunt boeken in de wetenschap dat u in goede handen bent. Zowel voor, tijdens als na uw verblijf in het vakantiehuis bent u extra goed verzekerd.

Het gaat om het totaalplaatje

Wij weten dat een vakantie uit verschillende elementen bestaat, en dat het niet alleen een kwestie is van een goede overnachtingsplaats. In de loop der jaren hebben we veel informatie over de attracties in Denemarken verzameld en ervoor gezorgd dat deze gemakkelijk toegankelijk is voor u. Al onze vakantiehuizen zijn voorzien van het tabblad ”Toon op kaart”. Hier vindt u een overzicht van alle attracties in de buurt van het vakantiehuis. Daarmee kunt u gemakkelijk bepalen welke avonturen u tijdens uw vakantie wilt beleven.

Wij heten u van harte welkom in een van onze vakantiehuizen!